rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 3 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

STROE i-a aruncat COLACUL de SALVARE lui FĂGĂDĂU, să NU se ÎNECE în ANONIMAT!

Liderii social-democrați constănțeni au fost convocați joi, ora 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pentru a definitiva lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Asta după ce, cu o zi în urmă, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, s-a întâlnit cu primarii din judeţ pentru a tranşa acelaşi subiect.

Decebal Făgădău, Felix Stroe

Aleşii locali au avut două opţiuni: prima, ca Stroe să deschidă lista la Senat, iar ce-a de-a doua doleanţă a fost ca, după definitivarea acestei liste, să le-o prezinte pentru a-şi exprima mulţumirea sau dezacordul cu privire la anumiţi candidaţi. Prima cerinţă a fost respectă, nu şi cea de-a doua, după cum ne-au declarat unii primari, care nu s-au aşteptat... la asemenea surprize. După mai bine de trei ore de discuţii, cu forţele de ordine la uşă, BPJ a decis: Felix Stroe deschide lista la Senat, iar Horia Ţuţuianu este cap de listă la Camera Deputaţilor. Iar, dacă credeaţi că aţi scăpat de Făgădău, vă înşelaţi. Se află pe poziţia 3 la Camera Deputaţilor. Dar, oare, va reuşi Făgădău să „îngenuncheze” şi în faţa lui Marcel Ciolacu? Asta este întrebarea!

Oamenii lui Făgădău, goniţi de forţele de ordine

Făgădău nu a venit singur la sediul PSD. Mai mulți membri de la municipiu au protestat, solicitând ca Făgădău să fie pus pe liste. Numai că, distracţia le-a fost stricată de poliţişti şi jandarmi care s-au autosesizat, din pricina aglomeraţiei. Au verificat dacă sunt respectate măsurile de distanţare socială. Evident că nu au fost respectate, aşa că au primit avertismente şi li s-a impus să respecte regulile.

Cum necum, fostului primar i-a reuşit strategia ocupând, astăzi, poziţia a treia pe listele pentru Camera Deputaţilor. Este clar că această candidatură a lui Făgădău va îngropa definitiv PSD şla nivelul județului Constanța.

Felix Stroe

Felix Stroe deschide lista la Senat!

Aşa cum am relatat mai sus, primarii din Constanţa l-au vrut musai pe Felix Stroe pe listele parlamentare. Au vrut un suflu nou, spun ei, nemulţumiţi de activitatea parlamentarilor actuali. Nu e ca şi cum unii dintre ei nu s-ar mai regăsi pe liste, cum ar fi Tit Liviu Brăiloiu, Ştefan Mihu, Cristina Dumitrache, George Vişan şi Radu Babuş.

Deşi a anunţat că, dacă va pierde Consiliul Judeţean, nu va candida pentru parlament, iată că, în şedinţa de joi seară, la care au participat 23 de membri, Felix Stroe s-a sucit, a luat act de voinţa primarilor anunţată cu o zi în urmă şi deschide lista la Senat.

La finele şedinţei, în timp ce Decebal Făgădău a fugit satisfăcut fiind de rezultat, Felix Stroe a luat cuvântul în faţa presei.

Marius Horia Țuțuianu

„Sunt mulțumit de această listă. A fost votată cu o majoritate covârșitoare. S-a făcut o listă cu 28 de nominalizări. Este o listă care coagulează echipa, nu o fragmentează. Fiecare are merite în partid. Sunt oameni reprezentativi, care vor face campanie și este normal ca această listă să fie și un instrument prin care să atragem voturile celor cărora ne adresăm. Nu am făcut-o pe genunchi, nu am făcut-o într-o zi. Aceste liste se aduc în atenţia partidului, pot fi făcute modificări. Dar nu cred că vor fi făcute modificări. Dacă BPN va face modificări, le vom respecta“, a mai adăugat Stroe.

Decebal Făgădău

Lupta internă se mută la Bucureşti

Lupta internă s-a încheiat, urmează tura a doua, la Bucureşti. Conducerea centrală ar putea să vină cu modificări. „Lupta internă s-a încheiat pașnic pentru unii,… pentru alții mai trist. La cererea primarilor, s-a organizat o discuție”, a completat preşedintele PSD. Întrebat dacă s-a lăsat cu demisii sau demiteri din organizaţia judeţeană, acesta a răspuns: „Nu mi-am dat demisia, nu s-au cerut demisiile. La întâlnirea cu primarii, mi s-a părut un gest de onoare să-mi depun mandatul. Există această formulă. Am dorit să-şi exprime poziţia faţă de mine. Hotărârea lor a fost să mergem împreună”, a explicat politicianul.

Cristina Dumitrache

Cât despre Decebal Făgădău... „Decebal se regăsește pe poziţia a treia la Camera Debutaţilor. Nu suntem certaţi. Cu siguranţă că ne-am fi dorit impreună alte rezultate. Tragem concluziile la ceea ce s-a întâmplat şi ne mobilizăm pentru alegerile parlamentare”, a completat Stroe.

Tit Liviu Brăiloiu

Lista PSD pentru Senat cuprinde 7 nume:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Daniel Georgescu

4. Ştefan Mihu

5. Gâju Mariana

6. Gheorghe Manta

7. Gabriela Iacobici

Lista pentru Camera Deputaţilor cuprinde 18 candidaţi:

1.Horia Ţuţuianu

2. Cristina Dumitrache

3. Decebal Făgădău

4. Lucian Lungoci

5. Vişan George

6. Radu Babuş

7. Tănase Nicolae

8. Mărioara Cojoc

9. Mihai Soare

10. Vlădescu Luminiţa

11. Silviu Gârea

12. Adriana Gheorghe

13. Florin Chelaru

Vineri, 16 octombrie, conducerea centrală se va întâlni cu preşedinţii organizaţiilor judeţene pentru a lua în discuție listele aprobate de organizațiile județene.

Mirela PASCAL

vineri, 16 octombrie 20209422
Comentarii

00Alina(1 dec 02:20)
Ce prost esti zisule. Si cred ca si sarac .acel derbedeu de care zici n ar da nici macar un pisat pe tine.hahaha
03Zisu(17 oct 08:57)
Incredibil, sa fie pe liste acel derbedeu batrann cu aspect de baba ciufulita, comportament de mitocan sadea, si un nume sonor precum claxonul de tractor.
12Pana(16 oct 23:21)
La ce candidati aveti sunteti de rasul curcilor!Tanase Nicolae de la Mangalia este un semianalfabet,nu poti sa te duci in fata oamenilor cu asemenea candidati...PSD-ul este in cadere libera datorita conducatorilor,oameni foarte slabi pregatiti,penibili chiar.
25Jean(16 oct 19:49)
Din cauza lui fagabou si stroe vor avea maxim 1 -2 deputati si senatori de c-ta. Omul e intruchiparea looser-ului antipatic, neputincios si impotent. Nu a facut si nu va face nimic, decat sa se supuna ordinelor primite.
12Corupti(16 oct 19:34)
Acel colac ar trebui sa fire din otel si sa se agate toti corupti de el
25citizenx(16 oct 17:49)
fagadau probabil a cotizat la greu, are de unde. spera la imunitate parlamentara... cei de la centru ar fi chiar prosti sa puna pe lista astfel de vechituri esuate. asta doar daca de fapt vor sa esueze din nou. chiar nu mai are psd cadre?
014ION TURBINCA(16 oct 16:23)
Golaneala legalizata! Numai interese de familie, cumetrii si alte ecuatii dubioase!
25Costel(16 oct 16:18)
Doar ca ciolacu a respins lista. Hai sa vedem lista urmatoare !!!
014Belengher(16 oct 15:19)
Ti-ai dreak de escroci, tot dupa ciolan, scursurilor !
220Fagadau(16 oct 14:09)
Te voteaza Babu!atata
026Ion(16 oct 13:33)
Coilacule daca ai sange in instalatie desfiinteaza organizatia psd constanta si fa una noua in care sa nu se mai regaseasca niciunul din smecherii astia! Altfel nu mai iei nici 20% aici!
123Votam contra(16 oct 13:28)
La Constanta trebuie alt partid social democrat. Listele astea nu sunt docial-democrate. Sunt "nefrecventabile".
026PSD(16 oct 13:27)
Numai ZDRENTE candideaza.
025Urare(16 oct 12:49)
Noi cetatenii votanti, nu vom vota niciodata sa ajunga parlamentari acesti indivizi.
322Constantean(16 oct 12:19)
Fatalau miorlait impreuna cu Babus si Visan formeaza un trio de pizde proaste. Urmeaza sa va dam muia maxima, van gura de hoti.
124Fiii nomenclaturistilor PCR(16 oct 12:18)
Lista de nulitati: implicatul necalificat Tutuianu, neica nimeni Dummietrash, neimportantul Fagabeau, Tit Tit Braililit sau Babus imbecilush... Daca PSD avea coaie, nu-i punea candidati. Ca pe Felix n-aveau cum sa nu-l puna :D
129vai de el...Brailoiu(16 oct 11:58)
Brailoiu senator? Asta care vorbeste ca la usa cortului..unde s-a nascut probabil! si e plin de otrava si gesturi obscene? tu ma?! rebut uman, vrei votul nostru pentru Senator?!la caldurica si bani nemunciti iar?? Tu ma, care nu stii sa scrii "senator"..ce sa faci tu ma acolo? ce merite ai tu ma, ce ai facut pentru comunitate, sa vii sa ne ceri votul??
128Nimic nou in PSD(16 oct 11:40)
Se vor scufunda impreuna tinandu-se toti de mana.Astia sunt legati unul de altul.Numai mazaristi si nemernici pe listele alea.Pe lista il vad si pe Brailoiu ,vulgarul ala,bruta aia masculina care facea semne obscene cu degetu la tribuna Paramentului.... Dezgustatoare fiinte.
124Tiganisme si tiganie(16 oct 11:31)
In ce hal a ajuns PSD
125fosilele relicvate(16 oct 11:22)
foarte bune listele! tot inainte catre auto-extinctie!
228Geo(16 oct 11:12)
Pai ce zicea fagadau ? Nu se lauda el in campanie ca, candideaza fara plasa de siguranta? El si stroie au sustinut in campania electorala, ca daca nu sunt alesi, nu vor candida la parlamentare. Cam asta este psd-ul. Doar interesul personal. Doar pentru familie. Sper ca la Bucuresti, Marcelica sa-i scoata. La F9csani s-a putut. Sa le fie rusine celor doi mincinosi. Cum sa avem incredere? Nu au invatat nimic de la ultimile alegeri.
125Escu(16 oct 11:07)
Cum sa voteze cineva niste oameni ale caror rezultate sunt cunoscute de tot judetul si orasul Constanta tocmai pentru ca au avut puterea si au aratat de cat dispret si tupeu sunt in stare fata de oameni carora le cer votul,pentru ca asa le raspundeu PSDei oamenilor cand erau la putere si erau acuzati cu probe ca fura"da ma furam pentru ca putem",sau"in fata carei Romanii sa raspundem ma,Romania suntem noi caci noi am fost alesi de popor",asa ca poporule Roman dute la vot si aratale imbuibatilor astia ca P.S.D nu inseamna Romania.
522Membru(16 oct 10:28)
Visan trebuia sa deschida lista la deputati ! Dumitrache si Lungoci nu au ce cauta acolo, sa nu mai de Tutuianu, dar il tine socru Hondoreanu. Sper sa se schimbe ceva la Bucuresti altfel sper sa candideze Visan independent. El merita sa fie primul pe liste !
125Coco(16 oct 10:28)
Numai gunoaie axesti asa zisi oameni. Pusi numai pe japca. Toti numai excroci
118Constantean(16 oct 10:18)
Astia chiar vor sa se autodistruga
220Molanel.ro(16 oct 10:15)
Romanes mokanes hotzi unu si unu. Draq de zdrente si secaturi
06Nestor 2(16 oct 10:12)
Hapurnea, nu mai scrie sub anonimat, daca esti barbat! Ai supt de la toti, ordinarule, iar acum dai cu noroi
421Huoooo(16 oct 10:10)
Ce ati facut voi pentru noi....nimic
27pentru Vai viata noastra(16 oct 10:09)
Bobita...vad ca te alea grija de Mariana Mitra. uita-te la tine, boule, spagar ordinar ce esti
012un aiurit(16 oct 09:52)
cand l-am vazut pe Dan Georgescu am crezut ca e boul ala de la canale navigabile. Ala da, om politic.
128Lori(16 oct 09:48)
Liviu Brailoiu un mare semidoct nu are ce cauta pe liste Rusine
024Iumita(16 oct 09:32)
Cu asa nume,sigur se duc pe pustii
331Mihai Fotu(16 oct 09:29)
Fagadau cel mai prost dintre toti candidatii. Babus retardat. Tutuianu imbecil cu acte. PSD deputati dezastru total. Va vom da muuia decisiva.
114vrabiuta(16 oct 09:16)
Ma bucur pentru doamna vladescu,in sfarsit aceasta doamna capabila si buna o sa castige ceea ce merita.
219Vai viata noastra(16 oct 09:05)
Nu credeam ca se poate lista mai proasta decat aia in care apare MARIANA MITRA, blonda gonflabila care presteaza meditatii in stanga si in dreapta. Sa-l mediteze si pe Fagadau, poate pica admiterea in parlament! Doamne ajuta!!!
225Dorel(16 oct 08:56)
Sunt curios cati ani se ascunde de justitie Fagabou in Parlament. Mazare dupa 11 sau 12 ani tot a ajuns dupa zabrele ! Acum vrea sa fie iar liber ca pasarea cerului. Mazarel fai loc si lui Fagabou in celula ta, ca doar frati de cruce ati fost si in primarie.
219constanta(16 oct 08:44)
aceasta fetita pe nume fagabou atat stie ....anume sa sifoneze....cum ai putea avea vreodata incredere intr un astfel de om asta nu ca i ar mai vota cineva la cat au rupt orasul asta ...in concluzie nu pot decat sa ti dau o mare muie pizda fara caracter ce esti
034Emiran(16 oct 08:31)
Pe Nea Nucu Moga l-au lasat sa se dedice primei sale pasiuni, bautura? Prezenta insa a senatorului golan, ala cu nume de claxon, sfideaza penibilul. Nu au inteles nimic din lectia localelor.
133Constantean(16 oct 08:29)
Citesc si iar citesc si nu.mi vine sa cred ca aveti atata tupeu incat sa iesiti in fata constantenilor cu astfel de personaje!! Niciodata Constanta nu a fost atat de jos!! Sunteti o rusine pt orasul nostru! Din lista mai lipseste ministrul smecher care a rezistat 6 zile, si erati completi! Sa va fie rusine!!
037Previzibil(16 oct 08:12)
Baiat bun Stroe deschide lista ca sa o ingroape. Ce om normal ar vota un partid ce il are in frunte pe Stroe Felix? Si mai trista este lista de la deputati, unde varf de lance e somerul de Tutuianu. Dupa ce l-au umilit la alegerile locale cand l-au aruncat ca pe o carpa uda in ultimul ceas, omul se face pres si intinde mana cu speranta ca va mai avea de mancat din banul public inca cativa ani. Pe. Ni. Bil.
011Nicusor(16 oct 07:51)
Nea Mucea, nu e pe lista?! Wow!
126Dorel(16 oct 07:48)
Sa nu se mai unfle nimeni, de la PNL, USR, PMP sau cine stie ce alt partid, ca a distrus PSD Constanta! Nu! PSD Constanta s-a distru SINGUR! Nu ai cum sa mai votezi asa ceva! Parca majoreta principala isi dedica viata familiei? Vrei imunitate, iti este frica?????
130Votav-ar(16 oct 07:35)
Tiganii, sa va voteze! Neam de banditi ce sunteti!
39Raducu(16 oct 07:31)
Ce draq na, aici comenteaza numai pezdisti? Asa multi sunteti, bre? Tot cu mafiotii, tot cu ei, ha?
343Hell(16 oct 07:21)
Nu Fagadau reprezinta problema acestor liste, ci prezenta in continuare a unor derbedei semidocti precum Brailoiu si Babus. Daca asa intelege PSD o renastere din cenusa, eu unul ma reorientez.
129Vai de psd(16 oct 07:16)
Lista de perdanti
245Iliescu(16 oct 05:09)
Sa il puneti pe Visan pe locul 5 dupa murgoci, tutuianu sau dumitrache inseamna sa ai boala pe psd. Ba felixe da tu chiar nu vrei sa dispari odata, nu ai inteles ca ai oierdut 3 campanii la rand ? Pubem pariu ca la ce lista ai bagat te face si usr ?
317La articolul cu Grasa(16 oct 04:51)
de ce nu se poate comenta? Nu vroiam decat sa preciz ca Grasa a intalnit grasa
032colcaie tara(16 oct 03:48)
de borfasi,alesi de un popor indobitocit
947Mihai(16 oct 02:49)
Aveam de gand sa votez PSD la parlamentare, dar pt ca Fagadau candideaza din partea PSD, voi vota PNL. A fost cel slab primar al Constantei, nu merita in parlamentul Romaniei.
mai mult...Replica
3 dec 15:06ReplicaUn MERCEDES a INTRAT sub TIR, pe PODUL de la AGIGEA!

Un teribil accident rutier a avut loc, joi, 3 decembrie, pe podul de la Agigea. Potrivit primelor informații, șoferul...3149

3 dec 14:08ReplicaSE PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA! Declarațiile PREFECTULUI20573
3 dec 00:00ReplicaAfaceristul NACHE, de la City Protect, EXECUTAT silit!4054
3 dec 10:20ReplicaJALE la TÂRGUL de legume-fructe. Pieţarii au ÎNCEPUT să ARUNCE MARFA

Iată că se anunţă vremuri bune şi pentru comercianţii din pieţe şi târguri. Preşedintele Klaus Iohannis a...5175

3 dec 00:00ReplicaPOLIȚISTUL INFECTAT cu COVID se LUPTĂ să TRĂIASCĂ: SPER să NU MOR!5765
3 dec 23:31ReplicaStelian ION vrea listarea pe BURSĂ a Portului Constanța1050
3 dec 00:00ReplicaSACRIFICAREA PORCILOR din gospodărie, PERMISĂ doar cu aviz de la dr. veterinar

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune și, odată cu ele, și tradițiile românești din moși strămoși....1752

3 dec 23:29ReplicaGeorge Vișan, PSD: PNL vinde ILUZIA unui VACCIN anti COVID!783
3 dec 00:24ReplicaA FOST AMENDATĂ că NU purta MASCĂ de PROTECȚIE în MAGAZIN2895
3 dec 09:38ReplicaAgenţiile de turism URLĂ după clienţi! Turiştii, după VACCIN

Constănțenii se tem să-și mai rezerve vacanța de Revelion, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de...1077

3 dec 23:23ReplicaRemus Negoi, USR-PLUS: Imunitatea parlamentară NU trebuie să existe într-o ȚARĂ normală!450
3 dec 00:19ReplicaATENȚIE! Poliţia VERIFICĂ dacă aveţi maşina ECHIPATĂ cu ANVELOPE de IARNĂ1837
Vremea
6.2°6.2° - 6.8° joi, 3 decembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 90%
Vânt: 2.85 m/s
Presiune: 1021 milibari

Loto
6/49
5/40
joker
Horoscop
mai mult...SPSportRT
3 dec 00:00SportBorussia Dortmund s-a calificat în optimi / Radu Drăgușin a debutat pentru Juventus (Rezultatele serii)

Borussia Dortmund s-a calificat în optimile Champions League, după ce a remizat acasă, scor 1-1, cu Lazio. Tot...566

3 dec 00:00SportMeci electrizant în Turcia: Leipzig câștigă după ce înscrie în prelungiri (4-3 vs Istanbul Bașakșehir)

Formaţia RB Leipzig a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Istanbul Başakşehir, într-un...343

3 dec 00:00SportFotbalist important al Barcelonei, infectat cu Covid-19

Fundaşul Sergi Roberto, de la FC Barcelona, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a intrat în izolare la locuinţa...396

3 dec 00:00SportMoment istoric: Mick Schumacher va debuta în Formula 1 la 30 de ani distanță după tatăl său, Michael Schumacher

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, aflat în convalescenţă după un grav accident suferit la schi,...462

Local
3 dec 23:08LocalStelian GIMA, vicepreşedintele CJC, prezent la inaugurarea Substaţiei de Ambulanţă Ovidiu

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima a participat miercuri, 2 decembrie, la inaugurarea...1184

3 dec 23:08LocalIată ce FIRME se implică în ÎMPODOBIREA oraşului de Crăciun

Agenţii economici au răspuns prompt proiectului„Există Crăciun și în pandemie!”. Firmele care vor să aducă...3321

3 dec 23:09LocalBEŢI la VOLAN pe străzile din Constanţa

804

3 dec 23:09LocalCOVID-19: Judeţul Constanţa rămâne pe PRIMUL loc la rata de infectare

Pe teritoriul României, au fost confirmate 484.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)....2474

3 dec 23:10LocalATENȚIE! Câine Husky pierdut în zona Brick din Constanța

Se oferă recompensă! Relații la telefon 0722.494.375 sau la magazinul alimentar de pe strada Merișor, nr. 132, la...1787

3 dec 23:10LocalSancţiuni aplicate de forțele de ordine pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic

729

Politică
3 dec 00:00PoliticăCiolacu îl critică pe Orban: Nu poţi să nu faci nicio remaniere guvernamentală

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că unul dintre lucrurile pentru care îl "judecă" pe premierul...370

3 dec 00:00PoliticăSzabo Odon (UDMR): Legea exproprierii va cuprinde şi 'valori sentimentale' la despăgubiri, pe lângă preţul de piaţă

Legea privind exproprierile, iniţiată de deputatul UDMR Szabo Odon, va cuprinde trei elemente importante: preţul de...392

3 dec 00:06PoliticăInterviu LIVE cu Sorin Andrei, candidat USR PLUS la SENAT

419

3 dec 23:44PoliticăHuțucă: Sub guvernarea PNL, următorii patru ani sunt o șansă extraordinară pentru dezvoltarea județului Constanța

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, candidează pentru un nou mandat de deputat din postura de proaspăt...581

3 dec 23:44PoliticăInterviu cu STELIAN ION, candidat la Camera Deputaților

Stelian Ion, candidat din partea Alianţei USR Plus pentru Camera Deputaţilor, vorbeşte, într-un interviu acordat...500

3 dec 18:22PoliticăSondaj de opinie: Victor Ponta, preferat de români ca prim ministru

1004

Interviuri
24 noi 00:10InterviuriMarian CRUȘOVEANU, PNL: În Primăria Constanţa sunt foarte multe situații NECLARE. VIDEO

Marian Crușoveanu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților, are convingerea că va ajunge în Parlamentul României...2617

24 noi 00:12InterviuriSorin Andrei, USR-PLUS: Așa cum MERGEM la supermarket, putem merge și la VOT. VIDEO

Sorin Andrei este candidatul USR-PLUS pentru un loc în Senat. Chiar dacă situația în care ne aflăm a restricționat...1545

12 noi 00:04InterviuriDumitru Caragheorghe, USR-PLUS: CIOLOŞ ar fi GESTIONAT mai BINE fenomenul COVID. Video

2226

11 noi 00:00InterviuriGeorge NICULESCU: PSD nu a avut NICIODATĂ vreo legătură cu BINELE oamenilor

George Niculescu, candidatul PNL pentru un loc în Senat, a spus ”Da” unei noi provocări, aceea de a fi vocea...2758

11 noi 13:23InterviuriLoredana Batarigă, de la Pro România, se LUPTĂ pentru un Centru de Psihodiagnoză infantilă și Consilierea familiei

Loredana Batarigă este candidat, din partea Pro România, pentru un loc în Senat. Este intrată recent în politică,...1795

10 noi 00:38InterviuriSTELIAN ION: Procurorii trebuie SCOȘI de sub AUTORITATEA ministrului JUSTIȚIEI! Video

2745

Monden
3 dec 00:00MondenBritney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul

Cântăreața Britney Spears și-a serbat ziua de naștere împreună cu iubitul ei, Sam Asghari. Aniversarea ei a fost...351

3 dec 00:00MondenFratele lui Nicolas Sarkozy și Mary-Kate Olsen, bătaie pe casa de 13,5 milioane de dolari

Mary-Kate Olsen, de 34 de ani, cunoscută de pe vremea când era o copilă şi juca în serialul ”Casa plină”...461

3 dec 00:00MondenGala premiilor Oscar 2021 va avea loc în format fizic, spune un reprezentant al Academiei americane de film

267

3 dec 00:00MondenKate Winslet vinde un penthouse din Manhattan cu 5,5 milioane de dolari

Actriţa engleză Kate Winslet vinde, pentru mai mult de 5,5 milioane de dolari, un penthouse din Manhattan (New York)...352

3 dec 00:00MondenUltimul episod din serialul The Undoing produce cea mai mare audienţă pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Ultimul episod din miniseria „The Undoing”, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale, a generat cea...404

3 dec 00:00MondenEllen Page, protagonista filmului „Juno“, a anunţat că este transgender

405

Mapamond
3 dec 00:00MapamondCoronavirus: Portugalia marchează cinci zile consecutive de curbă descendentă a infectărilor

Portugalia a reuşit să obţină o descreştere a curbei infectărilor cu COVID-19 în întreaga ţară în ultimele...297

3 dec 00:00MapamondOlanda: Atac cu cuţitul şi incendiu într-un supermarket la Haga; doi răniţi şi un suspect căutat

Două persoane au fost rănite miercuri în urma unui atac cu cuţitul şi a unui incendiu într-un supermarket în...290

3 dec 00:00MapamondCoronavirus: India înregistrează o scădere a numărului de cazuri noi de infectare

287

3 dec 00:00MapamondCoronavirus: Peste 2.500 de morţi 24 de ore în SUA, un record de la sfârşitul lui aprilie

Statele Unite, care de mai multe săptămâni se confruntă cu o recrudescenţă a pandemiei, au deplâns marţi peste...299

3 dec 00:00MapamondAcuzaţii de respingere a migranţilor: Directorul Frontex se apără în faţa europarlamentarilor

Directorul executiv al Frontex, Fabrice Leggeri, a afirmat marţi în faţa europarlamentarilor că nu există "nicio...323

3 dec 00:00MapamondIncident în Germania soldat cu cel puţin patru morţi; şoferul prezenta semne de tulburări psihice

304

Sănătate
3 dec 00:00SănătateStudiu: Un dezechilibru la nivelul florei microbiene intestinale se află la originea Alzheimer

Un dezechilibru al microflorei intestinale este asociat cu dezvoltarea în creierul uman a plăcilor de amiloid,...334

3 dec 00:00SănătateStudiu. Reinfectarea cu SARS-CoV-2 este puţin probabilă timp de cel puţin şase luni

Este puţin probabil ca persoanele care au fost infectate cu SARS-CoV-2 să contracteze din nou virusul timp de cel...330

3 dec 00:00SănătateSuplimentele alimentare trebuie administrate responsabil, pe baza informaţiilor furnizate de specialişti

299

3 dec 00:00Sănătate„Mini-rinichi” obţinuţi prin bioimprimare cresc speraţele pentru transplantarea organelor produse în laborator

O echipă internaţională de cercetători a reuşit să producă un număr considerabil de „mini-rinichi” cu...325

3 dec 00:00SănătateStudiu: Mutaţiile nu determină SARS-CoV-2 să se răspândească mai rapid

Coronavirusul care cauzează COVID-19 suferă mutaţii pe măsură ce se răspândeşte în întreaga lume, însă...293

3 dec 00:00SănătateMedicament nou, aprobat în UE pentru tratamentul insuficienţei cardiace

328

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT