REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ștefan Bănică, topit după bebelușul lui. Primele poze cu familia completă

Ștefan Bănică, topit după bebelușul lui. Primele poze cu familia completă

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 494

Foto: BLITZ

Trăieşte pentru a treia oară emoţia de a fi tată şi se bucură de fiecare secundă în care îl ţine lângă inima lui pe micuţul Alexandru. Duminica trecută, la un local de elită din Bucureşti, fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist în ipostaze emoţionante alături de fiul lui cel mic şi de soţia Lavinia, care şi-a revenit spectaculos după naştere.

La 51 de ani, Ştefan Bănică jr are trei copii minunaţi cu trei femei una mai frumoasă ca alta: Radu Ştefan (17 ani) – cu fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (11 ani) – cu fosta soţie Andreea Marin (44 de ani) şi Alexandru (4 luni) – cu actuala soţie, Lavinia (34 de ani).

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist în compania familiei actuale, într-o duminică după-amiază în care a fost tătic cu normă întreagă.

Chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă de 17 ani, Lavinia şi Bănică jr par de-o seamă. Deşi a luat serios în greutate în timpul sarcinii, Lavinia a revenit la silueta trasă prin inel şi s-a întors la stilul vestimentar sexy şi colorat de odinioară.

Bănică jr este în formă de când se ştie, fără variaţii de greutate şi cu o musculatură bine conturată.

foto: Blitz

foto: Blitz

În imagini, solistul poartă blugi scurţi, tricou lejer, şapcă şi ochelari de soare şi are aspectul unui tătic la prima tinereţe. Deşi zâmbeşte rar, Bănică jr nu se poate abţine la vederea prinţişorului de doar patru luni şi la auzul gângurelilor lui.

Cu chipul senin, artistul şi-a luat fiul în braţe şi l-a strâns cu grijă la piept, ca pe cea mai scumpă şi mai fragilă fiinţă din lume. Totul s-a petrecut sub ochii Laviniei care îşi trăieşte visul de a fi mamă şi soţie alături de bărbatul pe care s-a luptat să-l aibă alături.

Lavinia şi Bănică jr s-au cunoscut în anul 2011, când artistul era însurat cu Andreea Marin. După divorţul de „Zâna Surprizelor”, din ianuarie 2013, solistul a început o relaţie foarte discretă cu bruneta.

De abia pe 21 mai 2014 cei doi şi-au asumat public relaţia, cu ocazia unui eveniment monden. Chiar dacă mulţi admiratori ai lor aşteptau şi o colaborare muzicală, Lavinia şi Ştefan au preferat să îşi menţină separate carierele, mai ales că stilurile abordate sunt diferite.

În 2017, cei doi artişti s-au căsătorit în secret în Bulgaria, doar în prezenţa rudelor şi a celor mai apropiaţi prieteni.

De atunci, Lavinia şi Ştefan şi-au propus să devină părinţi, iar bruneta a rămas însărcinată în august 2018. Bănică jr a aflat marea veste prin telefon şi nici măcar nu a întrebat ce sex va avea bebeluşul. Era însă preocupat de ce urmează.

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu”, a spus Ştefan Bănică jr la Antena 1.

Primul copil al cuplului Lavinia - Ştefan Bănică jr s-a născut pe 16 mai 2019 şi a fost numit Alexandru, în memoria fratelui vitreg de mamă pe care solistul l-a pierdut în 2011.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte frumos! Bravo! Sunt o familie frumoasa! Felicitari!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108