REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit

Starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit

Replica API 17 mai 2021 | 18:39 1580

iica actorului Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său.

Ion Dichiseanu este internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca. Fiica actorului a făcut primele declarații despre starea de sănătate a actorului.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său.

Se pare că se simte mult mai bine la momentul actual, însă urmează o recuparere, care se va extinde pe mai multe luni. Cu toate acestea, Ioana îl așteaptă cu nerăbdare acasă pe tatăl ei.

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și acum a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea i-au afectat și plămânii”, a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.

Ioana Dichiseanu susținea că analizele tatălui său au fost interpretate greșit de medicii de la clinica privată, unde actorul a fost dus prima dată.

Aceasta vrea chiar să apeleze și la un avocat pentru a dovedi că a fost vorba de malpraxis.

„ S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer.

Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare „, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3, conform wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat.Aveam sansa sa mai scapam de o fosila cominista.Vad ca arsinel,asta si piersic ne ingroapa pe toti.Data viitoare sa fie cu noroc!
2
3
Insanatosire grabnica, MAESTRE!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108