REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Stelian Ion: Dacă am fi avut alegeri în 2 tururi, USR câștiga Primăria Constanța

Stelian Ion: Dacă am fi avut alegeri în 2 tururi, USR câștiga Primăria Constanța

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:00 1924

USR Constanța a susținut o conferință de presă, după rezultatul final, în urma alegerilor locale, la municipiul Constanța. Stelian Ion a precizat faptul că, dacă ar fi fost alegeri în două tururi, USR ar fi câștigat. Totodată, nu a ezitat să-i ureze lui Decebal Făgădău ”Concediu plăcut... prelungit!”

”Constanța va renaște. Ca vor unii, ca nu vor, nu se pot opune. Îi vom obliga ca acest oraș să renască. Este bizar că, chiar dacă nu ai fost locul I, primești în continuare felicitări. Da, primim. Orasul a arătat că vrea schimbare. E fabulos că am scapat de PSD în Constanța, pentru că a însemnat corupție generalizată, sărăcie. E o mare realizare a constănțenilor, cărora le mulțumesc. Dacă am fi avut alegeri in 2 tururi, USR câștiga primăria. Decebal Fagadau s-a cam bătut singur, cu nerealizarile lui. A avut o șansă istorică să schimbe ceva, nu a făcut. Făgădău va intra în concediu prelungit, pe 20 de ani. Concediu plăcut!”, a spus Stelian Ion.

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca poporul asta ar si gandi putin, si ar da seama ca alianta usr plus este alianta coldea ardeleanu, adica servicii de informatii, adica baieti cu ochi albastri.
1
1
daca baba ar fi fi avut un coi, s-ar fi dus si ea la razboi...daca, parca, cica...
0
0
Constantenii chiar s-au priceput la vot, de data asta. Zi sarumana ca ai luat si cate voturi ai luat, clovnule. Daca gresea soarta si ieseai primar, ne nenoroceam. Tu nu esti in stare sa pui o piara peste alta sau sa-ti zidesti o casa, dar esti in stare de matrapazlacuri cu ANLuri si sa spui ca Dushu n-a facut ditamai blocul intre case ci chiar ceva super, tinand cont ca peste 7 strazi mai incolo se afla un ansamblu facut de Ceausescu. Marsh cu neomarxismul si neputintele tale.
1
1
Stelica baiatule, ai cedat pina la urma , ai facut trocul si a iesit cine trebuia , ce s aintimplat ce ti au promis sau cu ce te au santajat ? de ati inchis ochii la 3000-4000 de voturi ?rusine stelica
2
3
Stelian Ion a fost si este sageata PSD.USR Constanta este anexa PSD.
7
6
Nicidecum nea Ion, daca matale lasai oricare alt membru USR fara legaturi cu mafia din Constanta sa candideze, acum aveam un primar USR
3
2
normal, gasca PSD- Mazare fagadau, stelian ion, corina martin, horia constantinescu, dobre ar fi castigat turul 2 cu peste 55 procente, dar am o veste proasta sa iti dau NU ESTE tur 2. Loserrrrr, iti ramane numele.
5
4
adevarul este ca fara USR , PNL nu poate conduce nimic , doar daca fac alianta cu psd ..parca USL se numea
3
3
machidon idiot!
3
2
Sa va vad acum ,incepeti sa va certati pe ciolan 4 ani in loc sa faceti ceva pentru orasul asta!!!
4
3
peste vreo 8 ani
5
0
Si daca Romania era la acelasi nivel cu Statele Unite ale Americi eu zburam in cosmos. Invata sa vorbesti fara daca mai Stelica.
8
3
Daca si cu parca.
11
2
Ajunge mah cu bulanii vostri ! hai zi mersi ca ai luat cat ai luiat si nu mai comenta atata! Romani tampiti au votat securistii neomarxisti!
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218