REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ştefan Iovan (CSA Steaua): ”Vrem să îl copiem pe Hagi, să implementăm lucrurile cu care el a reuşit”

Ştefan Iovan (CSA Steaua): ”Vrem să îl copiem pe Hagi, să implementăm lucrurile cu care el a reuşit”

Replica API 14 decembrie 2019 | 00:00 452

Coordonatorul Centrului de copii şi juniori a clubului de fotbal CSA Steaua, Ştefan Iovan, a declarat, vineri, că doreşte să îl copieze pe Gheorghe Hagi şi să implementeze la gruparea militară metodele aplicate de acesta la academia din Ovidiu.

"De două luni lucrez la un proiect care va fi aprobat de comandantul clubului. Vreau să facem mai multe schimbări la Centrul de copii şi juniori. E nevoie de o schimbare şi a mijloacelor de antrenament, dar şi un schimb de generaţii la antrenori. Vom aduce antrenori mai tineri, dornici de afirmare şi pricepuţi... ne dorim să îl copiem ca să zic aşa pe Hagi, pentru că am lucrat mult cu el. Vreau să implementăm nişte lucruri cu care el reuşit. Iar noi ne dorim să luăm modelul celor buni. Eu visez zi şi noapte că Steaua va redeveni ce a fost o dată şi să participe şi secţia de fotbal la asemenea gale şi să ia asemenea premii", a spus Iovan.

"Referitor la academie, am încercat, dar momentan nu. Poate peste un an se va face şi academia. Eu aştept cu nerăbdare să vină Marcel Răducanu să facem schimb de experienţă, pentru că el lucrează într-o ţară unde fotbalul este la un alt nivel şi avem ce învăţa", a adăugat fostul fotbalist, prezent, vineri, la gala Clubului Sportiv al Armatei Steaua desfăşurată la sediul Ministerul Apărării Naţionale.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614