REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Studentul TRAFICANT de DROGURI de la MEDICINĂ, de NEGĂSIT. Este dat în urmărire INTERNAȚIONALĂ

Studentul TRAFICANT de DROGURI de la MEDICINĂ, de NEGĂSIT. Este dat în urmărire INTERNAȚIONALĂ

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:00 14125

Individul care a ajuns de mai multe ori în atenția oamenilor legii, El Enany Adam Charles, care era, la data faptelor, student la Medicină, este acum de negăsit, fiind dat în urmărire de către oamenii legii. Acesta a fost condamnat definitiv, alături de Laurențiu Botez, pe data 17 septembrie, la Curtea de Apel Constanța.

Adam Charles, cunoscut cu antecedente penale

Adam Charles este un personaj destul de cunoscut la malul mării pentru mai multe fapte. Reamintim că, pe 10 octombrie 2012, El Enany Adam Charles, student eminent la Medicină, în cadrul Universităţii Ovidius, alături de doi prieteni, Oday Farouk Jbara şi Rashad Yassin, au intrat în locuinţa lui Shihada Hatem Mohammed Ibrahim, acolo unde stătea cu chirie, l-au bătut şi i-au furat 900 de lei. Potrivit anchetatorilor, victima le-ar fi datorat celor trei o sumă de bani, de unde şi conflictul. Chiar dacă Enany era un viitor medic fără pată, el transferându-se la universitatea din Constanţa tocmai din Ungaria şi neavând absenţe sau examene picate. Prima instanță l-a condamnat pe acesta, în 2013, la un an cu suspedare, dar a formulat apel și astfel a primit doi ani și jumătate cu executare.

Între timp… s-a reprofilat

La finele anului 2015 a fost eliberat condiționat. Imediat după, Adam Charles a decis să se reprofileze și să se apuce de cultivat canabis, alături de un alt individ, Laurențiu Botez. Acesta din urmă se ocupa de o cultură de canabis aflată la Dorobanțu, alături de Liviu Adrian Olaru, Petrică Rusu şi Aurel Olea. De fapt, el și Olaru erau traficanții, adică indivizii care vindeau drogurile în Constanța, iar ceilalți doi se ocupau de cultivare.

Ulterior, acesta a fost depistat crescând cannabis alături de Laurențiu Botez

Vă reamintim că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea, dispuneau la data de 10.10.2017, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților El Enany Adam Charles, cetățean englez, și Laurențiu Botez, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc. În cauză exista suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iunie 2017 inculpatul Adam Charles, cu ajutorul lui Laurențiu, a înființat o cultură de canabis indoor, cu scopul comercializării drogurilor obținute. Chiar așa era! În urma efectuării a două percheziții domiciliare (în judeţele Tulcea și Constanța) la imobilul situat în comuna Dăeni, județul Tulcea a fost identificată o cultură de cannabis, amenajată cu sistem de iluminare şi încălzire specială pentru creşterea plantelor, compusă din 53 de plante de cannabis. Totodată, în urma percheziționării unui colet ridicat de la o firmă de curierat, destinat inculpatului Botez, au fost identificate 65 semințe de canabis. La data de 11.10.2017, la solicitarea DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă la domiciliu pe o durată de 30 de zile, față de ambii inculpați. Mai apoi, ambii au ajuns, iar, după gratii.

El Enany Adam Charles este dat în urmărire de către polițiști

Amândoi au fost trimiși în judecată fiind condamnați de către prima instanță, Tribunalul Tulcea, în data de 22 ianuarie 2019, la 5 ani și 8 luni pentru Laurențiu Botez și 5 ani și 4 luni pentru El Enany Adam Charles. Aceștia au făcut apel însă acesta a fost respins de Curtea de Apel Constanța pe data de 17 septembrie a.c., însă, din câte se pare, El Enany Adam Charles este de negăsit el fiind dat în urmărire de către oamenii legii, fapt care apare și pe site-ul Poliției Române.

El Enany Adam Charles este născut în Egipt, la data de 28-07-1983, este cetățean englez și este domiciliat în Dăeni, județul Tulcea, conform site-ului Poliției Române. Motivul pentru care acesta este dat în urmărire este mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Mai exact, acesta trebuie să execute pedeapsa cu închisoarea de 5 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Video:

Citește și:PERCHEZIȚII la individul care ”cochetase” cu medicina de la Ovidius: avea culturi de canabis! VIDEO

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo diicot Tulcea sunteti mandrii cu gainaria asta transformata in trafic de droguri .... Procuror diicot Ion Baetrau intrat in post cu spaga .... si invinuirea falsa a procurorului precedent .... nu avea cum sa dea gres la primul lui caz cu droguri .... omu avea in casa 25 plante la maturitate si voi vorbiti de trafic de droguri in conditiile in care sunt 0 probe si totul se bazeaza pe presupunere de traficare .... 0 morti de la consumul de iarba iar la alcool .... le am pierdut sirul justitie corupta ....
4
0
Hey Lorin Ursa you corrupt copper, don't think you won't be brought to justice you and your bent prosecutor mate, Bogdan. Dick heads. Dr. Adam
11
0
Sunt aici in Anglia vagabonzilor. Cum am futut tara voastra! Adam.
11
1
Papacostea Alexandru revine pe piata narcoticelor zilele astea
14
2
Si lui Arsene Bogdan ii frig buzele dupa niste ciuperci halucinogene
7
1
Studentul pl cacanar de arabitoi englezit si rupt .
1
1
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
1
0
UOC este o cloaca de curve si aurolaci. Trandafir o nulitate absoluta, subiect de glume. Bobe un libidinos care vrea studente. UOC o adunatura de nulitati.
6
5
Ce muie de aurolac are
6
3
Pe Strutinsky l-au gasit? Asta,daca il si cauta cineva!
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614