REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stelian Ion a intrat din nou în IZOLARE, pentru a treia oară

Stelian Ion a intrat din nou în IZOLARE, pentru a treia oară

Replica API 6 august 2020 | 16:42 2086

Stelian Ion, deputat USR și candidat la Primăria Constanța se află din nou în izolare, după alte două episoade, unul după întâlnirea cu Vergil Chițac, iar altul provocat de tuse și febră. De această dată, Stelian Ion a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv.

"În momentul în care am aflat că persoana cu care am interacționat pentru o clipă la ieșirea de la inaugurarea hotelului Panoramic din Olimp are Coronavirus, am anunțat DSP Constanța și am intrat în izolare până pe 16 august.

Dar echipa noastră este cu motoarele turate, strângem semnături în fiecare zi, oamenii vin alături de noi în număr impresionant de mare. Semnalele pe care le primim de la constănțeni sunt extraordinare.

Eu cred că paza bună trece primejdia rea. Până la eradicarea acestui virus trebuie să învățăm să trăim cu el, să avem grijă și să respectăm regulile. Purtați mască, mănuși (când este nevoie) și păstrați distanța fizică de rigoare. E greu, e nefiresc, dar e mult mai dificil să stai în carantină/izolare sau, și mai grav, să contactezi virusul.

Partea bună este că în toamna asta scăpăm de PSD, molima care ne-a furat ani din viață, prezentul și, multora dintre noi, speranța! Făgădău, adună-ți catrafusele, creioanele și pozele de pe birou și pregătește-te să pleci acasă!

PS: Pentru că m-au întrebat jurnaliștii despre acest amănunt precizez că domnul cu care m-am întâlnit întâmplător la ieșirea din incinta Hotelului Panoramic nu a participat la inaugurare, era în trecere prin acea zonă. Sănătate maximă tuturor!", a precizat Stelian Ion.

Stelian Ion: Nu am simptome

”Este a treia oară când intru în izolare. Sunt bine, am treabă, dau interviuri, nu stau degeaba. Am fost contactat direct cu persoana infectată. Sunt deja de 5 zile în izolare, trebuie să stau 14 zile. Nu mă simt rău, n-am niciun simptom. Mi-am luat măsuri de precauție întotdeauna, m-am spălat, m-am dezinfectat”, a spus, pentru Replica, Stelian Ion.

Sorin HULUBEI, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor jurnalisti. Pe Murad de ce il protejati? Javra e tot javra
1
0
Ori esti precaut cum a zis presedintele lui ori se pare ca acest domn n-a fost.
2
0
Imi creste inima vazand atatia idioti in Constanta Radu am invins
3
2
V a spaguit sau v a dat fetite si voua Murad ca sa l protejati si sa nu poate avea lumea acces la commenturi? Voi credeti ca asta o sa ajunga Primarul Constantei??? Degeaba si a luat si televiziune, stim ca este disperat ca are datorii mari si vrea bani publici insa, aici nu o sa l voteze nimeni, sa mearga la Navodari!
12
1
Depresie. Adevarul e ca dupa ce vede pozele alea de pe pagina lui de FB la care spune "Stelian Ion s-a intalnit cu locuitorii..." dar e doar el cu staff-ul lui, ar cam trebui sa il ia usor, pe la spate, depresia
17
1
Lingailor, cata spaga luati sa l pupati in kur pe Murad si sa blocati comentariile la articolul scris despre el???
20
1
de data asta definitiv! cauza - tusea si junghiul!
9
1
Mai oameni buni, acest individ oricum este izolat de tot si de toate. Ce articol mai este si asta?
15
2
Nu iti inteleg strategia. Sfat: in Constanta cand vorbesti de problema traficului , trebuie inceput obligatoriu cu parcari supraetajate pe cartiere. Incepe cu identificare de terenuri
13
1
pe maimutoi
13
1
Acum ceva timp maimutoiul asta era avocatul lui Mazare.Daca nu credeti...verificati. Si acum vine el sa ne spuna cum vrea el binele oamenilor si ce de treaba este el. Mi-e scarba de toti politicienii astia securistoizi. Ba...tu crezi ca chiar toti sunt prosti. Sunteti niste pui iesiti din gaoacele SRI-ului si lansati pe orbita pentru a face jocurile. Problema e ca unii dintre noi ne cam prindem...Capisci?
25
3
Hai, poate a treia oara e cu noroc si il si ia
14
2
Proasta strategie de campanie mai ai. Chiar daca te declarau infectat sau decedat de covid tot nu reuseai sa sensibilizezi cumva electoratul. Asa ca mai lasati-ne cu patriotismele si cu afectiunea asta fata de oameni ptr ca noi astia care avem pretentia ca mai avem ceva neuroni in dotare ne cam dam seama ca nu va pasa de oameni si ca va imbata puterea. Toti aveti aceeasi mama, indiferent din ce partid faceti parte. Romania a devenit o tara pestrita...
20
2
Ce cautai la inaugurarea Hotelului Panoramic din Olimp? In ce calitate ai fost acolo invitat? Erai din administratia locala sau centrala? Erai vreun partener de afaceri de-al contracandidatului tau, domnul Murad? Apropo de ceea ce scriau mai multi acum ceva timp, legat de igiena ta precara: Daca stai in izolare, sa nu uiti sa te speli, totusi, zilnic. Este bine pentru sanatatea ta, cat si pentru nasul celei cu care te izolezi. Sfatul vine in urma faptului stiut ca aveai probleme la acest capitol in tinerete. Putzeai cam des si cam tare!
27
4
Sa ramana in izolare. Nu avem nevoie de circari usr.isti care strigau si fluierau prin parlament..
23
3
poate sa stea si pana dupa alegeri ca tot efectul ala e.
23
1
te ai intalnit cu samsarii imobiliari ca sa ti negociezi apartamentele primite cadou Ioane,sa nu crezi ca toata lumea doarme
30
3
Prostan cu Opel
3
6
Pe asta nu l ajuta nimic, nici fizicul, nici intelectul si nici soarta!
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218