REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Stelian Ion, precizări cu privire la ACUZAȚIA că ar fi obținut locuință ANL invocând un HANDICAP

Stelian Ion, precizări cu privire la ACUZAȚIA că ar fi obținut locuință ANL invocând un HANDICAP

Replica API 13 august 2020 | 00:05 2518

După ce s-a vehiculat că ar avea un blat cu PSD, iată că un nou atacat a fost lansat la adresa candidatului USR la Primăria Constanța, Stelian Ion. Newsweek.ro scrie că acesta a tăinut timp de 15 ani o escrocherie imobiliară, prin intermediul căreia ar fi obținut o garsonieră de la ANL. Asta se întâmpla prin anul 2004, pe vremea când politicianul de astăzi era un tânăr avocat, aflat la început de drum. Sursa citată mai scrie că, pentru a pune mâna pe garsonieră, Stelian Ion ar fi încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul. Una dintre nereguli ar fi invocarea unui handicap inventat în baza căruia a obținut 10 puncte la dosar. Iar o altă neregulă face referire la venituri incomplete și mai mari.

”Este perioada de precampanie, au descoperit că am crescut în sondaje”

Contactat pentru un punct de vedere, Stelian Ion a declarat, pentru Replica, că articolul este o mizerie lansată de contracandidații săi. ”Este o mizerie. Este perioada de precampanie, au descoperit că am crescut în sondaje. Mafia din Constanța vrea să pună pe acest oraș. Se spune că mi-aș fi inventat un handicap… eu am o problemă pulmonară. Iar, în afară de o cerere completată și să depun la dosar documentele cerute nu am făcut. O să demonstrez aceste aspecte”, a spus Stelian Ion. Întrebat la cine face referire, acesta a precizat: ”Da, am avut garsonieră de la ANL. Nu oricine are norocul de a se naște într-o familie bogată și de a avea un anume parcurs în viață. Mi-au trebuit 16 ani să mă pun pe picioare, am muncit”, a mai spus parlamentarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strict votantilor pe baza de ulei : sper sa va innecati cu cocoloasele din faina si sa faceti toxiinfectie de puii stricati sarantocilor, sclavilor, luav'ar draku'n gaska lui...
0
0
Cum spui ma,"mi-au trebuit 16 ani sa te pui pe picioare si ai muncit pt.asta?",adica dupa parerea ta sa-i cersesti o locuinta de pomana lui R.Mazare inseamna munca pt.tine,asta in timp ce f.multe familii cu copiii au stat cu chirie in timp ce tu erai"chiriasul taticului tau"si acum tot tu vii cu tupeu si spui ca PSDisti-s hoti,adica aia care te-au invatat cum sa fentezi legea pentru ca sa iti deie o locuinta in cartierul.H.C.sau stai ca tu esti machidon un hot mai rasat cu diploma de avocat in Hanry Coanda au locuinte alti paraziti,daia mai marunti.
2
0
muritor de foame
2
0
Tu primar? Niciodata
5
2
Tu esti sageata mafiei.
5
2
userist jegos si mai zbiara ca fura pesedeii
6
2
Omul lui Mazare.
5
3
N-a invocate un handicap. A invocat o milogeala penibila. Un mocangiu obosit, servant si aparator de Mazare. Slugi.
8
4
ipocriza scufunda Romania. Asta se lauda cu interventii in parlament. Pe legea offshore cate ai avut?de ce ati tras sa scadeti taxele pt companiile straine? noi nu meritam bani precum norvegienii? ipocritilor. daca cu interventii de astea te lauzi in parlament mai bine lipsa. Cat despre echipa ta...caragheorghe, gima, sima, paris, dusu, cusa...cred ca ne am convins cu etnia asta!nu mai vrem.
12
0
DE LA AIA DE CARE VORBESTI TINE MINTE RIMA : 33 , DE PWLA SA-NE IEI....
4
2
sa ti justifici actiunile ilicite savarsite in 16 ani prin faptul ca nu ai avut norocul sa te nasti intr o familie bogata? Ha ha ha! Ce avocacat penibil! Du te bah langa Mazare pe care l ai servit! Toti usr plus sunteti niste gunoaie. Din niste sifoane ce erati v ati descoperit voi ca v ati operat si ati ajuns cinstiti. Ia intrebati l pe haBarna cum e cu furatul din fonduri europene! Sau pe Cioclos intrebati l ce gust are urina lui Soros. Partide pline de femei curve care vor cariere politice incepute prin desenarea de harti pe cearsafuri asa cum au invatat ele de la Turcan Gorghiu Birchall.
19
5
Stelica handicapatul.
14
7
Haterii nu ar recunoaste un om onest nici daca le-ar iesi in cale Hristos. Iarta-i, Omule
6
18
Pai tu ar trebui sa stii ca doar ma-ta, tactu si familia ta se numara printre ei
13
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SUSTINATORILOR SAI
17
8
Marea majoritate a votantilor psd sunt o adunatura pestrita de retardati, de cocalari care au impresia ca doar cu CIUMAROSIE pot si ei sa faca combinatii. Bine, combinatii de gen doi insi la o bere, 5 insi la un pachet de tigari. Sunt aia care cersesc toata ziua la bar o tuica si o tigara, n-au ce manca acasa, n-au platit de cativa ani impozitele, in schimb stiu tot despre oculta mondiala. Nelipsiti luna de luna de la "puiul lui Mazare", cel mai adesea vandut chiar gardienilor care ii distribuie.
19
21
Mizerie esti tu !!!
9
6
Are o garsoniera amaratilor ! Sper sa iasa tot Fagabou ca sa ajunga Constanta un cacat mai mare de oras decat este acum. Romania tara infractorilor, apropo, ati plans ma amaratilor cand a murit tiganul ala ? Avem o tara de cacat pentru ca tara sunteti voi !
14
23
Esti un mincinos!
21
10
Merci acasa tata, destinul nu te ajuta, de fapt, nu te ajuta mai nimic, esti cam zero barat!
23
7
Doar uitati-va la el, pare om care nu are handicap? Ce-i drept e mental handicapul, dar totusi...
23
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614