REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

HOȚII au DAT LOVITURA pe Mangaliei: BMW, lăsat pe BUTUCI!

HOȚII au DAT LOVITURA pe Mangaliei: BMW, lăsat pe BUTUCI!

Replica API 26 februarie 2020 | 09:02 1207

În Constanţa, un nou val de infracţiuni loveşte parcările oraşului nostru, de data asta hoţii devenind, sub presiune, tot mai îndrăzneţi şi mai inventivi. Astfel, mai mulţi proprietari de autovehicule s-au plâns că, peste noapte, le-au dispărut roţile maşinilor.

Provocările şoferilor constănţeni par să nu se mai sfârşească. Locurile de parcare insuficiente, taxe exorbitante, drumuri cu gropi şi multă frustrare. La toate acestea, se mai adaugă şi inventivitatea hoţilor care s-au apucat, în lipsa camerelor de supraveghere, să fure maşinile pe bucăţi, mai precis, roată cu roată. Un bărbat a declarat, pentru Replica, faptul că şi-a găsit maşina aproape dezmembrată, într-o parcare, de pe Şoseaua Mangaliei, şi că nu poate da de urma hoţilor, pentru că unghiul camerelor de supraveghere nu a cuprins zona în care se afla autoturismul păgubitului.

Totuşi, întrebat dacă a depus o plângere la Poliţie în care să reclame evenimentul, acesta a declarat că nu consideră necesar, deoarece i-ar ocupa prea mult timp. Aceasta atitudine le convine de minune hoţilor, încurajându-i să persevereze şi, în lipsa unor pedepse, să-şi găsească alte ţinte. Astfel, așa cum au spus oamenii legii, în nenumărate rânduri, se conturează tot mai bine cifra neagră a criminalității, care cuprinde diferența dintre criminalitatea reală și cea cunoscută (relevată). Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Tocmai pentru că nu toate victimele depun plângeri.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ziceti voi ca e jaf da multi dintre voi nu strangeti bani pt un asa jaf in ani de zile cand modelu in poze se invarte la 6000-9000 euro
1
0
Desfiintati locali de la Cernavoda,ca si asa nu deranjaza,ei la tura de noapte de la ora 23 la 04 si in wekeend dupa amiaza cand nu lucreaza primaria dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!La verdeturi cu ei!
2
0
un bmw in minus, o cioara mai putin pe sosea.felicitari
5
0
postac idiot e fiu lu'mata.sigur ai si tu o tigaie de bamavezi si rupi rotile la semafor fara sa semnalizezi .
5
0
Se fura oglinzi si jante de bmw pentru exista cerere pentru asa ceva. Cu exceptia celor care le cumpara de noi, restul nu isi permit bmw, dar isi cumpara bmw ca sa-si mai aline frustrarile. Aici nu e vorba de orice alta masina. Ia-ti reno sau vw, nou sau vechi ca nu-ti fura nici naiba jantele sau oglinzile. Cu alte cuvinte daca iti cumperi bmw stii ca intri in hora, n-o face pe miratul. Nu e normal sa fii furat, dar cand e plin orasul de bmw-uri de 1500 de euro, cat crezi ca sunt dispusi sa dea posesorii pe o janta originala ? Cateva sute de euro la reprezentanta ? Ma faci sa rad.
11
2
Am o intrebare pentru postacii idioti: Daca este vorba de un BMW sau orice alta masina mai noua sau mai veche este normal sa fii furat?
10
2
Ce fac nemernicii astia de hoti cu rotile ?
4
3
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte....cica ei au bolizi de "lucs" ha ha ha
9
6
Un jaf luat de la groapa de gunoi din Germania. Nici la programul rabla nu i-o primeste
7
8
Exact la discuri m-am uitat si eu. Au rugina pe ele. Deci nu a mai fost folosita de cateva saptamani bune, poate chiar luni. Si acest lucru poate sa fie sursa de inspiratie pentru hoti. Crezand ca este abandonata si nu se ingrijeste nimeni de ea, pac, dau lovitura loviturii.
7
2
Toate rablele stationate pe domeniu public .
3
3
Psd fagadau mazare au politie locala mazare cand a infintat pol locala a zis avem infractori multi . Cati infractori a prins locala de atunci zero
7
1
masina nu mai fusese miscata de acolo de cateva saptamani. Probabil si asta i-a incurajat pe hoti. Plangere la politie inseamna sa-ti pierzi o juma de zi sa completezi la formulare de parca esti tu suspectul, nu pagubitul.
15
2
E facuta special pentru a merge pe linia de tramvai .Nu i-a furat nimic,asa a vrut el.
7
7
dk il prind n fapt si ii fut o bata in cap intru la bulau ?!!
4
1
sa le caute pe OLX
10
0
lasa ba ca ovidiusul face ingineri medici sau economisti! sau umc face ofiteri care nu stiu unitatile de masura!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367