REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Stroe rămâne director general la RAJA. Ce se întâmplă cu preţul apei. DOCUMENTE!

Stroe rămâne director general la RAJA. Ce se întâmplă cu preţul apei. DOCUMENTE!

Replica API 23 iunie 2018 | 00:07 1534

Felix Stroe rămâne la conducerea RAJA Constanţa. Adunarea Generală a Acționarilor a ADI Apă-Canal (organismul care administrează SC RAJA) s-a întrunit vineri, 22 iunie, pe ordinea de zi figurând 7 proiecte, între care şi aprobarea listei de administratori ai RAJA SA.

Speculaţiile cum că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, ar fi bătut palma cu liberalii pentru “mazilirea” lui Felix Stroe au fost infirmate de vot. Doar 5 primari au fost împotriva menţinerii lui Stroe pe postuld e director general. Aşadar, liderul PSD Constanţa, Felix Stroe, rămâne la cârma RAJA. Că aranjamentele cu liberalii ar fi fost valabile la un moment dat – nu mai discutăm, interesant este însă un alt aspect acum: liberalii susţin că în şedinţa AGA s-ar fi votat, din greşeală, reducerea preţului la apă la jumătate!

În realitate, precizează reprezentanţii RAJA, „s-a votat luarea la cunoştinţă a unei adrese transmise de primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, care cere scăderea preţului. Dar, sub nici o formă nu s-a decis înjumătăţirea preţului pentru întreg judeţul sau pentru vreo localitate. Nu este posibil acest lucru”, au transmis reprezentanţii RAJA.

"S-a aprobat formularea unei adrese imperative către UAT Medgidia, CL Medgidia. În conţinut se vor invedera obligaţiile ce decurg din calitatea de membru al asociaţiei, de beneficiar al investiţiilor în cadrul POS Medgidia 2007-2013, precum şi consecinţele în caz de neconformare (...)", mai precizează reprezentanţii regiei, iar detaliile pot fi observate în documentele ataşate!

IATĂ DOCUMENTE de la şedinţă (click pe imagini!):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca angajatii tai de la statia de epurare palazu mare iau spor de noapte degeaba bre, nu verifica nimeni ca nu stau peste noapte la munca si nu au stat vreodata si totusi primesc 20%spor de noapte?din banii cui iau astia niste bani nemunciti ptr sporul ala de noapte?in weekend nici ziua nu gasesti pe nimeni acolo, ca se duc oamenii la al doilea job, ca au atatea libere. Au 3 zile libere sa se refaca dupa "tura de noapte", evaziune fiscala de ani de zile, plus al doile job netaxat de stat, ca nu declara..asa se traieste bine in Romania, daca furi de la stat
0
0
Jabba The Hut....reconfirmat.
2
0
Nu mai scapam de bolsevicii astia...
8
1
Niste boieri pusi pe inavutit,nimic altceva,nu le pasa de clienti.
7
0
deci rajacul este un fel de frf,adica aranjamente,porcul asta de stroe daca a fost ministru nu a pierdut directoria,cu banii furati porcul l-a intretinut pe celalalt suin nicusor prin spitale americane,suferind de boala lui calache,basca cutia milei pesede,dar ce este de neiertat la porcul stroe este ca atenteaza la sanatatea si viata noastra,vinde apa pura din aqviferul dobrogean catre jidani iar in loc aduce apa luata din canal,aqviferul avand apa veche de 23000 de ani,cand inca nu se inventase poluarea
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367