REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Street Food Festival la Constanţa! RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE MAI MULTE STRĂZI!

Street Food Festival la Constanţa! RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE MAI MULTE STRĂZI!

Replica API 3 mai 2018 | 00:27 537

Street Food Festival revine la Constanta. De joi și până duminică seară, 45 de camionete încărcate cu tot felul de bunătăți îi așteaptă pe constănțeni, dar și pe turiști în Piața Ovidiu. Totul va fi acompaniat de muzică live, interpretată de artiști celebri, cum ar fi Șuie Paparude, Les Elephant Bizarres, Mr. Jurjak și Lucia.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Marc Aureliu la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir și strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș, din data de 03.05.2018 începând cu ora 08:00, până în data de 06.05.2018 la ora 23:00.

De asemenea, din data de 03.05.2018, ora 13:00, până în data de 06.05.2018, ora 23:00, vor fi închise: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona, strada Petru Rareș la intersecția cu strada C.A. Rosetti, strada Traian la intersecția cu strada Sulmona, strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului și strada Arhiepiscopiei.

În acest context, Primăria municipiului Constanța le recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru a face ceva incasari si terasele din piata,asta-i inconvenientul de a locui in buricul orasului!
0
0
Altceva nu stie primaria , decat sa inchirieze spatii pt tarabe. Nu are bani Cta sa renoveze 1 biet cazino . De 3 ani nu s a accesat nici 1 leu din fondurile europene . Fagadau sclavul mafiotilor !
2
0
PENTRU CA ACEST FAGADAU NU ARE NICI IDEI SI NICI VIZIUNE. SI NIMENI DIN PRIMARIE. ESTE PRIMAR SLAB, UN ZERO BARAT CARE NU FACE LUCRURILE ESENTIALE ALE ORASULUI.
8
1
Dar primarul Constantei nu se gandeste ca in acea zona locuiesc oamenii, sunt o gramada de generatoare care merg toata noaptea si noi cei din zona stam cu ochii in tavan, sunt oameni batrani si bolnavi, sunt copii care tb sa doarma si noi cei care a doua zi muncim si mergem chiauni la munca, mi se pare mare nesimtire din partea primariei.O sa ne adresam protectiei consumatorului. De ce nu se tin toate acele evenimente jos la poarta unu in locul acela viran.
9
2
Unde este HORIA?? Nu vede mizeria de acolo?
11
1
cel mai mizerabil cel mai neingrijit si celmai imputit oras din tara.Voi cei de la primarie va plimbati peste tot in lume nu vedeti cum arata orasele civilizate?RCS RDS au dat peste cap tot orasul, carpeli de toata jena,mizerii si neglijenta.Imi pare rau ca nu am plecat din aceasta tara.
11
1
Mai vine camionetta sau ne amagiti.... Ca e plina tot tomisul de bulacale filipineze si salmonele machidonesti..
6
4
sa mergeti sclavii mei cu rolele peste pavelele sarite puse cu o mana de nisip si scuipat. mascaricii mei. sa va rupeti doar picioarele ca de maini aveti nevoie sa munciti sa imi platit taxe. sclavii mei..buhahaha. doar eu intru cu septarul ala imprumutat in piata. sanky imprumutat. fraierilor. cum ati crezut pe mazare ca sta in chirie. sclavilor
15
1
....pe unde draqu sa megi cu asa ceva ...biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc...Primaria Constanta sa se abtina si sa nu mai faca astfel de recomandari sau poate stie Primarul cai de rulare pentru biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc....ti se face greata ...Constanta ...cel mai mizerabil oras !
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102