REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

STELIAN ION, despre FĂGĂDĂU: ‘MAZĂRE l-a lăsat de mânuță și s-a PIERDUT prin primărie’

STELIAN ION, despre FĂGĂDĂU: ‘MAZĂRE l-a lăsat de mânuță și s-a PIERDUT prin primărie’

Replica API 21 septembrie 2020 | 23:24 2712

Stelian Ion, candidatul Alianței 2020 USR PLUS, a susținut duminică, 20 septembrie, o conferință de presă în fața Primăriei Constanța. În cadrul conferinței s-au atins mai multe subiecte, printre care și acela al politicii din Constanța din ultimii 20 de ani, criticat aspru fiind și edilul municipiului, Decebal Făgădău.

„Decebal Făgădău nu va mai fi primar, uitați-vă bine la noi, e o promisiune pe care o facem. Ăsta este Decebal Făgădău (n.r. arată spre o imagine), între Dragnea și Radu Mazăre, mult mai slab pregătit decât amandoi la un loc, deși i-a admirat și au fost pentru el idoli. E mult mai slab pregătit, nici măcar nu a avut câteva idei înafară de faptul de a pune în pratică ordinele lui Mazăre, nu a știut să facă nimic. După ce Mazăre l-a lăsat de mânuță s-a pierdut omul, s-a rătăcit prin primărie. Cred că și acum umblă prin camerele din primărie și nu găsește ieșirea. Promitem că o să îi arătăm noi pe unde este ieșirea, urgent, semnează procesul verbal de predare-primire și ne lasă în pace” a declarat candidatul la Primăria Constanța, Stelian Ion.

Făgădău jignește constănțenii la orice pas

În cadrul conferinței s-a subliniat și faptul că s-a făcut vâlvă printre constănțeni dar și printre contracandidați legat de faptul că actualul primar folosește tot felul de ‘englezisme’ ba prin conferințe, ba prin programele pe care le implementează, încercând să demonstreze ce oraș european este Constanța. Pe lângă acest fapt, Stelian Ion scoate la iveală faptul că edilul jignește pe oricine, la orice pas și maim ult decât atât, cine mai este ca el, șmecher cu teren pe malul lacului Siutghiol. „Am înțeles că i-a plăcut să fie primar dar noi nu avem nicio vină că el nu a avut jucării când era mic. Domnule Decebal Făgădău, pentru dumneavoastră mesajul este simplu, sunteți incompetent deși purtați haine europene și jigniți cetățenii Constanței cărora le spuneți că nu sunt europeni dacă nu au haine de la firmele de unde vă îmbrăcați dumneavoastră. Nu aveți nimic în comun cu spiritul european, îi jigniți pe cetățenii de rând care vă sugerează lucruri în ședințele de Consiliu Local, nu îi lăsați să vorbească, îi jigniți pe jurnaliștii care vă întreabă, pe bună dreptate, ce ați făcut în privința dosarelor de retrocedare și despre terenurile acelora din care v-ati înfruptat și dumneavoastră, un pic, că nu știu câți constănțeni au teren pe malul lacului Siutghiol. Eu cred că nu sunt mulți, cred că sunteți unicat. Dincolo de asta sunt afacerile dumneavoastră, interese imobiliare, însă ce ați făcut este treaba justiției, nu este treaba noastră” a spus candidatul Uniunii Savați România.

„Sunteți total incompetent… fugiți de constănțeni”

Faptul că Decebal Făgădău nu a ieșit deloc pe străzile Constanței de la începutul campaniei este deja știut însă oare, de ce se teme acesta? Stelian Ion vine cu lămuriri. „Ce este important este că sunteți incompetent. Că v-ați înconjurat de incompetenți în toată perioada asta, că vreți să fiți cel mai destept din ceata lui Pițigoi, că nu îi ascultați pe cei care au ceva de spus, că îi certați pe constănțenii care vă reclamă anumite probleme reale, că fugiți de ei, de dezbateri, nu știți cum să vă trimiteți șoferul să nu dați ochi în ochi cu constănțenii. Aveți ieșiri secrete din Primărie, nu umblați pe străzile Constanței, nu mergeți în cartiere, în Km 4-5, în Palas, în Palazu Mare, în Medeea, în toate cartierele din Constanța, nu mergeți! Nu v-am văzut, nu v-au văzut nici constănțenii și sunteți total incompetent. Nu ați atras fonduri europene, v-ați bătut joc de orașul ăsta și nu meritați nici măcar să vă duceți mandatul la capăt” a mai spus Stelian Ion.

Renașterea primăriei și a activității

Totodată, Stelian Ion a susținut cu tărie că odată cu intrarea acestuia la conducerea Primăriei totul va renaște. „USR Plus îi va goni pe acești șmecheri din primărie și va reîncepe activitatea în Primăria Constanța, și vom face în așa fel încât acest oraș să renască. Nu va renaște nici cu oligari, nici cu șmenari, nici cu incompetenți. Nu are cum să renască cu indivizii ăștia. Va renaște cu echipa noastră tânără, cu oameni competenți, care au făcut școala la vremea lor, care știu toate disciplinele pe care le-au învățat la școală și la facultate și care au copii și care vor să le asigure un viitor în acest oraș” a conchis Stelian Ion.

CMF USR 21200251

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deocamdata USR Plus Constanta nu s-a remarcat cu nimic concret iar oamenii pe care-i propune in primele pozitii pentru Consiliu Local sunt la acelasi nivel cu stroe sau babu . Unde sunt oamenii valorosi din societatea civila pe care aceasta alianta isi propunea sa-i sustina ???
2
0
bai fatalaule ,te-a trimis nevasta-ta sa -i plimbi bichonelul si acum poti sa postezi?Pai stie ea ca ca vrei sa-i dai muie ma-sii,sora-sii bai cumnate? Prostalau mai esti,iar te bate daca afla ce scrii pe aici si iar nu o sa ai semnal la telefon de sub pat sa suni la 112 ca in ultimile dati.Ha,ha,ha!
5
1
noi USR si PNL sa ii dam mutza , in toate gaurile lui ma-ta , nevasta-ta, lui sora-ta si la tot PZD-ul.Sictir !
6
4
il invita pe useristul de la 14:22 sa ia aminte ca noi suntem caliti inca de pe vremea lui ceasca ,nu fatalai ca tine , nu ne mai sperie nici macar virusul asta . Ca liberalii au inchis spitalele ca sa nu avem unde merge sau ca boul ala de PM ne-a facut program 11.00 1300 nu ne-a speriat asa ca de -al dracului o sa venim masiv la vot Si daca nu-ti convine sa ne sugi bastoanele !Stelica Mazare l-a lasat din manuta ca sa-l iei tu pe Fagadau de puta impreuna cu tot fatalaii useristi hastagisti. Hai muie cu cacat de la bosorogi si babete!
4
8
Eu m-am lamurit cu astia!!! Repet acum: alti ani pierduti pentru orasul asta si pentru noi , care imbatranim .
3
0
sa stea acasa. Sa nu mearga la vot , unde exista un mare risc de infectare , pentru persoanele in varsta !!!
10
6
Scapam de fagabou daca il votam pe tzatza asta de steliban. Toata campania lui e bazata pe denigrarea altora. Am vazut si noi ce poate babuinul si fagabou, spune ce poti face si cu ce bani, baragladina certareata
11
2
Uite asa pierd USL si PNL alegerile la Constanta , au ales candidati de toata jena , pacat de orasul asta ! Dupa alegeri sa mergeti sa pupati mana primarului reales , neispravitilor !
12
1
fagadau sa plece dupa cati bani publici a dat pe manelele din parcuri, cica serbari de iarna, si faianta de baie colorata, pusa in bataie de joc pe strazi in oras. Sa dea banii inapoi si sa se autosesizeze procurorii!!!!Grup infractional organizat la tocarea banilor!
15
8
Are dreptate. Decebal e descalificat pentru mine, nu a facut nimic din ce a promis. Ar insemna ca sunt un masochist sa il votez iar. Chitac, nici macar ai lui nu il sustin. Dupa ultimele alegeri, a plecat din pnl si acum e ciorba reincalzita. Ar fi o optiune totusi, doar pentru schimbare. De ce sa nu vedem si ce poate pnl? Usr, a pornit vertiginos la infiintare, acum vad ca acum racoleaza cam orice, din pacate. Asadar, din pacate suntem intro nuvela de Caragiale. Asadar, noi cu cine votam? Cu mincinosii patentati sau cu cei in devenire? Merg pe schimbare, poate si o schimbare radicala la RAJA.
16
4
Ionica tata esti paralel total.Dupa ce ai sa fi perdant ai sa fi si pe locu 3 dupa chitac virgil
12
4
Uite pt aroganta ta m am razgandit sa te mai votez! Ma gandesc la ce nivel vei fi arogant dupa ce ajungi pe functie...
18
6
neg0ita, hansa la luat de mana si la pus in primarie, iordache la lasat slobod si acum ce face,vai de cernavoda !
1
1
Primitorul de case moka stie ce spune. Si pe el il tinea Mazare de manutza atunci cand il avea avocat. Rau, rau, rau. Ce mi-e Stelian, ce mi-e Fagadau. Unul care n-a fost in stare sa-si faca singur o casuta vrea sa faca un intreg oras si mai vrea sa-l si credem.
12
8
Intrebativa daca Fagadau mai merita, daca a facut ceva din ceea ce a promis,daca...... Din pacate nu avem solutii viabile dar merita sa incercam altceva! Trebuie sa devina si Constanta un oras EUROPEAN.
17
2
stelian ion alt gunoi corectitudinea intruchipata rade cioc de oala sparta cu ce te crezi tu mai competent arunci vorbe de copii,barfe,Marssss
10
9
Stelian, avocatul lui Mazare. Punct!
14
10
Adica Fagadau nu s-a ridicat la inaltimea lui R.Mazare asa ai spus"cum l-a lasat de manuta s-a pierdut prin primarie"si vrei tu sa fii primar pentru ca tu esti mai aproape de valoarea lui R.Mazare si daca esti votat nu il vei dezamagi pe Radu si vei scoate primaria din incurcatura in care a bagato ratacitul asta de Fagadau. Stii ceva ma,dute invartindute si tu si Fagadau si mentorul vostru Radu Mazare.
14
7
Fagadau nu tine audiente si nici puslamaua aia de Rasauteanu. Am facut 3 cereri la SPIT de la City Parc dar niciodata nu m-au primit acesti derbedei in audienta si mi-au dat niste raspunsuri de 2 lei. Jos cu ei.
22
7
decat sa votez lista lui stelian: garip, cocargeanu, ochiulet si mai ales maestrul caragheorghe. Astia sunt oameni care au facut scoala la timpul lor cum ne spui?ma prapadesc de ras!mai ales ochiulet are clase cat are trenul. caragheorghe? sa scoata cardinal motors de pe minus si sa ne zica cum a prins post la aeroportul HC unde se stie cum se intra si apoi sa vina sa ne dea lectii de cmoralitate. si evident sa ne zica cum a prins cardinal motors licitatie pt repararea ambulantelor.
15
6
Intrebativa daca Fagadau mai merita, daca a facut ceva din ceea ce a promis,daca...... Din pacate nu avem solutii viabile dar merita sa incercam altceva! Trebuie sa devina si Constanta un oras EUROPEAN.
19
7
Vrea sa atraga atentia intr un fel si nu stie cum! Singurul mod ar fi sa renunte la politica si sa se apuce de vandut castraveti in Piata Grivitei, ca nici de avocatura nu este bun!
13
11
esti un floc in fata pwuli ,pentru Fagadau.......Lindicul principesei!
15
21
Daca nu castiga se duce la Mazare!
21
7
Tu ar trebui sa stii pizda belita ce esti, ca de cealalta manuta il tineai tu pe mazare, muri-ar ma-ta de ipocrit
16
14
Fagadau cu cei din primarie falsifica documentele de la subventii ca sa dai banii inapoi.
14
8
tu steliane nu ai pic de bun simt cand vorbesti ca Mazare a lasat pe altii nu stiu cum. Nu trebuie sa deschizi gura despre altii cand tu te-ai inbuibat cu sutele de mii de euro pe care ti le-a dat Mazare, plus ANL cand alti tineri ai Constantei nici in poze nu le-au vazut. Imi este scarba sa te aud vorbind de ce a fost in Constanta. Ai fost unul din profitori guvernarilor PSD-iste din Constanta,nu mai vorbi TU de altii,ca nu ai nici un drept moral.
25
12
sigur fura mai putin gasca lui, gasca lui USL e pusa pe ciordeli mari
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920