REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

STENOGRAME Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PNL, chiar la Sibiu: „Ludovic Orban e prietenul meu! Vă rog să terminați cu disidența“

STENOGRAME Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PNL, chiar la Sibiu: „Ludovic Orban e prietenul meu! Vă rog să terminați cu disidența“

Replica API 25 august 2018 | 01:34 358

Klaus Iohannis, Ludovic Orban

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la şedinţa Biroului Executiv al PNL care are loc în sala de conferinţe a unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu. Conform unor stenograme intrate în posesia redacției stiripesurse.ro, Iohannis le-a cerut liberalilor să îl lase în pace pe prietenul său Ludovic Orban, care a fost ales prin Congres în fruntea PNL.

”Guvernul e incompetent în organizarea preluării Președinției Consiliului UE, în contextul în care e o perioadă esențială pentru că este vorba de perioada post - Brexit.

Ludovic Orban e prietenul meu! Vă rog să terminați cu disidența, nu există niciun motiv să fie schimbat din funcția de președinte al PNL. A fost ales la un Congres, are un mandat legitim. Cât despre alegerile parlamentare, eu nu mă voi implica în stabilirea listelor.”, le-a spus Klaus Iohannis celor din PNL.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure sis a traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
0
0
ti-as da la muie dar tu esti bolnav psihic , deci pot fi condamnat . Asa ca o sa o luam pe ma-ta , muie si cur deodata , asa mi-a spus mie un arab . Am inteles ca poate dovedi peste 50 de puli pe zi . Pe tine te las in seama aurolacilor de pe malul portului ....sper sa nu te raneasca ....
1
0
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte si pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoanele si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
1
1
bai da vad ca va place cacatul imputit al mamelor voastre curve ! Nu va las sa respirati baga-mi-as toata pula in gatul vostru de postaci pesedei. De fapt nu prea am chef sa-mi murdaresc pula cu cacatul mamelor voastre ! Iar mishu,eu nu ling ca tine pesedeul in cur. Eu fut hoti ! Culoarea e egala. Dar te-as fute mai ales pe tine lingaule ! Deci ramane cum ne-am intense : muie dragnea,muie pesede !!!
2
5
Multa muie pentru europeanu, postacul drogat care si-a pierdut mintile si mi-o suge toata ziua.
8
2
@ europeanu ,iar te-au scapat doctorii pe net si gata ai si inceput cu linsul in cwr la penelepre .Rapciuga umana, votant declarat al bubosului si peneleprelor hai sa-ti dam si noi mwie tie si celor pe care ii sustii si suntem mult mai multi ca voi paduchiosilor ! Vreti la ciolan adevarul este ca ati cam facut foamea de prin 2012 ,abia mai zvacniti dintr-un picior si 2020 este departe si nici macar nu este sigur ca veti ajunge la guvernare .Va ateapta PNTCD loc rezervat sub pragul electoral !
7
2
Ia sugeti voi cocarul celor doi ! Si de la mine luati muie cu cacat ! Futu-va-n gat de postaci pesedei! Atarnatorilor,saraciilor ! Jeguri umane ! Muie dragnea,muie pesede !
4
8
Ciiiiiiine e cel mai tare la dat limbi in adancul anusului lu Iohannis? Pai cine sa fie oare,Orban! Basau l-a avut pe Boculeana.
5
3
Cine se aseamana se aduna. Doua lichele, unu a luat cu japca 7 CASE, 2 deja pierdute in instanta, altul un betiv aiurit, care in afara de meseria de TURNATOR si de BETIV, nu-i bun de nimic. De fapt e SOMERUL nr. 1 al tarii.
8
5
Wermorel si horban...doua sugatori de puli hoti escroci si mincinosi Sugetile pula dragi admiratori !
9
8
Esti un handipel. De fapt firma de bricolaj cu numele tau a dat faliment in Romania. Tu probabil ai ramas pe aici la pret de lichidare de stoc. Hai skt!
4
8
de cat sa votez Neamt,,am sa votez un Rus ,,,PUTIN CEL MAI BUN.
11
7
Doua javre
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614