REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Stella del Carmen, fiica lui Antonio Banderas, debutează ca model pe coperta revistei Glamour

Stella del Carmen, fiica lui Antonio Banderas, debutează ca model pe coperta revistei Glamour

Replica API 20 august 2020 | 00:00 1308

Stella del Carmen, fiica actorilor Antonio Banderas şi Melanie Griffith, şi nepoată a legendarei Tippi Hedren, îşi face debutul ca model şi apare pentru prima oară, la 23 de ani, pe coperta unei reviste de modă, relatează EFE, citată de Agerpres.

Stella del Carmen și Antonio Banderas

Stella Banderas Griffith a pozat pentru ediţia spaniolă a revistei Glamour într-un fotoreportaj realizat în Los Angeles, în care tânăra este fotografiată ca un star de cinema, cu o frumuseţe misterioasă şi strălucitoare.

Stella del Carmen este protagonista unui fotoreportaj dar ÅŸi al unui interviu acordat revistei Glamour, în care sunt dezvăluite câteva detalii ale vieÅ£ii acestei tinere care s-a născut în Marbella, dar a crescut în Los Angeles. "Cunosc LA ca pe propria mea mână, dar Malaga este încă un mister pentru mine", a spus Stella del Carmen, care recunoaÅŸte că trebuie să petreacă mai mult timp în Spania.

Când era copil a jucat teatru, dar audiţiile i se păreau complicate din cauza firii sale foarte timide şi rezervate. Are destule proiecte pe agenda sa de lucru, dar niciunul în faţa camerei de filmare. "Nu încerc să devin actriţă, cel puţin deocamdată", a mărturisit ea.

Îi place însă foarte mult să scrie. "Studiez scrierea creativă pentru că m-a fascinat întotdeauna literatura. Să scriu este un lucru pe care mi-l doresc", a dezvăluit Stella del Carmen, care a debutat deja ca redactor la ediţia spaniolă a revistei Vanity Fair.

Ea colaborează de asemenea cu creatoarea de modă Emma Newbern la un proiect difuzat pe contul său de Instagram care împărtăşeşte secrete despre sănătatea fizică şi cea mentală. Şi-ar dori totodată să revină la universitate pentru a studia Organizaţii neguvernamentale şi Schimbări sociale.

"Sunt multe lucruri pe care doresc să le fac. Am făcut un pas spre mine însămi şi spre ceea ce îmi doresc de la viaţă", a spus ea.

'Chiquita' este cuvântul său preferat în spaniolă, l-a auzit de multe ori spus de tatăl ei cu care anul trecut a împărtăşit unul dintre momentele profesionale cele mai importante pentru Antonio Banderas: nominalizarea lui la Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul "Dolor y Gloria". "Mă fascinează să-l văd prin ochii lui Pedro Almodovar", a mărturisit Stella del Carmen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102