REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Stelian Ion pledează pentru candidat unic PNL-USR dacă nu vor fi alegeri în două tururi

Stelian Ion pledează pentru candidat unic PNL-USR dacă nu vor fi alegeri în două tururi

Replica API 15 noiembrie 2019 | 00:00 298

În cadrul unei conferințe de presă susținută de către reprezentanții USR Constanța joi, noiembrie a.c., deputatul USR Stelian Ion a fost întrebat de către reprezentanții presei de ce se aduc critici dure doar la adresa edilului orașului, Decebal Făgădău și nu către toți membrii PSD Constanța, în legătură cu problemele pe care le semnalează aceștia în municipiu:

”Decebal Făgădău este primarul Constanței, este cel care semnează pe toate documentele și autorizațiile de construire ilegale și toate poveștile acestea. În momentul în care avem o critică, ea se îndreaptă spre o chestiune reală, punctuală, iar când vom vorbi de RAJA, de prețul apei pe care îl furnizează RAJA, de faptul că în politica românească avem persoane care au colaborat sau au fost efectiv ofițeri ai fostei securități, da, o să vorbim și de Felix Stroe, dar până una alta, gropile prin care trecem zilnic, praful pe care îl înghițim, construcțiile de care dăm cu capul, sensurile acestea unice pe care nu le mai înțelege nimeni, faptul că se fac parcări doar prin desene pe asfalt, toate lucrurile acestea sunt sub egida Decebal Făgădău și veți vedea, dacă mai țineți minte în momentul în care domnul Klaus Iohannis l-a nominalizat pe domnul Moga în calitatea de ministru de Interne am avut o reacție foarte promptă și am spus clar că nu este o persoană foarte potrivită și după câteva zile și-a dat demisia, nu avea pregătirea necesară”, a spus Stelian Ion.

Tot în cadrul conferinței s-a adus în discuție alegerile locale ce vor avea loc la anul, iar Stelian Ion a făcut referire la ceea ce s-a vehiculat la un moment dat în spațiul public, și anume că USR și PNL vor avea un candidat unic, în persoana Stelian Ion, având în vedere că acesta a declarat că este dispus să candideze pentru Primăria Constanța.

”Au un avantaj (liberalii - n.r.), eu zic că avantajul este aparent și vă spun de ce. Dacă domnul Klaus Iohannis ar veni și ar candida primar la Constanța, avantajul ar fi previzibil sau dacă Emil Boc sau un alt primar PNL, dar nu vorbim de așa ceva. Noi trebuie să vorbim sincer unii cu alții, să vedem ce avem pe masă, ce posibili candidați- În ceea ce privește alegerea primarilor în două tururi, e posibil să nu iasă, în ciuda tuturor eforturilor noastre, să nu fie adoptată de Parlament, iar atunci singura șansă de a avea un primar din partea opoziției actuale este aceea de a avea candidat unic. Variante ar fi un candidat USR susținut de PNL, un candidat PNL susținut de USR”, a completat deputatul USR, Stelian Ion.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste penali amandoi , au invat sa ciordeasca de la mazare si de la Barna, penalul sef in romania
2
0
Stelian Ion avocatul lui mazare cu casa obtinuta de la mazare. Cu caragheorghe bisnitar de masini , verificati contractele lui caragheorghe de reparatii cu autoritatile statului. Niste penali USR ul in frunte cu Barnoiu si Caragheorghe
2
1
Nu cred ca renunta Hutuca la candidatura. Are toate sansele. Glumesc. E atat de las incat este in stare sa dea sansa asta USR
1
1
Avem nevoie de un manager punctual nu de fagabou sau alta hahalera. City manager eficient inseamna zero coruptie si zero toleranta la coruptie. Si asta sperie rau. Eu votez un avocat decat un veterinar. Si credeti-ma orice e mai bine decat fagabou sau turma galbena.
3
2
nu are nicio sansa! Care-s realizarile lui de pana acum pt constanteni?Cum s a implicat? pe facebook? suntem satui de postari si atat!El nici macar nu si doreste acest scaun, dar n are de ales ca l obliga partidul!Se stie ca de fapt vrea locul lui barna..cu alte cuvinte este alt oportunist dar cu alt par!
4
2
Orasul arata din ce in ce mai bine multumita domnului Fagadau
5
9
asta-i ceva de genul alianta alb-negru pe tabla de sah. ba astia chiar va cred prosti rau. usr nu are nici o sansa sa castige nimic sunt prea latrai habar n-au nu le au cu smecheriile nu stiu ca la romani merge altfel treaba au incercat si ei sa convinga cativa corporatisti rupti de foame ca ei sunt miezul din dodoasca dar nu a fost suficient pentru ca miezul din dodoasca wannabe nu o sa castige nimic, adica usr vine de la uite situatia rablagita in care suntem
4
0
IMPOTRIVA LUI FAGADAU! ASA O SA REUSIM SA IL DAM JOS.
3
5
daca pnl intra cu coruptii de la usr , cu avocatul lui mazare, mai bine votez ciuma, decat cu PENALII SEFI DE LA USR. Canditeaza pnl singur castiga, se agata si panaramele astea de la usr
4
6
Stroe e militaur , Grasa si Serbu sunt generalii de securitate din spatele bovinei beidaudiene
5
2
Te voteaza mata pe tine.....jegule.Vrei primar...ai uitat cand ai fost avocatul lui Mazare ?Ia spune de unde ai apartamentul si terenurile, nu cumva de la Mazare.Si acum faci pe cinstitul.Du-te mai jegule.Mata sa te voteze ,noi in nici un caz.Cine a fost cu Mazare ...este la fel ca si el :HOT
15
6
Vrei sa fi primar, ha?
8
4
Constanta a inceput sa se civilizeze. Sunt eliberate trotuarele iar prin introducerea sensurilor unice unele discutabile dar necesare au fost create noi locuri de parcare. Fagadau este vinovat de eliberarea unor autorizatii de constructie ce sufoca orasul dar trebuie sustinut in masurile de descurajare a unui trafic haotic. Orasul asta are nevoie de o mana de fier si de o echipa de specialisti nu de niste hahalere. Veniti cu solutii! Incurajarea nesimtitilor nu este o solutie domnule Stelian Ion. Sa auzim de bine.
7
12
langa tine sta Caragheorghe. Ne lamurim ce e cu contractul pe ambulante al firmei lui Caragheorghe?ne lamurim de ce nu critici cand este nevoie procurorii ?cazul simona, cazul Alexandra?nimic nu ai zis...de ce ii protejezi?abia dupa ne poti spune ce vrei tu sa faci pe plan local. PS si sa ne arati cate un CV pentru membrii care vor candida la CL si CJ. Sa vedem realizarile personale.
13
4
Sa candideze neispravitul asta
10
10
Hastagistii astia ar trebui sa iasa in piata ca deja se anunta taxe noi si scaderi de pensii si salarii
13
11
A ajuns papagalul sa vorbeasca
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369