REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Steven Seagal ajută o familie din Cumpăna să-şi refacă locuinţa mistuită de un incendiu

Steven Seagal ajută o familie din Cumpăna să-şi refacă locuinţa mistuită de un incendiu

Replica API 26 februarie 2016 | 23:53 667

Venit în România pentru filmările peliculei „Contract to Kill”,

Venit în România pentru filmările peliculei „Contract to Kill”,

Actorul Steven Seagal a ajuns în zona Brick din Constanţa, fiind vorba despre acţiunile sale filantropice. Mai exact, Seagal va acorda sprijin familiei Dunăreanu, pentru reconstrucţia casei ce a fost arsă într-un incendiu, la finele anului 2015. Totodată, el a oferit pachete copiilor de la Centrul de Plasament Antonio. Precizăm şi faptul că actorul a menţionat că va contribui la reabilitarea Căminului de vârstnici de la Poarta Albă.

Amintim că Steven Seagal se află în România pentru filmările peliculei „Contract to Kill”, acestea desfăşurându-se printre altele atât în Mamaia cât şi în centrul vechi din Constanţa. Eroul salvator de la Hollywood, aşa cum este supranumit de către presă, şi-a încheiat şederea în România cu un gest umanitar pe care l-a făcut pe 25 februarie, în Constanţa. Actorul a venit la magazinul Brick pentru a înmâna personal pachete copiilor din Centrul de Plasament „Antonio”, precum şi două vouchere pentru renovarea Căminului de vârsnici de la Poarta Albă şi pentru familia Dunăreanu, care şi-a pierdut casa într-un incendiu petrecut la sfârşitul anului trecut.

Aceştia locuiesc în Cumpăna. Adrian Dunăreanu, tată a doi copii, se afla la muncă în străinătate la timpul petrecerii nefericitului incident. Acesta lucra drept lăcătuş în Italia şi a fost distrus la gândul că agoniseala lui de o viaţă a ars într-un incendiu. Momentan, familia locuieşte într-o casă a unor români stabiliţi în Marea Britanie până la finalizarea lucrărilor casei pe care o reconstruiesc, în acelaşi loc. Plin de modestie, actorul a refuzat să vorbească despre sine, zicând că mai important este să se acorde atenţie celor care au nevoie de ajutor:

„Nu sunt aici să vorbesc despre mine. Sunt aici să ajut nişte oameni care au trecut prin anumite tragedii. Eu sunt nimeni”, a declarat actorul. Acesta a adăugat că se simte binecuvântat de faptul că are oportunitatea de a ajuta oamenii, indiferent din ce parte a lumii provin. Născut pe 10 aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiţi actori, producători şi scenarişti, având în portofoliul sau numeroase filme de acţiune. Seagal este maestru în arte marţiale japoneze, având centură neagră cu 7 dani în stilul aikido.

Filmele în care acesta a fost distribuit de-a lungul carierei au încasări totale de peste 293 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal nu este un erou doar pe marile ecrane ci şi în viaţă de zi cu zi. Acesta este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, activist pentru drepturile animalelor şi susţinător al independenţei Tibetului, implicându-se la nivel global în ajutorarea celor aflaţi în suferinţă. Eroul de la Hollywood vizitează România de peste 10 ani, filmând în ţară noastră zilele acestea cel de-al 5 lea lung-metraj.

Actorul a declarat în repetate rânduri că s-a îndrăgostit de meleagurile româneşti, de mâncărurile noastre tradiţionale şi de oamenii pe care i-a întâlnit de-a lungul vizitelor sale aici. Mai mult decât atât, de-a lungul vizitelor sale, Seagal s-a implicat în gesturi filantropice de câte ori a avut ocazia. În 2005 acesta a fost implicat în mai multe acţiuni umanitare. Impresionat de drama sinistraţilor afectaţi de inundaţiile din zona Vrancea, actorul a vizitat satul Milcov şi a ajutat familiile sinistrate cu saltele, haine, alimente şi bani. Tot atunci, actorul a acceptat să ia parte la proiectul „Alege Viaţa”, susţinut de către Agenţia Naţională Antidrog, având o întâlnire cu copii din Bucureşti cărora acesta le-a vorbit despre pericolele consumului de droguri.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102