REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Stewardesă, bătută cu brutalitate de un pasager. Incidentul este investigat de FBI

Stewardesă, bătută cu brutalitate de un pasager. Incidentul este investigat de FBI

Replica API 30 octombrie 2021 | 17:49 1346

Un avion a fost redirecționat, după ce unul dintre pasageri a atacat o însoțitoare de bord. Femeia s-a ales cu nasul rupt, fiind lovită cu brutalitate. Agresiunea este acum investigată de FBI.

Sursa foto: Getty Images/ Scott Olson

Incidentul a avut loc miercuri, 27 octombrie. Zborul 976 al companiei American Airlines, care plecase de la New York către Santa Ana, a aterizat în siguranță la Denver, scrie antena3.ro.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină și „au îndepărtat și a reținut pasagerul” violent, a transmis compania, printr-un comunicat. O sursă familiară cu detaliile întâmplării a explicat pentru CNN că nimic nu prevestea ce avea să urmeze.

Bărbatul s-a ridicat de pe scaun și a mers în spatele aeronavei. Acolo a lovit-o cu pumnul în față de două ori pe o însoțitoare de zbor. Femeia s-a ales cu nasul rupt.

Directorul American Airlines spune că incidentul de miercuri „este una dintre cele mai urâte manifestări de comportament indisciplinat la care am asistat vreodată”.

Într-o declarație video postată pe rețelele de socializare, CEO-ul American Airlines, Doug Parker, a declarat că o sprijină pe însoțitoarea de bord rănită și îi va interzice bărbatului acuzat că a agresat-o să zboare din nou cu compania aeriană.

„Și nu este suficient”, a spus Parker. „Vom face tot ce se poate pentru a ne asigura că va răspune în fața legii și va primi cea mai aspră pedeapsă posibilă”.

FBI-ul a transmis că investighează incidentul. Agenția a declarat că nu au fost efectuate arestări și că ancheta sa este în desfășurare.

Totodată, Administrația Federală a Aviației a anunțat, joi, că va investiga întâmplarea. American Airlines cooperează cu autoritățile, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei aeriene, Curtis Blessing. „Suntem revoltați cu privire la evenimentele care au avut loc la bord”, a spus acesta.

FAA a adoptat o politică de toleranță zero pentru pasagerii indisciplinați de la bordul avioanelor, de la începutul acestui an. Agenția a declarat, în august, că a emis amenzi de peste un milion de dolari pasagerilor indisciplinați în 2021.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pasagerul care e si ele om si are drepturi nu-i asa.Iar la Constitutia USA scrie ca are dreptul sa-si caute fericirea.Asa ca omul cauta.Fericirea lui e nasul rupt al unui alt om.Care si ala are dreptul sa-si caute fericirea.
0
4
daca o fi fost obraznica.....mai sint si din astea...destul de multe!
0
3
lovesc femeile , ei sunt frustati de ceva in comportament!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218