rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

STROE i-a aruncat COLACUL de SALVARE lui FĂGĂDĂU, să NU se ÎNECE în ANONIMAT!

Liderii social-democrați constănțeni au fost convocați joi, ora 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pentru a definitiva lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Asta după ce, cu o zi în urmă, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, s-a întâlnit cu primarii din judeţ pentru a tranşa acelaşi subiect.

Decebal Făgădău, Felix Stroe

Aleşii locali au avut două opţiuni: prima, ca Stroe să deschidă lista la Senat, iar ce-a de-a doua doleanţă a fost ca, după definitivarea acestei liste, să le-o prezinte pentru a-şi exprima mulţumirea sau dezacordul cu privire la anumiţi candidaţi. Prima cerinţă a fost respectă, nu şi cea de-a doua, după cum ne-au declarat unii primari, care nu s-au aşteptat... la asemenea surprize. După mai bine de trei ore de discuţii, cu forţele de ordine la uşă, BPJ a decis: Felix Stroe deschide lista la Senat, iar Horia Ţuţuianu este cap de listă la Camera Deputaţilor. Iar, dacă credeaţi că aţi scăpat de Făgădău, vă înşelaţi. Se află pe poziţia 3 la Camera Deputaţilor. Dar, oare, va reuşi Făgădău să „îngenuncheze” şi în faţa lui Marcel Ciolacu? Asta este întrebarea!

Oamenii lui Făgădău, goniţi de forţele de ordine

Făgădău nu a venit singur la sediul PSD. Mai mulți membri de la municipiu au protestat, solicitând ca Făgădău să fie pus pe liste. Numai că, distracţia le-a fost stricată de poliţişti şi jandarmi care s-au autosesizat, din pricina aglomeraţiei. Au verificat dacă sunt respectate măsurile de distanţare socială. Evident că nu au fost respectate, aşa că au primit avertismente şi li s-a impus să respecte regulile.

Cum necum, fostului primar i-a reuşit strategia ocupând, astăzi, poziţia a treia pe listele pentru Camera Deputaţilor. Este clar că această candidatură a lui Făgădău va îngropa definitiv PSD şla nivelul județului Constanța.

Felix Stroe

Felix Stroe deschide lista la Senat!

Aşa cum am relatat mai sus, primarii din Constanţa l-au vrut musai pe Felix Stroe pe listele parlamentare. Au vrut un suflu nou, spun ei, nemulţumiţi de activitatea parlamentarilor actuali. Nu e ca şi cum unii dintre ei nu s-ar mai regăsi pe liste, cum ar fi Tit Liviu Brăiloiu, Ştefan Mihu, Cristina Dumitrache, George Vişan şi Radu Babuş.

Deşi a anunţat că, dacă va pierde Consiliul Judeţean, nu va candida pentru parlament, iată că, în şedinţa de joi seară, la care au participat 23 de membri, Felix Stroe s-a sucit, a luat act de voinţa primarilor anunţată cu o zi în urmă şi deschide lista la Senat.

La finele şedinţei, în timp ce Decebal Făgădău a fugit satisfăcut fiind de rezultat, Felix Stroe a luat cuvântul în faţa presei.

Marius Horia Țuțuianu

„Sunt mulțumit de această listă. A fost votată cu o majoritate covârșitoare. S-a făcut o listă cu 28 de nominalizări. Este o listă care coagulează echipa, nu o fragmentează. Fiecare are merite în partid. Sunt oameni reprezentativi, care vor face campanie și este normal ca această listă să fie și un instrument prin care să atragem voturile celor cărora ne adresăm. Nu am făcut-o pe genunchi, nu am făcut-o într-o zi. Aceste liste se aduc în atenţia partidului, pot fi făcute modificări. Dar nu cred că vor fi făcute modificări. Dacă BPN va face modificări, le vom respecta“, a mai adăugat Stroe.

Decebal Făgădău

Lupta internă se mută la Bucureşti

Lupta internă s-a încheiat, urmează tura a doua, la Bucureşti. Conducerea centrală ar putea să vină cu modificări. „Lupta internă s-a încheiat pașnic pentru unii,… pentru alții mai trist. La cererea primarilor, s-a organizat o discuție”, a completat preşedintele PSD. Întrebat dacă s-a lăsat cu demisii sau demiteri din organizaţia judeţeană, acesta a răspuns: „Nu mi-am dat demisia, nu s-au cerut demisiile. La întâlnirea cu primarii, mi s-a părut un gest de onoare să-mi depun mandatul. Există această formulă. Am dorit să-şi exprime poziţia faţă de mine. Hotărârea lor a fost să mergem împreună”, a explicat politicianul.

Cristina Dumitrache

Cât despre Decebal Făgădău... „Decebal se regăsește pe poziţia a treia la Camera Debutaţilor. Nu suntem certaţi. Cu siguranţă că ne-am fi dorit impreună alte rezultate. Tragem concluziile la ceea ce s-a întâmplat şi ne mobilizăm pentru alegerile parlamentare”, a completat Stroe.

Tit Liviu Brăiloiu

Lista PSD pentru Senat cuprinde 7 nume:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Daniel Georgescu

4. Ştefan Mihu

5. Gâju Mariana

6. Gheorghe Manta

7. Gabriela Iacobici

Lista pentru Camera Deputaţilor cuprinde 18 candidaţi:

1.Horia Ţuţuianu

2. Cristina Dumitrache

3. Decebal Făgădău

4. Lucian Lungoci

5. Vişan George

6. Radu Babuş

7. Tănase Nicolae

8. Mărioara Cojoc

9. Mihai Soare

10. Vlădescu Luminiţa

11. Silviu Gârea

12. Adriana Gheorghe

13. Florin Chelaru

Vineri, 16 octombrie, conducerea centrală se va întâlni cu preşedinţii organizaţiilor judeţene pentru a lua în discuție listele aprobate de organizațiile județene.

Mirela PASCAL

vineri, 16 octombrie 20209762
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

00Alina(1 dec 02:20)
Ce prost esti zisule. Si cred ca si sarac .acel derbedeu de care zici n ar da nici macar un pisat pe tine.hahaha
03Zisu(17 oct 08:57)
Incredibil, sa fie pe liste acel derbedeu batrann cu aspect de baba ciufulita, comportament de mitocan sadea, si un nume sonor precum claxonul de tractor.
12Pana(16 oct 23:21)
La ce candidati aveti sunteti de rasul curcilor!Tanase Nicolae de la Mangalia este un semianalfabet,nu poti sa te duci in fata oamenilor cu asemenea candidati...PSD-ul este in cadere libera datorita conducatorilor,oameni foarte slabi pregatiti,penibili chiar.
25Jean(16 oct 19:49)
Din cauza lui fagabou si stroe vor avea maxim 1 -2 deputati si senatori de c-ta. Omul e intruchiparea looser-ului antipatic, neputincios si impotent. Nu a facut si nu va face nimic, decat sa se supuna ordinelor primite.
12Corupti(16 oct 19:34)
Acel colac ar trebui sa fire din otel si sa se agate toti corupti de el
25citizenx(16 oct 17:49)
fagadau probabil a cotizat la greu, are de unde. spera la imunitate parlamentara... cei de la centru ar fi chiar prosti sa puna pe lista astfel de vechituri esuate. asta doar daca de fapt vor sa esueze din nou. chiar nu mai are psd cadre?
014ION TURBINCA(16 oct 16:23)
Golaneala legalizata! Numai interese de familie, cumetrii si alte ecuatii dubioase!
25Costel(16 oct 16:18)
Doar ca ciolacu a respins lista. Hai sa vedem lista urmatoare !!!
014Belengher(16 oct 15:19)
Ti-ai dreak de escroci, tot dupa ciolan, scursurilor !
220Fagadau(16 oct 14:09)
Te voteaza Babu!atata
026Ion(16 oct 13:33)
Coilacule daca ai sange in instalatie desfiinteaza organizatia psd constanta si fa una noua in care sa nu se mai regaseasca niciunul din smecherii astia! Altfel nu mai iei nici 20% aici!
123Votam contra(16 oct 13:28)
La Constanta trebuie alt partid social democrat. Listele astea nu sunt docial-democrate. Sunt "nefrecventabile".
026PSD(16 oct 13:27)
Numai ZDRENTE candideaza.
025Urare(16 oct 12:49)
Noi cetatenii votanti, nu vom vota niciodata sa ajunga parlamentari acesti indivizi.
322Constantean(16 oct 12:19)
Fatalau miorlait impreuna cu Babus si Visan formeaza un trio de pizde proaste. Urmeaza sa va dam muia maxima, van gura de hoti.
124Fiii nomenclaturistilor PCR(16 oct 12:18)
Lista de nulitati: implicatul necalificat Tutuianu, neica nimeni Dummietrash, neimportantul Fagabeau, Tit Tit Braililit sau Babus imbecilush... Daca PSD avea coaie, nu-i punea candidati. Ca pe Felix n-aveau cum sa nu-l puna :D
129vai de el...Brailoiu(16 oct 11:58)
Brailoiu senator? Asta care vorbeste ca la usa cortului..unde s-a nascut probabil! si e plin de otrava si gesturi obscene? tu ma?! rebut uman, vrei votul nostru pentru Senator?!la caldurica si bani nemunciti iar?? Tu ma, care nu stii sa scrii "senator"..ce sa faci tu ma acolo? ce merite ai tu ma, ce ai facut pentru comunitate, sa vii sa ne ceri votul??
128Nimic nou in PSD(16 oct 11:40)
Se vor scufunda impreuna tinandu-se toti de mana.Astia sunt legati unul de altul.Numai mazaristi si nemernici pe listele alea.Pe lista il vad si pe Brailoiu ,vulgarul ala,bruta aia masculina care facea semne obscene cu degetu la tribuna Paramentului.... Dezgustatoare fiinte.
125fosilele relicvate(16 oct 11:22)
foarte bune listele! tot inainte catre auto-extinctie!
228Geo(16 oct 11:12)
Pai ce zicea fagadau ? Nu se lauda el in campanie ca, candideaza fara plasa de siguranta? El si stroie au sustinut in campania electorala, ca daca nu sunt alesi, nu vor candida la parlamentare. Cam asta este psd-ul. Doar interesul personal. Doar pentru familie. Sper ca la Bucuresti, Marcelica sa-i scoata. La F9csani s-a putut. Sa le fie rusine celor doi mincinosi. Cum sa avem incredere? Nu au invatat nimic de la ultimile alegeri.
125Escu(16 oct 11:07)
Cum sa voteze cineva niste oameni ale caror rezultate sunt cunoscute de tot judetul si orasul Constanta tocmai pentru ca au avut puterea si au aratat de cat dispret si tupeu sunt in stare fata de oameni carora le cer votul,pentru ca asa le raspundeu PSDei oamenilor cand erau la putere si erau acuzati cu probe ca fura"da ma furam pentru ca putem",sau"in fata carei Romanii sa raspundem ma,Romania suntem noi caci noi am fost alesi de popor",asa ca poporule Roman dute la vot si aratale imbuibatilor astia ca P.S.D nu inseamna Romania.
522Membru(16 oct 10:28)
Visan trebuia sa deschida lista la deputati ! Dumitrache si Lungoci nu au ce cauta acolo, sa nu mai de Tutuianu, dar il tine socru Hondoreanu. Sper sa se schimbe ceva la Bucuresti altfel sper sa candideze Visan independent. El merita sa fie primul pe liste !
125Coco(16 oct 10:28)
Numai gunoaie axesti asa zisi oameni. Pusi numai pe japca. Toti numai excroci
118Constantean(16 oct 10:18)
Astia chiar vor sa se autodistruga
220Molanel.ro(16 oct 10:15)
Romanes mokanes hotzi unu si unu. Draq de zdrente si secaturi
06Nestor 2(16 oct 10:12)
Hapurnea, nu mai scrie sub anonimat, daca esti barbat! Ai supt de la toti, ordinarule, iar acum dai cu noroi
421Huoooo(16 oct 10:10)
Ce ati facut voi pentru noi....nimic
27pentru Vai viata noastra(16 oct 10:09)
Bobita...vad ca te alea grija de Mariana Mitra. uita-te la tine, boule, spagar ordinar ce esti
012un aiurit(16 oct 09:52)
cand l-am vazut pe Dan Georgescu am crezut ca e boul ala de la canale navigabile. Ala da, om politic.
128Lori(16 oct 09:48)
Liviu Brailoiu un mare semidoct nu are ce cauta pe liste Rusine
024Iumita(16 oct 09:32)
Cu asa nume,sigur se duc pe pustii
331Mihai Fotu(16 oct 09:29)
Fagadau cel mai prost dintre toti candidatii. Babus retardat. Tutuianu imbecil cu acte. PSD deputati dezastru total. Va vom da muuia decisiva.
114vrabiuta(16 oct 09:16)
Ma bucur pentru doamna vladescu,in sfarsit aceasta doamna capabila si buna o sa castige ceea ce merita.
219Vai viata noastra(16 oct 09:05)
Nu credeam ca se poate lista mai proasta decat aia in care apare MARIANA MITRA, blonda gonflabila care presteaza meditatii in stanga si in dreapta. Sa-l mediteze si pe Fagadau, poate pica admiterea in parlament! Doamne ajuta!!!
225Dorel(16 oct 08:56)
Sunt curios cati ani se ascunde de justitie Fagabou in Parlament. Mazare dupa 11 sau 12 ani tot a ajuns dupa zabrele ! Acum vrea sa fie iar liber ca pasarea cerului. Mazarel fai loc si lui Fagabou in celula ta, ca doar frati de cruce ati fost si in primarie.
219constanta(16 oct 08:44)
aceasta fetita pe nume fagabou atat stie ....anume sa sifoneze....cum ai putea avea vreodata incredere intr un astfel de om asta nu ca i ar mai vota cineva la cat au rupt orasul asta ...in concluzie nu pot decat sa ti dau o mare muie pizda fara caracter ce esti
034Emiran(16 oct 08:31)
Pe Nea Nucu Moga l-au lasat sa se dedice primei sale pasiuni, bautura? Prezenta insa a senatorului golan, ala cu nume de claxon, sfideaza penibilul. Nu au inteles nimic din lectia localelor.
133Constantean(16 oct 08:29)
Citesc si iar citesc si nu.mi vine sa cred ca aveti atata tupeu incat sa iesiti in fata constantenilor cu astfel de personaje!! Niciodata Constanta nu a fost atat de jos!! Sunteti o rusine pt orasul nostru! Din lista mai lipseste ministrul smecher care a rezistat 6 zile, si erati completi! Sa va fie rusine!!
037Previzibil(16 oct 08:12)
Baiat bun Stroe deschide lista ca sa o ingroape. Ce om normal ar vota un partid ce il are in frunte pe Stroe Felix? Si mai trista este lista de la deputati, unde varf de lance e somerul de Tutuianu. Dupa ce l-au umilit la alegerile locale cand l-au aruncat ca pe o carpa uda in ultimul ceas, omul se face pres si intinde mana cu speranta ca va mai avea de mancat din banul public inca cativa ani. Pe. Ni. Bil.
011Nicusor(16 oct 07:51)
Nea Mucea, nu e pe lista?! Wow!
126Dorel(16 oct 07:48)
Sa nu se mai unfle nimeni, de la PNL, USR, PMP sau cine stie ce alt partid, ca a distrus PSD Constanta! Nu! PSD Constanta s-a distru SINGUR! Nu ai cum sa mai votezi asa ceva! Parca majoreta principala isi dedica viata familiei? Vrei imunitate, iti este frica?????
130Votav-ar(16 oct 07:35)
Tiganii, sa va voteze! Neam de banditi ce sunteti!
39Raducu(16 oct 07:31)
Ce draq na, aici comenteaza numai pezdisti? Asa multi sunteti, bre? Tot cu mafiotii, tot cu ei, ha?
343Hell(16 oct 07:21)
Nu Fagadau reprezinta problema acestor liste, ci prezenta in continuare a unor derbedei semidocti precum Brailoiu si Babus. Daca asa intelege PSD o renastere din cenusa, eu unul ma reorientez.
129Vai de psd(16 oct 07:16)
Lista de perdanti
245Iliescu(16 oct 05:09)
Sa il puneti pe Visan pe locul 5 dupa murgoci, tutuianu sau dumitrache inseamna sa ai boala pe psd. Ba felixe da tu chiar nu vrei sa dispari odata, nu ai inteles ca ai oierdut 3 campanii la rand ? Pubem pariu ca la ce lista ai bagat te face si usr ?
317La articolul cu Grasa(16 oct 04:51)
de ce nu se poate comenta? Nu vroiam decat sa preciz ca Grasa a intalnit grasa
032colcaie tara(16 oct 03:48)
de borfasi,alesi de un popor indobitocit
947Mihai(16 oct 02:49)
Aveam de gand sa votez PSD la parlamentare, dar pt ca Fagadau candideaza din partea PSD, voi vota PNL. A fost cel slab primar al Constantei, nu merita in parlamentul Romaniei.
352chifla(16 oct 02:20)
ce chifla are mega-celebra dumitrache. ce pana mea a facut asta decat ca E fata lu tata? rusine.
mai mult...Replica
20 apr 16:15ReplicaInterviu cu Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă

Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă, a fost prezent, marți, 20 aprilie, începând cu ora 13.00, în studioul...465

20 apr 12:01ReplicaIată TARIFELE stabilite în REGULAMENTUL PARCĂRILOR. Va fi VOTAT vineri!6711
20 apr 11:28ReplicaSorin MOCIANU, de la Cin Cin, se MUTĂ cu afacerile în MAMAIA SAT3986
20 apr 09:03ReplicaÎn TOMIS PLUS, LOCUL de PARCARE costă mai mult decât MAȘINA

Unii locuitori ai cartierului Tomis Plus au atât de multe locuri de parcare încât au început să le vândă, iar...3528

20 apr 00:26ReplicaDNA Constanța a făcut APEL în dosarul de ȘANTAJ al lui Jan Biac1758
20 apr 00:26ReplicaSENE din Tomis Nord CONDAMNAT pentru TRAFIC de DROGURI4217
20 apr 00:25ReplicaA fost ACHITAT din cauza superficialității urmăririi PENALE

Un bărbat din Medgidia a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, însă instanța de fond, și...1473

20 apr 00:24ReplicaCHIȚAC vrea să facă ORDINE la DIRECȚIA de ASISTENȚĂ SOCIALĂ2967
20 apr 23:15ReplicaCONDAMNAT pentru că a MINȚIT că a fost BĂTUT de POLIȚIȘTI978
20 apr 00:22ReplicaACCIDENT rutier MORTAL la Mihail Kogălniceanu!

Un teribil accident rutier a avut loc luni seara, pe DN2A, la intrare în Mihail Kogălniceanu. Un bărbat în vârstă...7731

20 apr 07:23ReplicaRăzbunare ARZĂTOARE! O FEMEIE a INCENDIAT mașina FOSTULUI concubin1365
20 apr 23:11ReplicaAnsamblul Rupestru de la MURFATLAR va prinde VIAȚĂ!1166
Vremea
10.7°10.7° - 11° marţi, 20 aprilie 2021
ConstanțaUmiditate: 87%
Vânt: 3.73 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/4912223662337
5/4023223141920
joker211025143
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 apr 00:00SportLeeds - Liverpool 1-1. Trupa lui Klopp, egalată pe final în meciul de pe Elland Road

Leeds și Liverpool au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 32-a din Premier League. Trupa lui Marcelo Bielsa a...281

20 apr 00:00SportScandalul momentului în fotbalul mondial: Poziția LPF cu privire la noua Superligă europeană

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) consideră, într-o postare publicată luni în mediile...386

20 apr 00:00SportPreşedintele clubului Dinamo Kiev îl laudă pe Mircea Lucescu după victoria cu Şahtior

Preşedintele clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, l-a lăudat pe antrenorul Mircea Lucescu, pe care îl consideră...660

20 apr 00:00SportFotbal: Jose Mourinho, concediat din postul de antrenor al echipei Tottenham Hotspur

Portughezul Jose Mourinho a fost demis din postul de antrenor al echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, luni,...498

Local
20 apr 23:52LocalCORONAVIRUS: 11 NOI DECESE, la Constanța

Până luni, 19 aprilie a.c., 26.381 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la nivel...852

20 apr 23:54LocalBĂRBAT găsit SPÂNZURAT în locuință, pe şoseaua Mangaliei

Alertă în Constanța! Un bărbat de aproximativ 70 de ani ar fi fost găsit spânzurat, luni, 19 aprilie a.c., pe...1422

20 apr 23:54LocalSilviu COȘA: Intenția de vaccinare din sectorul HoReCa este una crescută

525

20 apr 23:55LocalRAEDPP Constanța: Piețe complet igienizate, înaintea Sărbătorilor Pascale

Piețele administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța își așteaptă...485

20 apr 23:01LocalOrașul Constanța, tot mai aproape să fie dotat cu AUTOBUZE ELECTRICE

La începutul anului 2021, Primăria municipiului Constanţa a semnat contractul de furnizare a autobuzelor electrice...603

20 apr 11:25LocalPe strada CUARŢULUI, locuitorii circulă pe MODELUL PONTA

887

Politică
20 apr 00:00PoliticăSenat: Amenzile aplicate de ASF se constituie în venit la bugetul de stat. Membrii ASF răspund penal

Senatul a adoptat, luni, cu amendamente, în calitate de Cameră decizională, propunerea legislativă iniţiată de...302

20 apr 00:00PoliticăFlorian Bodog, în urma audierii pentru dosarul DNA: Nu mă voi sustrage cercetării

Senatorul Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, audiat luni în Comisia juridică, ca urmare a solicitării DNA...309

20 apr 00:00PoliticăAnca Dragu: E normal ca Ministerul Sănătăţii să rămână la PLUS

253

20 apr 00:00PoliticăSimonis: Anca Dragu şi Ludovic Orban au încălcat regulamentul; au refuzat convocarea Birourilor permanente

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, i-a acuzat, luni, pe preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi pe şeful...270

20 apr 00:00PoliticăAnca Dragu: Guvernul condus de Năstase - cel mai performant din punct de vedere al continuităţii

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, consideră că Guvernul condus de Adrian Năstase a fost cel mai "performant"...338

20 apr 00:00PoliticăRadu Oprea despre cazul Bodog: Marţi - şedinţă a grupului senatorilor PSD

251

Interviuri
2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...2943

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...2984

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

3984

6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...3994

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...7438

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

8332

Monden
20 apr 00:00MondenFilmul „Annette“, de Leos Carax, va deschide cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de la Cannes

Noul lungmetraj al regizorului Leos Carax, "Annette", primul turnat în limba engleză din filmografia cineastului...236

20 apr 00:00MondenLaura Pausini va cânta la gala premiilor Oscar din aprilie

Cântăreaţa italiană Laura Pausini va interpreta piesa "Io Si", nominalizată la premiile Oscar pentru cel mai bun...275

20 apr 00:00MondenActriţa britanică Helen McCrory, cunoscută din „Harry Potter“, a murit la 52 de ani

373

Mapamond
20 apr 00:00MapamondPapa Francisc îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu „intensificarea activităţilor militare“ în Ucraina

Papa Francisc şi-a exprimat duminică îngrijorarea în legătură cu "intensificarea activităţilor militare" în...268

20 apr 00:00MapamondCoronavirus - SUA: Jumătate din populaţia adultă a fost vaccinată cu cel puţin o doză

Peste jumătate din totalul adulţilor din Statele Unite a primit până duminică cel puţin o primă doză de vaccin...251

20 apr 00:00MapamondCoronavirus: Germania aduce un omagiu naţional morţilor de COVID-19

216

20 apr 00:00MapamondSiria: Peste 30 de orfani de jihadişti au fost preluaţi de o delegaţie rusă de la autorităţile kurde

Autorităţile kurde din nord-estul Siriei au predat duminică, unei delegaţii ruse, 34 de orfani care şi-au pierdut...262

20 apr 13:34MapamondCel puţin 11 morţi şi aproape 100 de răniţi după deraierea unui tren, în Egipt

Cel puţin unsprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi aproape 100 au fost rănite duminică, în deraierea unui tren...265

20 apr 00:00MapamondCoreea de Sud - Sondaj: Aproape un elev din trei s-a gândit la sinucidere din cauza presiunii şcolare

229

Sănătate
20 apr 00:00SănătateStudiu: Vitamina K2, utilă în tratamentul osteoporozei?

O echipă de cercetare din China a făcut progrese în studiul vitaminei K2 pentru a îmbunătăți sănătatea oaselor,...258

20 apr 00:00SănătateCe poți face când scade producția de colagen?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră produce din ce în ce mai puțin colagen, iar acest lucru poate...360

20 apr 00:00Sănătate5 reguli pentru prăjirea corectă a alimentelor

269

20 apr 00:00SănătateCOVID-19: Este de durată protecția oferită de vaccinul anti-COVID-19?

Pandemia a luat un curs neașteptat în ultimele luni, cu apariția noilor variante de virus și a modificărilor...286

20 apr 00:00SănătateStudiu: Polifenolii din alimente, de ajutor în poliartrita reumatoidă

Compușii fenolici din dietă au activități antioxidante, antiinflamatorii și antiproliferative cu un impact pozitiv...248

20 apr 00:00SănătateOliguria: cauze, simptome, tratament

Oliguria înseamnă o cantitate prea mică de urină eliminată, adică mai puțin de 400 de mililitri de urină pe zi....267

20 apr 00:00SănătateCum să pregătești cartofi pai sănătoși

Cartofii prăjiți sunt preferații tuturor, însă persoanele preocupate de o alimentație echilibrată îi evită,...371

20 apr 00:00SănătateTotul despre piramida alimentară

O dietă echilibrată este cheia pentru a ne păstra sănătatea. Piramida alimentară ne ajută să stabilim ce...312

20 apr 00:00SănătateProdusele expandate: cât sunt de sănătoase?

257

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT