REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Strigăt de ajutor pentru o mânăstire din judeţ! Nu are apă potabilă şi nici curent

Strigăt de ajutor pentru o mânăstire din judeţ! Nu are apă potabilă şi nici curent

Replica API 9 februarie 2018 | 00:00 401

Situație incredibilă în județul Constanța pentru anul 2018. O mânăstire vizitată de mulți credincioși nu este conectată la curent electric și nu are nici apă potabilă. Oamenii vor să pună mână e la mână să găsească o soluție pentru forarea unui puț pentru a-l ajuta pe părintele care ajută și el la rândul lui pe toți care îi trec pragul mânăstirii.

„Există în Județul Constanța, mai exact în Comuna Ion Corvin cam la 5 km distanță de aceasta (cand veniți dinspre Constanța) o Mânăstire ce poartă numele Sfântului Serafim de Sarov. Acolo viețuiește Părintele Atanasie și încă 2 călugărițe, una are 83 de ani și cealaltă 75 de ani. Există și părticica din Sfantul Serafim la această Mânăstire. Problema este în felul urmator: la această mânăstire nu există apă potabilă și nici curent ea fiind situată la 2km de șoseaua principală și la 7-8 km de un izvor, și la 8-10 km Mânastirea Sfântului Andrei (peștera Sfântului Andrei). Am înțeles că s-a găsit apă în curtea mânăstirii undeva la 100 de metri adâncime, dar lucrarea nu s-a finalizat din cauza banilor.

Singurul lor venit este pensia uneia dintre maicuțe care are 800 lei plus ce mai aduc și puținii oameni care mai trec din când în când și mai lasă câte ceva de ale gurii. Eu nu am puterea financiară de a putea face mai mult. Stau la 100 de km distanță dar de câte ori pot, umplu mașina cu sticle de apă și hrană și plec la Mânăstire.

De aceea dacă există printre dumneavoastră oameni care au o situație financiară mai bună sau cunosc oameni care i-ar putea ajuta să foreze un puț ar fi foarte bine. Au zis și ei lumina ca lumina, dar apa este problema cea mare. Dacă aveți drum în acea zonă luați și 3 pâini, niște sticle cu apă și ceva de mâncare și mergeți să le duceți. În afară de carne puteți să duceți orice. Dumnezeu să va dea sănătate! Doamne ajută!", a anunțat un credincios din Constanța.

Puteți trimite pe adresa: Protos. Atanasie Gogoneațã Adrian, Sat. Crângul, Com. Ion Corvin, Jud. Constanța, Mânăstirea Sfântul Serafim de Sarov.

Telefonul părintelui este 0745.181.354.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai dar prosti mai santeti , vai de voi postacilor...
0
1
Teodosie patroneaza o sleatca de poponari plini de bani si terenuri...
4
1
Cu banii furati de la toate aceste facaturi de manastuci ai facut averi pentru toti cei 15 frati nepoti cumnati toti tigani din Dorna Arini ai distrus ferma Nazarcea pentru care esti cercetat penal Porcu Macedon Teodosie si multe furaciuni! Bagati manastucul in cur !
5
2
Un smecheras din anturajul Spagoveanului a pus de-o manastire . Adica , de o fabrica de facut bani , o intreprindere banoasa pentru parandarat , la fel ca celelalte manastiri dobrogene inventate de popalaii condusi de securistul Mache ... A gasit doua babe paradite , care i-au cedat banii , pamantul si casele , cu promisiunea berbecului afacerist ca le va ingropa . Asta-i manastirea care cerseste acum de la stat , de la fraieri , in timp ce nu avem scoli , spitale si altele in ordine !
9
2
este strigator la cer cum respecta popimea legile din romanica,o rezervatie naturala teoretic ar fi locul unde omul nu are ce cauta,dar spagoveanu interpreteaza,nimeni afara de pidosnicii mei,alta lege ar fi nimeni nu fura din fonduri europene,spagoveanu ,nimeni afara de mine si pidosnicii mei
8
2
cum, nu e totul pe lumea asta cu ajutorul barbosului? Sau e la o tabla cu mos craciun?
3
4
Chemati-l pe isus hristos cu tat-su sa aduca apa si curent. Doar au creat universul asta. O galeata cu apa si 100Kwh, nu e mult....
6
6
Patriarhu ce face? A uitat ce are de facut?
8
3
Mi se rupe pula de suferinta manastirii
8
6
Exista sate intregi fara apa si curent, exista mii de oameni in judetul asta de kkt care nu au posibilitati sa-si cumpere o paine pe zi si pe noi trebuie sa ne plimbe grija si sa ne curga o lacrima ca Biserica nu e in stare sa isi ajute slujnicele?!? sunteti defecti?!?
12
8
Rugati va la sfanta cruce, la sfinte icoane, beti apa sfintita din tamaduitoare izvoare, si, minune mare vin daniile precum calugarului Teodosu mosia de 21 ha, cloapiti cu SPA duhovnic Total 4 milioane
8
4
vine Becaly sa-i erte pacatele.
5
0
al lor sefi nu scot banii din seif? raspuns: nuuuu, stiu ca se gasesc prosti sa doneze beni pentru a lor afacere
17
4
La munca, nu la cersit. Mai bine dati banii la gradinite.
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218