REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Stelian Ion: 'Nu te poți baza pe ce spune Tăriceanu pentru că nu mai are control nici asupra ALDE'

Stelian Ion: 'Nu te poți baza pe ce spune Tăriceanu pentru că nu mai are control nici asupra ALDE'

Replica API 13 septembrie 2019 | 01:18 467

sursa foto: Inquam Photos - George Călin

Stelian Ion a declarat, referitor la semnăturile strânse pentru moțiunea de cenzură, că au fost discuții cu diferite partide. Deputatul USR a precizat că a vorbit și cu cei de la ALDE, deoarece nu te mai poți baza pe Călin Popescu Tăriceanu, care nu își mai controlează nici măcar propriul partid, anunță MEDIAFAX.

„USR deja a depus toate semnăturile pentru moțiunea de cenzură, la fel și PNL, UDMR a spus că se alătură, am îndoieli la acest moment în privința ALDE pentru că vedeți ce se întâmplă cu ALDE, nu îți mai poți pune absolut deloc baza în acest partid, nu că s-ar fi întâmplat până acum ei de fapt acționează ca PSD își doresc foarte mult să continue această cârdășie cu PSD, în continuare își doresc să se agațe de putere”, a declarat deputatul USR Stelian Ion, miercuri la Parlament.

Acesta a adăugat că unii au pus foarte multe condiții, cum ar fi să vadă nou structură a Executivului și programul de guvernare, precum și condiții care nu avea legătură cu moțiunea.

„Au pus foarte multe condiții, ar fi vrut să vadă și structura noului Guvern și programul de guvernare, erau condiții care nu avea nici un fel de legătură de fapt cu moțiunea de cenzură în sine. Erau condiții absurde, pretexte de fapt pentru a nu susține moțiunea, am vorbit cu colegii de la ALDE, am vorbit cu liderul de grup de la Camera Deputaților, ALDE și vorbim și cu fiecare deputat în parte pentru că iată nu te poți baza pe ceea ce spune domnul Tăriceanu pentru că nu mai are nici un control nici măcar asupra propriului partid”, a mai afirmat deputatul USR.

Stelian Ion a mai spus că, referitor la ALDE că „este clar că vorbim de oameni care își trădează propriul partid și care vin acum în fața românilor și spun fiecare același refren cum că ei vor binele națiunii și ceea ce fac, îl fac pentru binele nostru al tuturor, nu contează partidul în care se află nu contează faptul că trec dintr-o barcă în alta contează că ei se duc acolo la Minister să facă treabă e evident că nu putem crede acest lucru, dar avem de a face cu traseiști și cu oameni care nu își respectă cuvântul dat”.

El a mai precizat că imediat ce vor fi strânse cele 233 de semnături va fi depusă moțiunea de cenzură.

„Imediat cum avem acele 233 de semnături, imediat cum avem aceste semnături trebuie depusă, în nici un caz trebuie să așteptăm noi Guvernul să vină în Parlament pentru că am văzut că doamna premier Viorica Dăncilă face tot posibilul să evite Parlamentul. Face revoluții în materie de drept constituțional în sensul că inventează”, a conchis deputatul USR.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, că în cursul săptămânilor următoare va fi depusă moțiunea de cenzură.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. Propunerile vor fi trimise miercuri președintelui Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa taie TOT. Mai ales celor de la CCR ca astia au distrus democratia si statul de drept! Cum sa mai aibe de-alde dorneanu, enache, deliorga, stan...etc. pensii speciale cand ei ar trebui scosi de-acolo cu pietre! Uitati-va cum au judecat ei pe marii hoti de ne rad astia in nas: puscarie cu suspendarela majoritatea si raman cu banii furati iar noi, prostii, le platim ca datorie publica toate hotiile! Asa NU.
2
0
Pentru Marin si Duduianu: Stelian Ion este un membru marcant USR, singurul partid care spune clar ca ajuns la putere primul lucru va fi taierea pensiilor speciale acordate cu atatea generozitate de psd si scoaterea si inadmisibilitatea penalilor din toate posturile de conducere ale statului! Sustine MERITocratia nu MEDIOCRATIA! Adica sa nu mai fim furati si conduso de HOTI.
4
1
Ce l-a facut pe Tariceanu sa se schimbe in halul asta? Cu ce este santajat ? O fi tradator de meserie dar prea a luat viteza in caderea lui. La fel si imaturul de Ponta.
2
1
ALDE se va desfiinta din prostia creatorului. Melescanule taci naiba din gura fiindca si tu in ambitia de a fi ales ai distrus APRul.
3
2
Stelian Ion e un dobitoc incult.
4
3
Cine este Stelian Ion? Tariceanu stim cu totii ce idiot este. Un inutil, care n-a facut nimic pentru tara asta. Doar pentru propriul buzunar. Celebru pentru multe neveste si cazutul cu motocicleta. Atat. Dar Stelica asta cine este si ce-l recomanda?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614