REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Stoltenberg, la Brigada Multinaţională de la Craiova: NATO este aici, NATO este puternică, NATO este unită

Stoltenberg, la Brigada Multinaţională de la Craiova: NATO este aici, NATO este puternică, NATO este unită

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 282

Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, aflat împreună cu preşedintele Klaus Iohannis la comandamentul Brigăzii Multinaţionale NATO Sud-Est din Craiova, a mulţumit din nou României pentru modul în care se implică în activităţile Alianţei şi a spus că statul nostru transmite faptul că NATO este o organizaţie puternică şi unită. La rândul său, Iohannis a spus că faptul că România găzduieşte Comandamentul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est arată preocupare şi implicare din partea ţării noastre pentru creşterea nivelului de securitate în România şi în întreaga regiune a Mării Negre.

"Este o onoare să fiu aici astăzi cu voi, pentru că este o oportunitate pentru a vă mulţumi pentru tot ce faceţi şi pentru felul implicat în care acţionaţi în cadrul NATO. Lucrăm împreună pentru a apăra graniţa de est a Alianţei. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi. Transmiteţi un mesaj foarte clar: NATO este aici, NATO este puternică, NATO este unită. Vreau să vă amintesc că faceţi parte dintr-un efort mult mai larg”, a declarat Secretarul General al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a amintit de inaugurarea sediului Unităţii NATO pentru Integrarea Forţelor la Bucureşti, ca prim comandament al Alianţei Nord-Atlantice înfiinţat pe teritoriul naţional în contextul implementării Planului de Reacţie Rapidă al NATO, aprobat în anul 2014 la Summitul din Ţara Galilor, precum şi înfiinţarea şi activarea Comandamentului de Divizie Sud-Est din Bucureşti, din 2015, iar un an mai târziu, inaugurarea facilităţii antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369