REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

STEAUA din lista USL: Becali, trimis ca să îl transforme în "carne de mici" pe Dan Diaconescu

STEAUA din lista USL: Becali, trimis ca să îl transforme în "carne de mici" pe Dan Diaconescu

Replica API 16 octombrie 2012 | 00:00 184

Crin Antonescu a anunţat că Biroul Central al PNL a votat în unanimitate să mandateze conducerea partidului să negocieze colaborarea cu PNŢCD - aripa Ciorbea şi PNG - partidul condus de Gigi Becali. Pentru a evita un conflict deschis în interiorul PNL, Crin Antonescu nu a supus la vot o propunere individuală, care să îl vizeze pe finanţatorul Stelei, ci a cerut ca PNG şi PNŢCD să facă parte din USL Propunerea a fost acceptată, iar astfel în cadrul USL i se poate face invitaţia lui Gigi Becali de a candida la parlamentare. Singurul care s-a opus acestei propuneri a fost senatorul PNL Varujan Vosganian. Acesta a declarat pentru gândul că a votat împotriva propunerii legată de PNG şi Gigi Becali.

În cadrul şedinţei PNL s-a luat şi o măsură de precauţie, cerându-se un vot pentru derogarea de la vechime pentru anumiţi candidaţi. Propunerea îi permite lui Gigi Becali să candideze, deşi nu are o vechime în partid. Surse din PNL au declarat pentru gândul că Gigi Becali se va înscrie în perioada următoare în PNL, el având cele mai mari şanse să candideze în colegiul 24, din Sectorul 6, pentru Camera Deputaţilor.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu le-a spus colegilor de partid că nu este de acord ca Gigi Becali să se înscrie în PNL, dar că nu are nimic împotriva colaborării cu PNG, au declarat pentru gândul surse din PNL. Fostul premier, Călin Popescu-Tăriceanu, participă la şedinţele BPC al PNL deoarece este liderul grupului din Camera Deputaţilor, dar nu are drept de vot.O altă voce din tabăra anti-Becali a fost cea a lui Varujan Vosganian.

sursa: gandul.info

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108