REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

„Știți cum e să te întâlnești cu copilul tău, inconștient, transportat pe targă, de un echipaj SMURD?”

„Știți cum e să te întâlnești cu copilul tău, inconștient, transportat pe targă, de un echipaj SMURD?”

Replica API 11 august 2018 | 00:00 178

Fiica senatorului USR Vlad Alexandrescu, în stare gravă la spital după protestul de vineri

Fiica senatorului USR Vlad Alexandrescu este una dintre sutele de răniți care au ajuns la spital, în urma intervenției jandarmilor ca răspuns la violențele de la protestul de vineri seara, 10 august, din Piața Victoriei din București.

Senatorul a postat pe pagina personală de Facebook următoarele rânduri: „Știți cum e să te întâlnești cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconștiență către un echipaj SMURD? Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puțin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăștiate de forțele de ordine. Și-a pierdut cunoștința. Noi o pierdusem din vedere și am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în față...

Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră! M-am alăturat lor în goană și am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen și monitorizare a inimii. Mulțumesc echipei de intervenție! Cum e ca un guvern să-și gazeze proprii cetățeni? Și pe copii! Să le facă rău ca să-și asigure liniștea?

Au aruncat cu gaze lacrimogene in mijlocul mulțimii. N-a contat că erau copii, bătrâni, oameni bolnavi. Mii de persoane pașnice au fost lovite de nori de gaze, sufocându-se și lăcrimând șiroaie.

Este de departe cea mai brutală intervenție a Jandarmeriei. Și pentru ce? Pentru că strigă oamenii împotriva Guvernului? Iar nouă ne trebuie să ne ia ambulanța copiii pentru că au îndrăznit să se afle acolo?

Tot ce conteaza pentru mine acum e ca Ioana să fie în regulă. De mâine, însă, nu vom lăsa lucrurile așa”.

Sursă foto: Vlad Alexandrescu, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
copilul lui face politica de mic, cand tac-su ajunge la putere ca asa vrea strada o sa fie ministru, ce credeti voi ca la opozitie e altfel?
1
1
Dar poate o intrebi pe ma-sa jandarmeritei cum e. Si iti spune ea mai multe
4
1
Ba tartanule , dar ce cautai acolo cu fata minora.
4
3
Ce cauta politicul ? Nu va vrem hotilor in strada ! Nu intelegeti? Manifestam impotriva voastra! A tuturor hotilor care au fost la putere!
5
0
ce cauta acolo mai bine la cimitir
0
2
Asta e doar inceputul. Sa vezi cind il baga in prima linie pe fit-ul ca sa apaere hotia si pe vechii satanisti.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218