REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Stelian Ion: 'Vom vedea marți cum pesediștii se „îmbolnăvesc” subit'

Stelian Ion: 'Vom vedea marți cum pesediștii se „îmbolnăvesc” subit'

Replica API 28 septembrie 2021 | 20:11 1268

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion a declarat că atunci când va fi votată moțiunea de cenzură a PSD, fie pesediștii se „îmbolnăvesc” sau se rătăcesc în drum spre Parlament, fie cum Florin Cîțu va pleca de la Palatul Victoria.

Stelian Ion a explicat marți , într-o postare pe Facebook, că în birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, „peneliștii lui Cîțu au făcut astăzi un nou blat cu pesediștii lui Ciolacu pentru a continua blocarea moțiunii depuse de noi”.

„Premierul Florin Cîțu are de explicat cum de campania de vaccinare a fost „un succes” și în urma acestui succes avem astăzi un record de infectări, peste 11.000.

Iresponsabilitatea premierul Cîțu, care a fost ocupat luni de zile să tragă sfori pentru a fi votat președinte de partid la un congres aranjat, ne-a adus în această situație.

Și pentru asta, Florin Cîțu trebuie să plece din fruntea Guvernului.

În birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, peneliștii lui Cîtu au făcut astăzi un nou blat cu pesediștii lui Ciolacu pentru a continua blocarea moțiunii depuse de noi. Cu argumente aberante, sfidând Constituția și bunul-simț, peneliștii din echipa câștigătoare și pesediștii îi mai dau o gură de oxigen premierului deja ilegitim. Au votat cot la cot blocarea moțiunii noastre și au stabilit calendarul pentru moțiunea PSD.

O nouă combinație între PNL și PSD! Dar nu ne lăsăm. Chiar și așa, vom vota orice moțiune prin care să scăpăm de acest personaj toxic care își bate joc de o țară întreagă.

Vom vedea marți fie cum pesediștii se „îmbolnăvesc” subit sau se rătăcesc și nu mai nimeresc drumul spre Parlament, fie cum Florin Cîțu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire și dâre useliste pestilențiale”, a transmis fostul minstru al Justiției.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe tine te-au dat afara din guverndin cauza boli de la cap PSD PSD au vaccinurile facute de data asta si osa va ceara cind candidati test de la medic sa vada daca sunteti apti din punct de vedere sanitar sa conduceti tara
2
1
mananci kaka
8
1
Este cazul sa mai vorbesti? Ce te recomanda? Ce realizari marete?
15
5
Ce, nu stiti? USL 2.0
3
7
psd istii e normal sa-si vada interesul lor nu pe al vostru , al usr istilor!
11
5
Stelian Ion, nu te lasa!
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218