REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Strânsă de gât și AMENINȚATĂ cu un cuțit: 'De două săptămâni s-a mutat o familie cu 9 copii și sunt SCANDALURI frecvente'

Strânsă de gât și AMENINȚATĂ cu un cuțit: 'De două săptămâni s-a mutat o familie cu 9 copii și sunt SCANDALURI frecvente'

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 238

Polițiștii constănțeni din cadrul Secției 5 au emis un Ordin de Protecție pe numele unui bărbat, Amet Acî, care și-a agresat concubina întrucât nu i-a dat bani pentru țigări. Femeia a relatat că bărbatul nu locuiește efectiv cu ea, dar vine destul de des, mai ales când consumă băuturi alcoolice. Ultima oară a strâns-o de gât și a amenințat-o cu un cuțit.

” Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind pe reclamanta x , în contradictoriu cu pârâtul x. Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen. Pe durata ordinului de protecţie, stabileşte următoarele măsuri: - obligaţia pârâtului de a păstra o distanţă minimă de 200 m faţă de reclamantă, faţă de locuinţa acesteia situată în x; - evacuarea temporară a pârâtului din locuinţa situată x, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate”, potrivit minutei judecătorești. Mai exact, se reține că, la data de 21.02.2019 în jurul orei 21.00, pârâtul a sunat la ușă iar unul dintre copiii reclamantei a deschis. După ce a intrat în casă, pârâtul a prins-o de gât pe reclamantă si a amenințat că o omoară dacă nu îi dă bani de cheltuială .La un moment dat a intervenit fiul reclamantei, care l-a luat pe sus pe pârât, l-a pus jos și l–a atenționat să se calmeze. Un martor a precizat că pârâtul se afla sub influenta băuturilor alcoolice și a scos din buzunar un cuțit pe care l-a fluturat spre reclamantă apoi a adresat injurii la adresa sa, lovind cu palma pe unul din copii. Reclamanta a ieșit afară si a strigat după ajutor, un vecin sunând la poliție. Declarație în cauză a dat și un vecin, care a menționat că, de două săptămâni, la respectivul apartament s-a mutat o familie cu 9 copii, iar scandaluri au loc aproape în fiecare seară.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incadratil ma la tentativa de omor sa stie si alti pe viitor ce ii asteapta daca sunt dovezi. Altfel prntru uni oameni de la amenintari la fapte nu e mare distanta.
3
0
Aceeasi tigani turcesti care sunt exclusi de societate precum o masea ultracariata....
15
0
... cu greseli gramaticale !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102