REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

STRĂZI acoperite de apă şi garsoniere INUNDATE, la Constanţa! VIDEO

STRĂZI acoperite de apă şi garsoniere INUNDATE, la Constanţa! VIDEO

Replica API 27 iulie 2018 | 00:05 327

Ploaia a pus probleme, în cursul zilei de joi, pe mai multe străzi din Constanţa, dar şi în judeţ. Şoferii au fost luaţi pe nepregătite de capriciile vremii, unul dintre ei derapând, pe fondul carosabilului umed. S-a petrecut în Lazu, acolo unde un şofer a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Spre seară, strada Barbu Şt. Delavrancea a fost inundată, canalizările făcând cu greu faţă cantităţii mari de apă. Şi nu a fost singura stradă acoperită de apă! Mai mult, în jurul orei 22.00, şi pe Aleea Egretei a fost semnalată o problemă: mai multe garsoniere situate la demisolul unui bloc au fost inundate. Au intervenit pompierii, cu o pompă pentru a scoate apa din camerele afectate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand avem peste 120000 de bugetari cu salarii mai mari ca in privat , la ce sa ne asteptam ?
1
0
Sa veniti sa postati o camera de filmat in zona gara,mai exact in pasajul de la Poarta 4.Cu fiecare ploaie apare piscina cu apa cu resturi menajere,stiti de asta?
0
0
...dar despre sediul de asa zisa Primarie si Politie Locala de pe str Amzacea 13 ce ziceti...stie cineva ca acel sediu s-a inundat ...si ca miroase oribil a caine mort si a canalizare...sau nu intereseaza pe nimeni...Ca cetatean platitor de taxe doresc sa mi se ofere conditii civilizate ...acolo...in acel spatiu....ce probabil a fost un garaj nu exista asa ceva ...
1
0
te simti cu musca pe caciula, pupincuristule? dormi in continuare pe bani publici si nu mai comenta pe aici. lipitori ce sunteti. daca va zice cineva ca trebuie sa treceti la munca, aruncati cu cacat imediat.
2
0
esti catelul , adica javra , rezistentilor ? du - te in gura ma-tii la plaja ca nu esti tu expert in elucidarea tuturor situatiilor . Sincer , esti nefututa , de aceea ragai aici .
1
5
cand mai ploua, mai puneti mana si verificati gurile de scurgere ale bazinelor de colectare ale apelor pluviale. Se infunda si e o treaba simpla care va scuteste de inundatii. Verificati inainte de ploaie sa nu fie curatate, si faceti sesizare la RAJA, ca astia nu verifica nimic!
4
1
alo, primaria, puneti putin oamenii incompetenti din subordine la treaba?sau se pare ca nu va mai asculta?
5
1
Nici furtunurile de azi nu mai sunt ca cele de odinioara.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218