REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Strategia de marketing a turismului, lansată luna viitoare

Strategia de marketing a turismului, lansată luna viitoare

Replica API 23 iulie 2016 | 00:00 168

Preşedinte ANT

Preşedinte ANT

Strategia de marketing a turismului românesc va fi lansată la sfârşitul lunii viitoare, proiectul urmând a reconceptualiza formele de turism cheie, printre care cel rural, de aventură sau turismul de sănătate şi de wellness, a declarat joi pentru News.ro preşedintele ANT, Anca Pavel-Nedea. România este o destinaţie care nu poate fi rezumată la un singur model turistic, având în vedere că permite practicarea mai multor forme de turism pe teritoriul sau, inclusiv a celor de nişă, subliniază Nedea necesitatea noii strategii.

"Strategia încearcă să maximezeze aplicarea strategiilor anterioare, să definească noi direcţii şi, mai ales, să înlocuiască mentalităţi şi instrumente de lucru, astăzi nefuncţionale, cu un suflu nou, inovativ, adaptat erei competitive şi dinamice în care se află turismul mondial în prezent", a spus preşedintele ANT, potrivit News.ro.

Specialiştii Autorităţii Naţionale pentru Turism şi cei din domeniul turismului lucrează de mai bine de şase luni la acest proiect. "Strategia se doreşte a fi punctul de plecare pentru repoziţionarea României pe pieţele internaţionale, prin promovarea intensivă a atuu-urilor naţionale, în termeni de diversitate culturală, patrimoniu natural, farmec rural, locuri de legendă, reconceptualizand formele de turism cheie (vorbim aici despre turismul rural, turismul în natură şi de aventură, turismul de sănătate şi de wellness, turismul cultural, city break şi new-entry-urile, turismul de afaceri şi turismul pe litoral), mizând pe experienţele autentice, care definesc România că pe o destinaţie pe care nu trebuie să o ratezi", a adăugat Nedea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614