REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stila GOȘU trebuie să ELABOREZE, din nou, PUZ în zona Dionisie cel Mic

Stila GOȘU trebuie să ELABOREZE, din nou, PUZ în zona Dionisie cel Mic

Replica API 20 septembrie 2021 | 12:59 4507

Pobleme se țin lanț de afaceristul Stila Goșu! După ce a fost nevoit să-și ia adio de la blocul pe care intenționa să-l construiască în zona Flămânda, omul de afaceri a mai primit o lovitură din partea Primăriei Constanța. Mai exact, acesta dorea să ridice un imobil de 6 etaje pe strada Dionisie cel Mic, doar că, și de această dată, afaceristul a primit un răspuns negativ din partea administrației.

După ce planul urbanistic zonal pentru teritoriul din zona Flămânda inițiat de acesta nu a trecut de votul consilierilor, proiectul obținând două avize negative și de la comisiile de specialitate, Goșu trebuie să treacă prin emoțiile elaborării unui nou PUZ. Societatea Still Elite Investments SRL, administrat de Goșu, intenționează să ridice un imobil pe Dionisie cel Mic, numărul 67A, un imobil ce s-a dorit a avea 6 etaje. Omul de afaceri a solicitat de la Primăria Constanța certificatul de urbanism pentru proiectul: ,,Construirea imobil locuințe colective S+P+6E”, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Imobilul nu poate fi ridicat întrucât, conform reglementărilor PUG referitoare la utilizările admise cu condiționări, se admite construirea de locuințe noi doar pe baza elaborării de PUZ și regulament aferent aprobat.

Concret, Stila Goșu a fost informat că nu poate elebora un PUZ, întrucât acesta va fi elaborat de Primăria Constanța, urmând să aștepte finalizare acestuia.

Stila Goșu și-a luat adio de la blocul din zona Flămânda

Amintim și că, printre cele 31 de proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi din ședința susținută în data de 29 ianuarie a.c., s-a aflat și unul legat de aprobarea Planului urbanistic zonal pentru teritoriul delimitat de strada Ion Lahovari, strada Flămânda, aleea Panselei și IE 211047, inițiatorul fiind Stila Groșu. Despre acest proiect, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a declarat că în zonă sunt doar locuințe individuale, iar demersurile au fost făcute pentru un bloc de trei etaje. “Este un plan pentru construirea de locuinţe colective şi are avize negative. În acea zonă sunt doar locuinţe individuale”, a declarat primarul Vergil Chiţac la acea dată.

Proiectul nu a fost aprobat, fiind 18 voturi împotrivă şi 8 abţineri, din partea aleșilor locali.

Date despre societatea Still Elite Investments SRL

Societatea Still Elite Investments SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Moldovei 14, camera 1. Societatea are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În anul 2020, Still Elite Investments SRL a raportat o cifră de afaceri de 8 RON cu o pierdere de -1.903 RON și un număr de 1 angajați, după 4 ani de activitate. Unicul administrator și asociat în firmă este Goșu Stila.

Cine este Stila Goșu?

Stila Goșu este cunoscut la nivel local pentru nenumăratele scandaluri în care a fost implicat. În anul 2009, a fost trimis în judecată pentru răpire, șantaj și loviri sau alte violențe. Doi ani mai târziu, Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe Stila Goșu la doi ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate.

Citește și: STILA GOȘU își ia ADIO de la PROIECTUL din zona FLĂMÂNDA

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Labagiu nr1
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218