REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stela Popescu, pe scenă şi la 80 de ani: „Dacă mi-a făcut plăcere toată viaţa, cum să fie o neplăcere de ziua mea?”

Stela Popescu, pe scenă şi la 80 de ani: „Dacă mi-a făcut plăcere toată viaţa, cum să fie o neplăcere de ziua mea?”

Replica API 21 decembrie 2015 | 00:00 223

La mulţi ani!

La mulţi ani!

Stela Popescu

Una din cele mai iubite actriţe ale teatrului şi filmului românesc, Stela Popescu, împlineşte luni, 21 decembrie, onorabila vârstă de 80 de ani. Deşii anii au trecut, pe chipul ei nu se reflectă noţiunea aceasta de vârstă, care, până la urmă, e doar un număr. Stela e la fel de radiantă, de veselă şi energică precum o ştiu toţi admiratori săi. Actriţa care smulge mereu hohote de râs de la spectatori şi trezeşte admiraţia şi respectul multora va munci şi de ziua ei. Însă acest lucru nu pare să o deranjeze:

„Pentru mine este o plăcere”. Ea va juca în seara de 20 decembrie pe scena teatrului de revistă „Constantin Tănase”, în spectacolul intitulat „Aplauze, Stela!” .

„Mă simt extraordinar. Alerg de colo, colo. Ştiţi cum e cu sărbătorile. E hăituială, dar e o hăituială plăcută. Totul e în ordine. Totul a fost o splendoare. Teatrul de comedie a făcut un vernisaj cu toate fotografiile minunate din succesele susţinute la teatru. A fost lume multă, a fost minunat.

Expoziţia în sine este foarte frumoasă. Le-o datorez domnului Mihăiţă, doamnei Ileana Lucaciu şi fiicei lui Ştefan Tăpălagă pentru că a fost creatoarea acestei expoziţii”, a declarat Stela Popescu pentru „Replica”. Întrebată dacă a fost vizitată până acum de cei dragi, aceasta a răspuns: „Bineînţeles că i-am invitat pe toţi. Astăzi este spectacol cu lume multă.

Avem 400 de locuri în sală, dar noi sperăm să fie 500 de oameni prezenţi”. Pe actriţă nu o deranjează să muncească de ziua ei întrucât actoria nu este pentru ea o datorie, ci o pasiune: „Nu mă deranjează. Îmi face plăcere. Dacă mi-a făcut plăcere toată viaţa, cum să fie o neplăcere de ziua mea?”.

Stela Popescu are planuri şi pentru anul ce urmează: „Sigur că da. Pregătim un spectacol pe care am vrut defapt să îl facem azi dar nam avut spaţii în croitorie, a fost complicat să creem spectacolul. Probabil îl vom lansa la sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Eu aş prefera chiar de Ziua Femeii, de 8 martie. Este un spectacol absolut nou cu muzică, cu dans, cu monologuri şamd”.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218