REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Studenții de la UMC au liber la înscrieri pentru Școala de Vară! Iată când va avea loc

Studenții de la UMC au liber la înscrieri pentru Școala de Vară! Iată când va avea loc

Replica API 19 aprilie 2017 | 00:00 468

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC) a anunțat începerea înscrierilor pentru proiectul Maritime Summer University (MSU). Acestea se vor desfăşura în perioada 17 Aprilie – 25 Iunie a.c., perioadă în care doritorii se pot înregistra folosind chestionarul publicat pe pagina oficială de Facebook a proiectului (www.facebook.com/maritimesummeruniversity). Școala de vară va avea loc între 25 iulie și 3 august.

Maritime Summer University este o școală de vară ce oferă participanților o experiență universitară timpurie, menită să îi familiarizeze cu mediul academic și o experiență care are rolul de a îi înzestra pe participanți cu un set de abilități relevante pentru succesul în învățământul universitar. În cadrul proiectului Maritime Summer University participanții pot lua parte atât lasimularea metodelor de predare, învăţare şi evaluare din Universitatea Maritimă din Constanţa, cât şi la ateliere de lucru, vizite de studiu, competiții sportive, evenimente culturale, activități specifice vieții universitare, menite să familiarizeze participanții cu orașul în care ar urma să locuiască în perioada studiilor.

„Această școală de vară are rolul de a îi face pe elevi să realizeze beneficiile obținute în urma finalizării cursurilor unei instituții de învățământ superior. Totodată dorim ca în cadrul acestui proiect elevii să înțeleagă și să își găsească motivația pentru a își finaliza ciclul liceal de studii. Pe parcursul celor două săptămâni, participanții vor simula viața academică și vor participa la mai multe ateliere de dezvoltare personală.

Deoarece în cadrul ediției precedente participanții au fost foarte încântați de activitățile organizate de membrii Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, în acest an am decis să adăugăm o săptămână în plus la durata proiectului și să mărim numărul de participanți la minim 75. Un alt aspect diferit la această ediție a proiectului este și participarea voluntarilor din cadrul organizațiilor studențești partenere din țară precum și a foștilor participanți din edițiile anterioare” – a declarat Patricia-Ioana IERCOȘAN, președintele LSUMC.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toate smecheriile, tot nu mai vin la voi mai multi studenti. Ce sa-nvete, ca ies bate din facultate si ingroasa randul somerilor cu diploma. Ati ajuns rusinea orasului, cea mai corupta facultate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218