REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

STILA SARAFU face MIȘTO de MARIA DONE, în TRAFIC: Hai să facem și noi PLÂNGERE!

STILA SARAFU face MIȘTO de MARIA DONE, în TRAFIC: Hai să facem și noi PLÂNGERE!

Replica API 31 octombrie 2020 | 11:07 8289

După scandalul izbucnit între Stila Sarafu și Maria Done, care s-a lăsat cu plângeri la Poliție și cu sancțiuni aplicate, iată că a apărut un nou episod. De data aceasta, Stila Sarafu a ales să o ia în balon pe Maria. A făcut și el un live pe Facebook, în timp ce se afla în mașină cu un amic. Și-au aruncat singuri cu ouă în autoturism, imitând-o pe afaceristă: hai, mă, să facem și noi plângere la Poliție!

Totul a pornit de la episodul în care Stila Sarafu, supărat că Alexandra Ceară ar fi spus despre el că are o relație cu o femeie măritată, ar fi urmărit-o și a murdărit-o cu tort. Cum Ceară se afla în compania Mariei Done, fosta soție a afaceristului Viorel Done, și aceasta ar fi avut de suferit. Femeile spun că s-a lăsat cu amenințări, iar ele au depus plângere penală. Ulterior, Maria Done a filmat, în timp real, cum Sarafu o urmărea în trafic de circa 30 de minute și arunca cu ouă în mașina ei. Femeia a mers la Poliție, iar oamenii legii i-a sancționat pe amândoi.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Secției 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară și activități de natură a distrage atenția (O.U.G. 195/2002). De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii”, potrivit oamenilor legii

Maria Done, luată la mișto

Acum, iată că Stila Sarafu, aflat în compania unui prieten, a ales să o imite pe Maria Done, luând-o în balon. Aceștia s-au filmat în trafic, și-au aruncat cu ouă în vehicul, precizând: ”ia uite, Marica Done ne-a aruncat cu ouă în mașină. Păi ce afaceristă ești tu? Hai, mă, să facem și noi plângere la Poliție.”

Citește și:STILA SARAFU BAGĂ BĂȚUL prin GARD în SCANDALUL cu Done!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut cum Viorel done se uita pe furis In masina cand Marica done il sugea pe S***a. Niste nebuni.
0
0
Maria Done are nota 10 la sex oral. E campioana.
1
1
Stila te am vazut cu ochii mei erai in masina la Crazy intr o noapte si Marica ti o sugea in masina si acum o mascaresti. Urat.
1
8
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
8
0
Marika asta este mai zdreanta...mai panarama decat toate zdretele...curvele pe care le vedeti la show-urile din televiziuni
12
0
Minciuni de la replica
0
2
cine mai sunt si cacatii astia?!
25
0
Done Viorel si Done Maria contrabanda,spalare de bani,inseleciune,tepe,fals si uz de fals,dare,de mita
16
0
Oare cati dintre care comentati aici cu doverse identitati ati vrea sa aveti viata lui Stila? Sa traiti ca el si sa va iubiti cu femeile frumoase cu care se iubeste el. Imi e mila de voi.
0
15
Birlic nu e camatar birlic e o pasarica saraca ala nu are bani sa treaca strada si voi il faceti camatar
1
1
Ba Birlic stai parcat camatarule tu cu Druga care a luato de la Tamer din Mangalia si de la Boca
1
1
Stili, esti lesinat, iti patineaza stomacul pe sira spinarii. Ai zis ca faci bani cu Vica, te-ai facut de rahat. Cu Marica, la fel. Mergi la Asado, acolo macar mananci pe caiet.
18
0
Sticla Sarafu, un idiot. Bai basina, ia o pauza. Penibilul. Daca te prind te ard, cacatule. Iti bag 20 de oua pe gat
5
0
Un sifon si un poponar fac misto de o coarda, va las pe voi sa ghiciti care e unul si care este altul
10
0
Stiri cu cipani si putoret botoxat
18
0
Uite un nou motiv pentru care nu o sa mai deschid vreodata rahatul vostru de pagina! Pana aici! Ce mizerii! Vai de capul vostru!
7
0
Baronu un fraier plin de datorii !
5
1
Stila un bulan de sifon spart.
10
0
STILA SARAFU TREBUIE ARESTAT SA NU MAI STEA PE STRAZILE CONSTANTEI SI SA JUSTIFICE BANII SI CE IMPOZITE DA LA STAT !
9
0
love ghhhiffffffffffffftiii
2
0
Alexandra e o fata buna si se comporta impecabil cu toti barbatii insurati. Tipla.
12
0
Fosta Notar Done Maria condamnata 2 luni cu suspendare in dosar retrocedare terenuri pe litoral cu peste 100 mil euro prejudiciu in urma unui asa zis autodenunt aranjat . Sagetile la puscarie si autori reali Viorel si Maria Done in libertate.
20
2
D-nu GLUGA, de ce nu interveniti in panarama asta de scandal iscat de o curva si un infect? Va puteti pierde postul , cum a pierdut Dancu cu hora din mamaia. Duceti-va peste ei, luatii cu mascatii, arestatii 30 zile, si sa vedeti cum se potolesc zdrentele astea doua. Cand statei in bratele lui Stila la ziua lui Done Viorel, era bine, te simteai bine de fata cu fostul sot MARIA DONE?? Acum faci pe victima panarama de femeie? Luatii la declaratii pe amandoi , dati-le mandate de 24 ore, la instanta 30 zile, si gata se potolesc sifoanele astea doua, o sa le iasa pe nas. Cine este STILA sau DONE?
14
0
ce tupeu au sifoanele la garda
16
0
Stila esti ofticat pe viata lu Ceara din cate se observa in tot ce faci...nu te mai pune cu fetele ca esti baiat...tu ai strica de mic copil case prin santaj,umbli doar dupa femeie cu bani ca sa le santajezi si ai stricat mai multe case,ultima a fost a lu Pastrama,esti ofticat ca nu a ramas sotia lui cu tine,nu a ramas pentru ca nu ai stofa de barbat...mai ai pana ajungi ca Pastrama.
10
0
Alexandra Ceara i ai stricat casa lu Taifun si nu ti a fost mila ca are un copil. Ai spart case la oameni si l a sfarsit i ai reclamat dupa ce i ai despartit de sotii si copii. Rusine
16
1
un proxenet de homosexuali. cu barba aia zici ca e preotul violator de minori de la seminarul sucevei
19
1
sclaveti imputiti!!!
14
0
Stilica vrei sa te bag iar in ghips pasarico ?
16
0
prostanul ala de tigan sarafu avea jiste pantaloni model "te.ai ca.cat in ei"si mergi nai departe.de gunoi boschetar,asta e subuect de stire cu maimuta lui???
21
0
Ai uitat Stila cand te-am prins si ti-am rupt ambele maini de nu mai puteai sa te stergi nici la cur labagiu infect cu datorii la camatari.
17
1
II VEDEM LA ACCES DIRECT
9
1
Baronu de la hotel royal la funie !
6
0
Cat de jos ai ajuns Replica de scrii asa rahaturi de articole?!
15
0
Psihiatria te cheama...
7
0
Doua petarde, pierde vara, sifoane
11
0
cine sunt astia? cui ii pasa de leprele astea? de ce promovati cacat?
22
4
Ionut vanghelici este cel mai smeker din constanta
4
12
Cine pula mea este si Stila kkt ?Replica lui pula mea faceti v3dete din niste nimeni Polutia doarme pentru ca nu este atenta la sifoane ! Stila iti fac o oferta iti dau 1600 de ron daca ma lasi sa te bat ! Scuze . Eu nu dau in fata deci retrag oferta!
21
1
Ati facut vedete din tarfe analfabete, iar valorile mor in saracie si regrete...
28
0
nu mai promovati toate ciorile lesinate!
30
2
ce mai tare combinatie de relatie de dragoste in tinerete a lui stila a fost luca cosmin. traiau impreuna sub acelasi acoperis. dupa, stila a devenit gelos si l-a turnat la directia nationala anticoruptie. Aia a fost o idila cum nu s-a mai vazut in acest oras.Pacat ca s-a terminat cu crize de gelozie. ce ti-e si cu dragostea astea intre barbati.Nici femeile nu sunt atat de geloase cum sunt barabtii gelosi intre ei.
27
0
nu mai faceti toti prostii celebri .
19
1
Deja ti se vad semnele de imbatranire pe muie. Inca te crezi cavalerul intunericului. O sa ajungi boschet ca si hotul de haine de la turci, Scupra.
29
1
iar ma cu pokemonu' asta ?
14
3
Ce panarame de oameni ! Doi drogati care atat stiu ...circ si panarama , macar daca aveau haz , prea prosti pt vremurile astea , deja mi se face scarba cand aud numele Stila , cel mai infect machedon
23
3
Hai,gata Stila,deja o dai la 38 de ani in mintea copiilor. Esti ditamai batranu la varsta asta. Ai halit-o cu amenda.Nu-ti statea bine cu 1600 lei in buzunar?Ai vrut tu sa reiei episodul cu aia de era asociata la hotelul royal, dar nu mai sunt aceleasi vremuri.
28
2
Cu se ocupa acesti ipochimeni de duc o viata de lux. O fi muncit vreodata in viata lor?
22
0
Astia doi sunt noii Viorel si Vulpita...
18
2
Si Popovici Albert s-a intors de pe vapor unde spala wc-uri si se rupe in figuri prin oras fumeaza trabucuri si bea numai whisky scump
24
2
Ce mai interlopii pulii...vai....
23
1
Mari. Daca nu si ia un badigard sau doi o sa aiba probleme mari. Nu acum imediat. Dar peste cateva luni...
9
5
niste drogati retardati politia doarme
21
1
niste gunoaie care in loc sa infunde puscaria o ard aiurea cu glume idioate prin oras ....astia sunt oameni care supravietuiesc dupa ce talharesc alti oameni intr un fel sau altul
27
0
Of Marica ce amprente au lasat buzele tale.
12
1
Stila stai cuminte ca te facem fetita, gata ajunge.
26
1
Un bulan spart
22
1
stila sarafu esti prost rau ba baiatule
31
2
esti vai mortii tai Stila,la varsta ta cu ce te ocupi...esti doar de ras....ai ramas in urma rau,astea le ai invatat la Poarta Alba...te faci de ras si atat!
26
2
Ba Stila, aia de la volan e gagicata? Se aude prin oras ca il scapi lu Georgiana, sa moara barbatii vostri, se vede urat ba Stila, tu ditamai mafiotul il freci in cur pe fraierul ala de lng tine, pardon fraiera aia de langa tine
32
1
Nu v-ati saturat de stirile cu cocalarul asta si panaramele alea? Ca de cateva zile numai asta postati
39
1
Ditamai barbatu esti..bravo ma te bati cu fetele....dute acasa sa mananci o conserva si mai fa una mica ca nu te mai f...aia lu pastrama, face dragoste cu barbatsu , iubirea vietii ei...si oricum a vazut aia ca nu ai lovele, e foame mare la tine, hahahhhahaaaa,pisat drogat ce esti tu ma
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369