REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stelian Tănase, despre ieșirea nervoasă a liderului PSD Liviu Dragnea: 'E cu nervii la pământ. Zilele lui ca lider PSD sunt numărate'

Stelian Tănase, despre ieșirea nervoasă a liderului PSD Liviu Dragnea: 'E cu nervii la pământ. Zilele lui ca lider PSD sunt numărate'

Replica API 2 noiembrie 2018 | 00:38 350

Scriitorul Stelian Tănase a comentat ieșirea nervoasă din Parlamentul României a liderului Partidului Social Democrat Liviu Dragnea. El susține că nu întrebările jurnaliștilor l-au iritat atât de mult, ci cât situația din propriul partid, potrivit stiripesurse.ro

„Ieșirea nervoasă la care am asistat ieri prin intermediul televiziunilor de știri nu a avut nicio legatură cu întrebările puse de jurnaliști, nici cu nevoia de a merge urgent la baie gonit de o criză de prostată. Nu deloc. Avea legătură cu faptul simplu că deputații PSD nu au făcut ce le-a transmis el într-o chestiune de viață și moarte. De libertate și pușcărie! Deputații se fac vinovați că nu l-au executat pe Tudorel Toader, măscăriciul guvernului. Oricum votul e consultativ și nu duce direct la demisia ministrului justiției, dar dacă moțiunea trecea îi dădea lui Dragnea un argument să îi ceară demiterea la CEx, next week. Dacă s-o mai ține!

Momentul de ieri arată clar că a apărut o sciziune în majoritatea parlamentară. Raportul de forțe s-a schimbat. Nu pentru că ar fi migrat mulți la alte partide. Rămân în PSD, dar nu îl mai susțin pe Dragnea. Rămân în partid să-i mănânce ficații. Va trebui de acum să-și negocieze voturile la legile pe care vrea să le treacă. Poziția lui Dragnea e mai șubdredă ca oricând. Ieri a realizat că partidul i-a scăpat de sub control. Îi va fi tot mai greu (ca să nu zic imposibil) să se impună, să-și răsplatească adepții, să dea afară contestatarii. Asta, exact când are în mână un cartof foarte fierbinte – remanierea guvernului. Va ieși altfel decât și-a dorit.

Sfidarea de ieri din Parlament l-a făcut să explodeze. E cu nervii la pământ. Zilele lui ca lider PSD sunt numărate. Și o știe și el”, a comentat Stelian Tănase pe blogul său personal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru unul de mai jos care-l invinovateste pe Tanase ca-i monarhist, sa se gandeasca la cat huzur le-a dat guvernul asta psd-ist capuselor in frunte cu DUDA care taie frunza la caini si traiesc regeste pe banii nostrii in timp ce romanii abia-si mai trag sufletul! Suntem cumva monarhie si noi inca nu stim? SHEET!
5
0
Ca draknea e nasol asta e. Da e normal sa se 'nerveze daca tot il fuck la cap. Oricine face asa.
4
3
Jigodia asta de tanase care pupa limbricii monarhisti e invidios pe dragnea.ptr limbricii monarhisti care asteapta prada nu se cade nene tanase sa te cobori la critici de mahala cand te dai istoric.
7
7
Sa se duca in plm si sa-l ia si pe umflatul ala de informator al CI-ului felix stroe care-i suge pula mai rau dacat ii sufea mariana cojoc mascariciului dereglat psihic malgas...
8
2
De ziua nationala a Romaniei, romanii au nevoie de un motiv serios sa iasa in strada sa sarbatoreasca. Decesul celui mai urat dintre romani ar fi perfect.
7
2
Se va duce dupa Mazare. Ca doar nu e prost sa ramana in tara cand va ramane definitiva sentinta.
11
1
alt politruc nemernic care fura stampilele de la partid ... marele scriitor...
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218