REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stila SARAFU a fost ELIBERAT și PUS sub CONTROL JUDICIAR!

Stila SARAFU a fost ELIBERAT și PUS sub CONTROL JUDICIAR!

Replica API 11 noiembrie 2020 | 12:18 13294

Stila Sarafu a fost eliberat miercuri, 11 noiembrie, după ce a fost reținut de procurori. Mandatul de reținere pentru 24 de ore i-a expirat, iar în aceste condiții a fost plasat sub control judiciar. Sarafu a fost reținut marți, în scandalul cu Maria Done, fosta soție a afaceristului Viorel Done. El s fost acuzat de hărțuire, scandal public și violarea sediului profesional.

Ultima faptă de vitejie a fost pe 31 octombrie, când a pătruns, ilegal, în depozitul magazinului Dovi, pentru a o forța pe Maria Done să-și retragă plângerea formulată împotriva lui, în urma scandalurilor din trafic.

Citește și:

SARAFU a SĂRIT GARDUL PROPRIETĂŢII lui DONE s-o AMENINŢE să-şi RETRAGĂ plângerile

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maria Done si Alexandra Ceara curvele orasului. S au slobozit toti in gura lor. Culmea ca l a supt au talent si inghit tot ele.
8
0
Maria Done e ultima rasa de curva redusa psihic. Fututa si rasfututa de toti. O jartea penala.
12
0
Marica si Ceara Alexandra cele mai curve makidoance din Constanta. L au supt pe Stila si acum nu scapa de ele. Nu te pune cu , curvele.
10
0
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
13
0
Vrea sa dea in ea cred !
3
0
Bsndnfnfkgmgmfmf
1
0
ce sa zic replica .... asta e subiect de stire o petarda si un tepar ordinar fara scrupule nu merita sa aiba un articol ...
2
0
VOTATI AUR! NU VE-TI REGRETA!
1
16
Ce tot faceti reclama sclavului asta ?
17
2
Sa ma pis pe el de ordinar...Ce exemplu este el pentru societatea romaneasca ???
26
0
De ce va tot intrebati cine este acest individ? Este cel care ne face in fel si chip sub pseudonimul de "Mokanel". Acesta este nivelul lui si nu numai!
12
0
Vezi ca babele astea cu 30 -35 de ani mai mari decat tine pe care le ai futut si le ai santajat de tiau dat femeile bani numai sa scape de tine, si dupa tu tot le ai dat in gat la sotii lor de le-ai nenorocit pe viata...se duc in fiecare zi la biserica si iti aprind lumanari, te blesteama de mama focului pt ce le-ai facut,dumnezeu e sus nu doarme, vine plata
9
2
Ai fost sifonul politiei , dupa aia sifonul tiganilor si la sfarsit ai venit la mine sa ii sifonezi pe tigani , mai mult de un sifon sau sa futi babele si sa le iei banii nu poti sa fii toata viata , ai grija ca Doina Culetu te blesteama si acum pentru banii care i-ai luat de la ea
32
4
Esti un prost.
6
3
Un rahat de articol.
15
1
daca isi depune candidatura la parlament il votez!
4
6
alt boschetar calic n.ati mai gasit,decit cersetorul asta?vezi ba stila ca te.ai ca.cat in pantaloni,ti i.ai schimbat,amaritule?
14
1
Cine este acest individ? De ce dracu promovati toate nulitatile? Generatiile viitoare merita mai mult! Haideti sa le aratam adevaratele valori! Sunteti lideri de opinie, aveti posibilitatea de a forma si va pisati pe toate astea promovand incultura si mediocritatea!
21
2
chiar nu mai aveti ce face de puneti stiri cu dobitocul asta?! Nu va e rusine de coi?!
25
0
Cat a fost spaga?
18
0
Ce tepisori ai in par nebunaticule! si ce botic supi ai !
15
0
Daca e liber de ce a mai fost retinut? 15
17
0
Marica sa iti dau la mwie! Si tie si lui prietenul tau, ala de tot ti a suflat in cur pana a disparut din peisaj.
16
1
Babu il fute in kur pe lache asta
22
2
Reclama gratuita facuta unui machedonas parlit.
31
2
Ba da cine dreacu , mai e si sakalul asta ca il bagati in ziare. Lumea e in carantina . Lasatio dreacu cu asta . Chiar este penal si el si corvele lui alea 2,3 .
23
0
cu cascavalul mafia dat drumul,jjstitie de caca,made in roumania made in golania prostimea la cusca smenarii liberi.
25
1
bai replica chiar sunteti de ultima speta. ce tot ii dati cu stiri despre gunoiul asta? nu aveti ce scrie sau va plateste ca sa scrieti despre el. toata lumea va zice dar voi ca ultimii fomisti ii dati inainte cu toate gunoaiele
30
0
bai, da va linistiti odata cu rahatul asta...nu ne intereseaza...
34
1
dar mai scutiti-ne fratilor cu astia, ca nu stiu cine sunt si nici nu ma roade curiozitatea, dar de o saptamana parca ati innebunit cu astia...sarafu si ailalta, nici nu i-am retinut numele
31
0
Inca un prost legat de o curva
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218