REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Steagul Verde - Plaje pentru Copii a ajuns la Constanța!

Steagul Verde - Plaje pentru Copii a ajuns la Constanța!

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:52 2292

În semn de recunoaștere a calității plajelor pentru familiile cu copii, anul acesta, în Italia, Municipiul Constanța a primit distincția „Steagul Verde al Pediatrilor 2020 - Plaje pentru Copii”, ca urmare a deciziei unui grup de pediatri europeni.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău: „Promovarea orașului Constanța și a stațiunii Mamaia a constituit o prioritate încă de la începutul mandatului meu, iar această recunoaștere a calității plajelor, precum și valorificarea acesteia în mod adecvat sunt de natură să impulsioneze dezvoltarea turismului național și internațional pe litoralul românesc și creșterea atractivității acestuia pentru familiile cu copii. Această distincție este cu atât mai importantă cu cât a fost conferită în urma analizei realizate de numeroși specialiști pediatri din întreaga Europă.”

Tradiția acordării acestui titlu a început în anul 2008, la inițiativa profesorului Italo Farnetani, un renumit medic pediatru italian.

ES ambasadorul George Gabriel Bologan: „Îmi exprim încrederea că împreună cu autoritățile și comunitatea locală, precum și cu oamenii de afaceri din domeniu, veți depune în continuare toate eforturile pentru a transforma litoralul românesc într-un centru de atracție pentru turismul național și european.”

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne legam de toate mizeriile pe care le-a facut acest primar arogant si incompetent. Constanta a ajuns o ruina si mizeria asta de primar a pus umarul la distrugerea orasului. Un oras cu un potential urias, injosit de o gasca de smecheri hoti. Uitati-va la Oradea si la multe alte orase care s-au dezvoltat frumos. Domn primar, pleaca dracu la tine la tara si candideaza acolo! Nu iti ajunge cat ai distrus orasul? Ce dracu mai vrei? Sa-ti fie rusine, animalule!
0
0
Muye fagabou fata de prost.muye psd . Draq de neam de zdrente si secaturi .
1
0
FAGABOU FAKAKAU MUYAN si FREZA DE GINERE MORT!! Mare MASKOTA DA PRIMARE
5
0
care plaje? alea pline cu mucuri de tigari? sau alea cu umbra de la blocurile construite ?cred ca erau fumati pediatrii!!!
8
0
Pana acum o luna eram 100% sigur ca micul si teistul orasel Constanta eate singurul oras european fara primar ... Dar ce sa vezi???
8
1
Verde o sa primesti si tu Fagadau. Verde pentru plecat acasa dupa 27 Septembrie. Uite nu intelegeam de ce colcaia de pediatri straini pe plaje: venisera sa studieze Constanta lu Fagadau. Deghizati in clienti de Neversea. Loc perfect sa-ti duci copilul. Fagadau, pe langa prost si ticalos, incep sa cred ca esti si dus cu capul.
13
2
ce fata de gay ai ba facacau.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102