REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Starea de alertă va fi prelungită: pronosticul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Starea de alertă va fi prelungită: pronosticul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Replica API 7 iunie 2020 | 00:00 2815

După starea de urgență, România a intrat din 15 mai în stare de alertă pentru 30 de zile. Pe 15 iunie, starea de alertă se termina și odată cu ea toate restricțiile și amenzile dispar. Însă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat duminică seara, la B1TV, că este greu de crezut că din 15 iunie va fi libertate totală și că în opinia sa va fi prelungită starea de alertă.

Nelu Tătaru

„Nu cred că situația va fi astfel încât să nu prelungim starea de alertă”, a spus ministru. El a precizat că se bazează pe numărul noi de cazuri care apar zilnic și că „încă apar focare noi, ca la spitalul din Slatina”, a declarat Nelu Tătaru, scrie stiripesurse.ro.

La secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 mai mulți pacienți, potrivit unui comunicat transmis, duminică, de managerul unităţii spitaliceşti, Cătălin Rotea. De asemenea, la Neurologia Spitalului de Urgență Drobeta Turnu Severin au fost confirmate 12 persoane cu Covid-19. Este vorba despre 9 cadre medicale și 3 pacienţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL este salvarea Romaniei. Daca era Dancila, mureau peste 1 milion de romani de corona virus. Acest corona este foarte puternic. FORTZA PNL.
0
5
pnl egal mizerie
1
1
dracul si scaraoschi va mai vota PNL,uitati-va la orban de cand e ministru,ce burta a facut,nu-l mai incape nici un costum de haine de cand era somer,PNL va deveni o umbra ,exact ca pnctd . aveti postaci exact cum avea elena udrea aspirina,40 la numar,cu cat va plateste PNL pe voi mai postacilor,lingatori de latrine?
4
1
Bourule iti pun un scoch pe gura si-ti dau un shut in cuaie sa-ti zboare ochii aia bulbucati de drac. Osugy deziuata
0
0
Nu se poate sa mai manipulati oamenii ca pe animale in timp ce baietii vostri destepti fac bani frumosi din acest rahat caruia ii spuneti stare de urgenta sau alerta. Rusine pnl. Pnl este distrugatorul natiei noastre, dupa ce psd ne a jefuit de tot ce aveam.
5
0
Vad ca postacii platiti au o zi buna, acuzand PNL de alungarea lui Cuza !!! sau inabusirea rascoalei din 1907!!!. SI mai ce ???? Dincolo ca nu acuza PSD de mineriade sau saracirea tarii, la ora actuala situatia nu e buna cu 200 cazuri noi pe zi in ultima saptamana si trebuie luate masuri. Nu mai spun ca doar in cateva alte tari s-a revenit la normal, restul sunt ca noi, pe scadere. Bineinteles, make doreste insa sa aiba turisti sa-i tepuiasca, nu mai conteaza boala.
3
8
Liberte,egalite,fraternite mu!e pnl.
6
1
Daca PSD aproba prelungirea starii de alerta inseamna ca este complice cu PNL. Se apropie momentul cand poporul va limpezi toata mascarada. Oricum statul nu mai are bani sa existe. Cu mana intinsa la unu si la altu dispare suveranitatea.
16
4
Si pt ce ai facut tu in trecut, trebuia sa fi demult in puscarie.
5
3
De cancer sa mori tu si familia ta, sa te chinui urland tot atatea zile cate mesaje dai zilnic la fiecare articol pt pzzd. Sa putrezesti de viu cu copiii si nepotii tai.
2
9
PRIETENE,CATI SPUN ADEVARUL DESPRE PNL SI CE A FACUT ACEST PARTID ,LA ALUNGAT PE AI.CUZA,A UCIS ROMANI DE AI NOSTRI PT IN RASCOALA DIN 1907 PT ALTE STATE.PNL FACE JOCUL ALTOR TARI,EXACT CUM A FACUT SI PSD SI TOATA CLA POLITICA DIN ROMANIA. NE TREBUIE UN VLAD TEPES,DAR CE PUTEM SA SPUNEM NOI CA POPOR,INCEPAND CU DECEBAL,BUREBISTA ,MIHAI-VITEAZU,CUZA..ETC ,NOI NEAM UCIS ADEVARATII CONDUCATORI SI PE D-NUL DULAP IL PUPAM IN FUND .
15
12
un mare fas, acest prapadit de Guvide, care este cu foarte mult mai slab decat virusul gripal. Daca exista cu adevarat oameni imbolnaviti de Guvide, sa ni se prezinte si noua la stiri de catre presa cumparata de Orban cu 50.000.000 euro, un caz de persoana infectata cu Guvide! De la inceput pana la sfarsit! Dar asta in situatia in care asa-zisele mascarade de teste sunt pe bune, nu de alea care dau pozitiv guvide la fructul paw-paw... Nu-i asa ca nu aveti cum?
27
9
bagamias poola n mortii vostri de zdrente peneliste nenorocite care ati omorat oameni la Rascoala din 1907. Veti ajunge la groapa de gunoi a istoriei cu bine prezicea Rares Bogdan!!! vangura cu "pandemia" voastra inchipuita! Moarte ocultei mondiale! Moarte zdrentei hitleriste de la Cotroceni!!!
30
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218