REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Strângere de semnături pentru Parcul Arheologic din Constanța

Strângere de semnături pentru Parcul Arheologic din Constanța

Replica API 25 mai 2018 | 00:04 547

Inițiatorii campaniei de strângere de semnături care au lansat proiectul „Spunem NU distrugerii Parcului Tăbăcărie” au venit cu o nouă campanie! Este vorba de Parcul Arheologic, care stagnează ca și finalizare. Cei care au pornit strângerea de semnături în mediul on-line susțin faptul că fosta atracție turistică și istorică a ajuns o ruină.

„Dorim să atragem un semnal de alarmă deoarece NE ESTE CONFISCAT un alt parc, ba chiar ne este distrusă istoria şi, cel mai important, sănătatea.

Parcul Arheologic a fost o atracţie turistică a Constanţei, acum, este o atracţie pentru gunoaiele din oraş, ba chiar un pericol public pentru a noastră sănătate şi a noastră istorie.

S-au investit multe milioane de euro în reabilitarea acestui parc, desigur, suntem de acord cu reabilitarea acestuia, dar după milioanele de euro investite aşteptam şi un rezultat. Nu există nici un progres din punct de vedere vizual şi desigur, nici tehnic, dar există un regres. S-au investit milioane de euro în acest parc dar arată mai rău comparativ cu starea îniţială şi, din păcate, nu se lucrează - dar a fost confiscat şi îngrădit”, au scris inițiatorii campaniei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La sulavara poate il termina si ei. Cu cladirea fostei gradini de vara tomis ce se face. E focar de infectie. In orice tara civilizata proprietarul ar fi platit amenzi atat de mari incat ar fi fost incantat sa cedeze cladirea administratiei locale decat sa infunde bulaul. La noi de ce nu se poate? De ce sunt angajati paznici batrani, incapabili? Au desenat ciorile si toti ratatii tag-uri cu spray-ul si pe vestigii. Politia locala unde e? Ce pazeste? Ca de salarii se plang cu totii. Platim taxe ca sa alimentam paraziti. Oras de cacat plin de cocalari prosti si ciori furacioase si nespalate.
2
0
Progres vizual ,NU,progres tehnic,NU dar exista un progres financiar substantial, care cuprinde insa ceva caractere nepermise la publicare
5
0
Acest park trebuia sa fie monument al Arheologiei ... dar a ajuns ca o gradina parasita , unde-si fac treburile unii... Dedesupt sunt o sumedenie de vestigii care sunt sparte de Masinariile Fagaduintei .. RUSINE POPOR
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218