REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Student la Poliţie Locală, PRINS cu droguri!

Student la Poliţie Locală, PRINS cu droguri!

Replica API 26 februarie 2020 | 10:13 1138

Oamenii legii desfăşoară multe campanii de conştientizare asupra riscurilor pe care le comportă consumul de droguri. Dar ce te faci când un viitor om al legii este prins făcând ceea ce ar trebui să prevină? Este şi cazul lui Răzvan-Adrian Tălmăcel, un tânăr student în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, specializarea Poliție Locală, viitor poliţist, care a fost prins că deţinea droguri.

Conform anchetei, inculpatul, în timp ce se afla în apropierea Porții Nr. 1 de acces în Portul Constanţa, în autoturismul personal deținea, în scopul consumului propriu, cantitatea de 1,0 grame de fragmente vegetale sub formă de muguri reprezentând Cannabis, plantă ce reprezintă drog de risc, aflată în două plicuri din material plastic și cantitatea de 0,1 grame fragmente vegetale reprezentând Cannabis, aflată într-un dispozitiv de mărunțit (grinder), metalic, argintiu, iar în timp ce se afla în municipiul Constanţa, în parcarea restaurantului Mesogios, în acelaşi autoturismul, deținea, în scopul consumului propriu, într-un recipient sub formă de tomberon, având culoarea negru, cantitatea de 0,2 grame de fragmente vegetale reprezentând Cannabis, o țigaretă confecționată artizanal, parțial consumată, ce conținea Cannabis, precum și fragmente mici de Cannabis aflate într-un dispozitiv de mărunțit (grinder), metalic, argintiu.

Conform declaraţiilor jandarmilor, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au constatat că într-un autoturism aflat în apropierea Porții Nr. 1 de acces în Portul Constanţa, se afla un tânăr care, atunci când i-a văzut pe jandarmi, a devenit ușor agitat. Întrucât jandarmii cunoșteau că acea zonă era frecventată de către consumatori de droguri/substanțe cu efecte psihoactive, având în vedere și atitudinea acelui tânăr, au procedat la identificarea acestuia și au verificat autoturismul în care se afla. În autoturism, în cotiera dintre scaune, au fost găsite următoarele obiecte: un recipient sub formă de tomberon, negru, în care se aflau fragmente vegetale, verde-olive, cu miros înțepător; o țigaretă confecționată artizanal, parțial consumată; un dispozitiv de mărunțit, metalic, argintiu, în care se aflau fragmente mici de vegetale. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei, declarând că, pe fondul unor probleme personale, dar şi din curiozitate, a consumat de câteva ori Cannabis, pe care l-a cumpărat de la nişte tineri de etnie romă cu care se întâlnea în municipiul Constanţa.

Instanţa l-a condamnat pe inculpat la plata unei de amenzi penale de 5.200 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lA FACULTATEA ASTA DE "POLITIE LOCALA" SE POATE DA DOCTORATUL IN PROSTIE?
3
0
Desfintati locala arde carburant degaba nu prinde hoti
6
0
Hai ca e bine la scoala de politie de la campina i au prins pe elevi drogati acum si pe viitorul local viitorul suna bina
5
1
te pup angela.
3
0
Desfiintati locali de la Cernavoda,ca si asa nu deranjaza,ei la tura de noapte de la ora 23 la 04 si in wekeend dupa amiaza cand nu lucreaza primaria dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!La verdeturi cu ei!
4
2
deci pentru a fi politist tablagiu nu ai nevoie de studii superioare , dar ptr a fi prostanac care se plimba cu masina pe banii contribuabililor trebuie sa fii prima data student... si cat dureaza asa zisa universitate de semianalfabeti...?!? bai sunteti cretini !?!
9
0
daca a inceput de acum, viitorul este asigurat
5
0
Habar nu aveam ca exista facultate de politie locala.Oare cum se numeste facultatea si ce invata studentii acolo?
9
0
ai zis CREER ? Mai baietica tu glumesti ?
3
1
Ce student, ce facultate-i aia?
10
0
consumul de droguri naturale inlusiv LSD in anumite cantitati sub supraveghere medicala si in locuri special amenajate e FOARTE BUN pentru organism si CREIER! Dovada pana si Politia consuma!
2
6
era dani anagoste nas mare drogalau limbist care suge mogarla la sefi
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367