REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Studenții de la Ovidius, chemați la facultate. Dar pe unde să intre?

Studenții de la Ovidius, chemați la facultate. Dar pe unde să intre?

Replica API 12 ianuarie 2017 | 14:17 584

Studenții Ovidius sunt revoltați de faptul că, în ciuda ultimului episod de ninsoare și viscol, cursurile Universității Ovidius s-au desfășurat normal, pe 11 ianuarie. Totuși, studenții nu s-au simțit deranjați de asta, ci de faptul că la sediul de la Dobrogea, trebuiau să escaladeze munții de zăpadă pentru a ajunge la cele două corpuri goale ale Universității.

„Intrările în campus sunt blocate de nămeți de 1,5 metri”, a spus Vlad. Studentul a punctat că în parcarea profesorilor erau doar câteva mașini, iar corpurile universitare erau goale, studenții refuzând să vină în astfel de condiții la cursuri. „Toate aleile sunt sub zăpadă de cel puțin jumătate de metru, părculețul este și el plin de zăpadă. Sunt atâția studenți care vin cu mașina la facultate. Unde parchează? Bine că parcarea profesorilor estre deszăpezită. Cu ocazia asta devenim și noi alpiniști”, a adăugat studentul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baieti si fete ,trebuia sa va luati si lopetile pentru deszapezit si sa nu mai stati prin cluburi si discoteci !
4
3
Mi se pare de neconceput ce se poate intapla la o Universitate de renume precum Ovidius. Nici profesorii si nici elevii nu sunt obligati sa dea la lodata ,cum a fost sugerat in comentariile anterioare. Sunt studenta la drept si imi cunosc drepturile si chiar daca nu le-as fi cunoscut, logic si moral mi s-ar fi parut ca administratia sa se ocupe de buna functionare a institutiei , nu oamenii care platesc pentru functionarea ei. Asta ca ca nu mai amintesc de lipsa constanta de caldura din Universitate si de minimul de igiena din toalete.Sa va fie rusine, "domnule"!
12
3
Bai bine mai Bobitza, chiar nu aveti limita la furat? De la al batran nu avem pretentii, fiind ocupat cu umezire scutecelului, dar voi, talhari cu gulere albe......chiar asa? Sau mergeti pe principul CINE A NINS ACUM SA STRANGA?
11
2
baieti, degeaba, mortul de la groapa nu se mai intoarce. comentariile astea arata ca suntem pe cel mai bun drum. Unii se razbuna dar dintre ei unii sunt chiar salariati inveninati care nu mai poat face buzunarele mari.Sunt atat de prosti ca nu isi dau seama ca daca se duce universitatea raman pe drumuri fara salarii. prostia e mare.
6
1
Vina'i a Managerului Universitatii Ovidius ; Trebuie sa raspunda "material" pentru aceasta gresala si sa o asume; Suntem in Sec XXI iar oameni cu mentalitati asemanatoare sunt "ramasi" in Sec. tracut ! Trebuie inlocuiti urgent !
7
2
unii nici nu stiu sa scrie...despre ce vorbim ??? dai banul..si vine diploma de licenta...ce rusine...
8
4
La cati bani incaseaza de la studenti , puteau sa plateasca cateva sute de lei pt a inchiria 2-3 ore o wola sa curete zapada ! NESIMTITULE !
11
3
La cantitatea de omat cazuta treaba cu lopata este munca de om prost, necesar contract deszapezire firma autorizata din taxele incasate munca patriotica in Koreea de N. ,nu ma intereseaza povestile voastre de pe vremea lui Ceao!
4
4
Alo? Despre ce vorbiti? Sunt drumuri de acces! Nu au parcarea elevilor curatata!
6
4
ne cheama la serviciu si pe sarmanii studenti in sali in care ingheti pur si simplu, cu calorifere moarte, fara alei desfundate, fara nici un semn ca le-a pasat cumva ca incepe scoala. ti-e sila si esti revoltat ca se poate intampla asa ceva la o universitate in 2017.
10
6
Orice amarat de butic e amendat daca nu curata trotuarul din fata. Ori munca voluntara ori sa plateasca o firma sa deszapezeasca. Daca izbucnea un incendiu in campus si pompierii nu puteau interveni cine raspundea?
17
3
Traiasca conducerea care le stie pe toate!
13
4
Aloo, nu puneti studentii la treaba ei platesc pentru a face facultate nu munca voluntara ! Mai bine le da inca o saptamana liber si cerva banio sa petreaca in cluburi ca majoritatea sant copii de bani gata : Ce dracu chiar asa, daca vreti sa vina la ore sa puna mana domni profi si universitari pe lopata studenti pun mana doar pe scula mea !
8
12
Se platesc multi bani pentru facultate , pai atunci nu puteau din bani aia sa bage o vola sa ia zapada in locurile de parcare ? Ei se duc sa invete sau sa dea la lopata ? Cred ca majoritatea sunt satui sa dea la lopata acasa ! Pana la urma ar trebui ca universitatea sasi faca treaba. Lasati textele ca ia lopata si da , au bani de platesc taxe sa faca daca ia chemat la facultate!
20
3
Cand a ajuns senilul la birou a facut o criza de nervi. Datorita mormanului de zapada de sub geam, a crezut ca i-au mutat biroul cu un etaj mai jos.
19
3
Toti studentii sa puna mana pe lopeti si la dezapezire,,,Nu in cluburi ca satanele,,
6
16
Bravo , Replica! Un articol minunat! Inca unul! Profesorii sunt rugati sa-si ceara scuze!
10
9
Toti profesorii sunt chemati cu lopeti la dezapezire. Studentii sunt rugati respectuos sa se adaposteasca in mall-uri si baruri.
17
9
acesta este rezultatul politicii actualei conduceri a universitatii, formate numai din nulitati care in plus, se dau mari universitari. vor sa umileasca studentii si cadrele didactice si sa se preamareasca ei! bleeeahhhh
12
7
Halal profesori!De ce nu ati deszapezit si parcarea studentilor,domnilor profesori?Vreti sa-si strice manusitele mamucutei si ale tatucutei?
15
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218