REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sterilizarea GRATUITĂ a animalelor fără stăpân, continuă și astăzi la Albești!

Sterilizarea GRATUITĂ a animalelor fără stăpân, continuă și astăzi la Albești!

Replica API 30 iulie 2018 | 00:00 485

Continuă sterilizarea gratuită a câinilor și pisicilor, în județul Constanța! În perioada 27-30 iulie 2018 se desfășoară o acțiune de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din zona de sud a județului, vizate fiind localitățile Mangalia, Limanu, Arsa, Albești, Coroana, Cortu Văii, Vartop, precum și celelalte aflate în apropierea celor menționate.

Cui se adresează? Tuturor celor care cunosc sau dețin animale de companie ce nu sunt sterilizate, cu scopul reducerii riscului de abandon și reducerea totodată a câinilor maidanezi de pe teritoriul județului Constanța.

“Oamenilor din zonă, lipsiți de responsabilitatea față de animalele de companie pe care le au... li se oferă gratis sterilizarea și nici asa nu se deplasează... Preferă abandonul... specific zonei”, au declarat organizatorii campaniei de sterilizare gratuită.

Acțiunea de sterilizare a animalelor de companie, câini și pisici, se efectuează în intervalul menționat anterior, între orele 9.00 și 17.00, la Sala Sporturilor din localitatea Albești.

De asemenea, organizatorii s-au deplasat la Mănăstirea Limanu - Hagieni pentru a lua animalele fără stăpân din zonă și le-au dus să le sterilizeze la punctul din Albești.

În numai o zi aceștia au sterilizat aproape 50 de animale fără stăpân. “49 și astăzi… O zi încheiată… Vă așteptăm și mâine cu animalele la sterilizat… începând cu ora 9.00, la Sala de sport din comuna Albești. Campania se adreseaza tuturor (Mangalia..Limanu. Arsa.. etc)”, au declarat aceștia.

Campania este promovată pe pagina de facebook “Mangalia – Comunitate Online” cu scopul informării tuturor celor interesați de sterilizarea în mod gratuit a animalelor de companie sau fără stăpân.

“Veniți cu animalele la sterilizat… abandonul este infracțiune și sterilizarea este singura metodă eficientă... durabilă, de reducere a numărului de animale fără stăpân.”, au precizat organizatorii.

Reamintim că o amplă campanie pentru sterilizarea câinilor comunitari, a celor care au proprietari, dar și a pisicilor s-a desfășurat, timp de aproape de lună, în comuna Agigea. Campania este susținută de organizația Animal Society/Four Paws împreună cu Primăria și Consiliul Local Agigea și reprezintă doar începutul. Administrația locală și organizația de protecția animalelor au încheiat un parteneriat, prin care reprezentanții Animal Society vor revenii periodic în comună, pentru a continua sterilizarea. Dar, așa cum au subliniat reprezentanții ambelor părți, marți, 26 iunie a.c., a necesitat și implicarea comunității locale pentru soluționarea unei probleme care îi afectează pe toți.

Paula SOLOMON

Agigea vrea să fie un model în soluţionarea problemei câinilor maidanezi! Campanie de STERILIZARE GRATUITĂ, timp de o lună!

sursă foto: Faccebook / Mangalia – Comunitate Online

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va agitati si faceti spume la gura cu tot felul de injurii si exprimari scabroase - stim ce pericol reprezinta iubitorii de maidanezi tocmai de aceea ne-am infiltrat printre voi sa va documentam activitatea infractionala si sub masca ajutorarii javrelor sa le reducem numarul - nu stiu daca ati observat dar numarul cainilor a scazut in anumite zone ale orasului Constanta multi fiind otraviti sau omorati dupa ce au fost ridicati! Aveti grija cum vorbiti!
0
1
Si cand se face ce trebuie facut se trezesc unii sa carcoteasca!!! JOS PALARIA in fata celor care sterilizeaza !!!!!!! Atata ura , rautate si violenta gratuita in ulltimul timp spune multe despre ei! Multumiri Inmiite din partea multora!!!!!!
2
1
Pe cand sterilizarea animalelor fara stapan si in orasul Ovidiu?
2
1
Foarte buna actiunea. La cat mai multe. Multumim
4
1
asta care semneaza cu degeaba nu e bolnav, nici nebun, desi pare, este direct interesat a de posibilitatea de inavutire prin primirea de contracte de la UAT uri ca srl de hingheri.. investitie minima, 10 romi, o nepoata, 2 sefi vizibili si unul ascuns, realtii la primarie si in cateva luni doua masinute straine in curte
5
1
si oaia si porcul tot domesticite sunt, iar maidanezii nu mai sunt domestici sunt salbatici, nu sunt nici dobitoc aia esti tu daca tragi la javre nici hingher din contra sunt o persoana suficient de rationala sa inteleg pericolul reprezentat de maidanezi si absurditatea interzicerii exterminarii acestor daunatori feroce, bolile la care faci referinta sunt majoritar cu transmitere sexuala ca urmare a promiscuitaiti si neutiliz protectiei-ai patit-o si ai dat-o in zoofilie? Cainii dau salmonela rabie norvirusi pasteurela brucela yersinia leptospire stafilococi viermi coxiela campilobacter etc
0
5
esti un dobitoc sau ai interese gen esti hingher. Cainii si pisicile sunt animale de companie, domesticite de om deci omul are responsabilitatea lor. Llegile tarii prevad obligativitatea sterilizarii si microciparii animalelor si pedepsirea abandonului. Bolile mai degeaba pe care le ai tu nu sunt de la animale ci de la oameni. oamenii transmit HIV hepatita ABCDE, sifilis, gonoree zisa si sculament, tuse convulisva, poliomielita, etc astea nu sunt boli care sa apara la caini si pisici. Pe astea le iei tu de la oameni direct.
8
2
tot are colti si tot defecheaza deci raspandesc boli - se pare ca forte externe cu complicitatea tradatorilor autohtoni doresc raspandirea agentilor patogeni si sfasierea populatiei oraselor indeosebi batrani si copii prin legi criminale ce impiedica autoapararea de genul interdictiei omorarii cainilor si numai al cainilor, mieii porcii etc pot fi sacrificati fara probleme
2
6
Respect pt actiunea dv!!! In aceste situatii este enorm de multa munca atat fizica cat si implicare emotionala si materiala! Ce bine ar fi daca lumea ar constientiza si ar fi responsabila pt fiecare animalut pe care il detine sau nu, sa l sterilizeze.... Astefel nu ar mai exista atata abandon! Ar fi bine si daca legea s ar aplica asupra celor care refuza sterilizarea si asupra celor care arunca animalute!!! Stima si respect acestor campanii!!!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367