REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Statistică OPC: amenzi de aproape 1 milion lei, la Constanța!

Statistică OPC: amenzi de aproape 1 milion lei, la Constanța!

Replica API 26 iulie 2017 | 00:10 402

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a precizat în cadrul Colegiului Prefectural, care s-a desfășurat miercuri, 26 iulie, prezidată de noul prefect Ioan Albu, statisticile activității instituției pe care o conduce în ultima perioadă.

Cel mai important aspect prezentat a fost cuantumul amenzilor aplicate și cât s-a colectat. Astfel, de la preluarea mandatului din luna mai, CJPC a aplicat amenzi în valoare de 934.500 lei, din care s-au încasat 122.750 lei.

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct în cadrul CJPC, a precizat că în 2018 dorește un comandament comun cu celelalte instituții de control.

„Revenim unii în urma celorlalți și cred că un comandament comun pentru anul viitor ar însemna o soluție care să fie propice, în general activitățiilor comerciale”, a subliniat Horia Constantinescu.

De asemenea, a prezentat și activitatea din cadrul festivalului Neversea.

„Vorbim puțin de festivalul Neversea, unde am efectuat mai multe acțiuni de control și am constatat că marea majoritate a agenților prezenți nu erau agenți din județul Constanța, veniseră împreună cu organizatorii din alte județe. Cele două locații a căror prestare de servicii am oprit-o temporar a fost aproape singurele din zona respectivă. Unul dintre aceștia s-a întors în piață, deficiențele fiind remediate în totalitate, celălalt urmând să funcționeze după o altă societate comercială, limitând producerea de alimente gătite și desfășurând, în principal, activități de marfă/produse preambalate, măsură pe care nu am suprasolicitat-o. Pentru celelalte informații detaliate, actele sunt transmise instituții prefectului”, a mai precizat comisar-șef CJPC, Horia Constantinescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari Horia nu te lasa intimidat de niste.Jos cu mizeria!
0
0
omul mic si frustrat,dar cu pula mare.ce,va deranjeaza ca v-a dat in vileag?felicitari,Horia!indiferent care-i motivatia ta,foarte bine ca ai aratat REALITATEA turismului practicat de machidoni si alte corcituri orientale.vreti turism civilizat?mergeti la bulgari.Bulgarii,nota 10,machidonii patroni si arabii,1 pentru prezenta.
0
0
Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul. Prea il bagati in seama pe papagalul asta. Om mic si frustrat.
2
1
ACESTUI BAIET I-A BAGAT CINEVA PROSTII IN CAP CUM CA VA FI PRIMAR IN CONSTANTA DAR IN AFARA DE MAZARE COMPANY NU STIE NICI DRACU CEVA DE EL DE AIA FACE VALURI SA-L AFLE PENSIONARII CE CIUMEG E, ISI FACE RECLAMA CA IN AFARA DE GAURA DE UNDE A IESIT NIMENI NU A AUZIT DE EL PANA NU SI-A CUMPARAT POSTUL SI ACUM SUFERA DE ATENTIE PROBLEMA E CA SUNT ALTII SI MAI MARI LA CIOLAN IAR EL O SA RAMANA DOAR CU OSU IN GURA DACA MAI FACE VALURI PROSTESTE I-A ZIS SI DRAGNEA S-O LASE MAI USOR DAR EL BATMAN BATMAN
3
0
Omul potrivit la locul potrivit, de exemplu, cms sef Horia Constantinescu la OPC si Nicusor Constantinescu la Puerta Blanka. Sau altfel spus, dupa fapta si rsplata !
3
0
De fapt scopul OPC este sa stranga bani la buget, ca sa se poata indestula altii...
3
2
Te-ai laudat in campanie ca din dragoste pentru Costinesti vei face curatenie si ca lucrurile vor lua o directie buna in Statiunea Costinesti ! Ai fost dezamagit ca nu ai luat primaria acum ca detii o functie asa importanta de ce nu faci ordine in Statiune asa cum te laudai in campanie ?Aaa te-a cumparat primarul in functie ! Te-a amenintat comandantul Racaru ! s-au preotul comunei iti citeste acatistul la decese ? D-zeu sa te inteleaga cata perseveritate ai ! Mergi cu domnul !
3
1
la ce adresa de email, fax telefon pot reclama cetatenii avaterile , incalcarile de lege ale agentilor economici? va rugam faceti public adresa de email a opc constanta
2
1
Dar pe aia care fac transport in comun si interjudetean cand ii controlati sa vedeti ce conditii ofera sau voi controlati doar ce se baga in gura?
3
1
Ce fata de prost are , cum plm e asta sef la OPC !! ca eu nu dau 2 bani pe el . Homalau care face prima pagina!! Jalnic
6
4
Horia,cu cateva ore inainte sa inceapa neversea,spunea ca a vazut el cateva deficiente de organizare pe acolo si,ca nu vrea sa se intample un colectiv 2.Sa spuna concret,unde a observat pericolele si cine e in masura sa indrepte situatia.A spus ca revine dupa festival cu observatii dar, daca se intampla ceva rau in timpul festivalului ptr ca el nu a atentionat la momentul oportun?!
8
1
Nu e bune controalele comune, ca ne ferim unii de altii si nu putem sa ne luam cascavalu! Sa ne mai lase drk in pace Horia ca sa ne facem si noi targetu!
9
1
Control comun?Ce sa faca mai intai un agent economic, sa arate documente, sa arate spatii de desfacere , de depozitare, case de marcat, raportulZ, banii din incasari,stingatoare de incendii, carnete de sanatate etc.Si apoi fiecare e inspector pe specialitatea lui , ce face e asistent din partea publicului?Iar in acest timp, turistul, consumatorul ce face, asteapta pe banii si timpul lui, nu??!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102