REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Staţiunea Mamaia: turiştii au admirat parada carelor alegorice şi salvamarii costumaţi în "budigăi"

Staţiunea Mamaia: turiştii au admirat parada carelor alegorice şi salvamarii costumaţi în "budigăi"

Replica API 8 iulie 2013 | 00:00 98

Mamaia, perla litoralului românesc. Afirmaţia este corectă dacă ne raportăm la preţuri şi extravaganţă. Parada carelor alegorice care l-a avut în centrul atenţiei pe edilul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, costumat în Regele Soare, Ludovic al XIV-lea, cu pene şi tocuri, a reuşit să atragă la defilare 10.000 de turişti. Cu siguranţă această cifră este mulţumitoare.

"Preţurile sunt acceptabile, mereu au fost piperate. Mamaia a început să devină o staţiune de fiţe, însă a păstrat locuri şi pentru cei care nu-şi permit să arunce cu banii, aşa cum sunt multe familii ca noi care vin aici pentru un weekend sau pentru o săptămână. Am fost la paradă, mi se pare o idee interesantă, a fost frumos, dar mai trebuie adăugate anumite lucruri să semene ca cele din afară... Îmi place totuşi că nu mai este aglomeraţia de anul trecut, poate am prins un weekend mai liber, dar una peste alta, îl consider un weekend plăcut", a declarat Luminiţa Stoian, turistă. Pe plajă, privirile tuturor au fost atrase de salvamarii echipaţi în costumul prezentat de primarul Radu Mazăre la filmările pentru imnul staţiunii, "Viva Mamaia". Aceştia au părut un pic timoraţi de "vestimentaţie". Preţurile pentru diverse plăceri în staţiunea Mamaia nu sunt deloc mici, turiştii fiind nevoiţi să scoată din buzunar 25 ron pentru o plimbare de jumătate de oră cu hidrobicicleta şi tot 25 de ron pentru o plimbare cu bicicleta cu 4 locuri. În zona Cazinoului a răsărit o construcţie a unui imobil cu trei etaje, întrucât edilul Constanţei a dat verde pentru astfel de proiecte şi a declarat că nu îi va amenda pe cei care investesc în staţiunea Mamaia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218