REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Stupoare la audieri! Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital, despre fotbalistul decedat: "Bag p** în fața lui de negru, mă doare în p** că a murit!"

Stupoare la audieri! Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital, despre fotbalistul decedat: "Bag p** în fața lui de negru, mă doare în p** că a murit!"

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 461

Ieri, la al 5-lea termen din procesul în care medicul de pe Ambulanța PULS care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng e acuzat de ucidere din culpă, audierea asistentului acesteia, Ștefan-Răzvan Badea, 32 ani, a scos la iveală un episod greu de reprodus în cuvinte.

Chemat la audieri în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2, Ștefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei fotbalistului decedat pe 6 mai 2016, de ce a folosit cuvinte triviale și rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten. Judecătorul a considerat că întrebarea nu are legătură cu speța.

Asistentul a fost întrebat din nou de jurnaliști, la final, dar a ales să nu răspundă.

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma "bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

Tot la audierile de ieri, asistentul Ștefan-Răzvan Badea a șocat cu o altă afirmație: "Nu știu cum se folosește un defibrilator".

În dosarul în care Mihaiela Duță e acuzată de ucidere din culpă, a mai fost audiat și Sergiu Hanca ( Dinamo), jucător aflat în preajma lui Ekeng în momentul în care fotbalistul s-a prăbușit pe gazon în meciul Viitorul - Dinamo 3-3.

Mijlocașul de 26 de ani avea să moară în aceeași seară la Spitalul Floreasca.

Cazul morții lui Ekeng

Procesul morții lui Patrick Ekeng a început pe 26 septembrie, iar Mihaiela Duță, medicul de pe ambulanța Puls care ar fi trebuit să îl resusciteze pe fotbalistul dinamovist Ekeng, se apără.

TRASEUL DOSARULUI

7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă

6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei

7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza

8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată

12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală

26 septembrie 2018 - Mihaiela Duță e așteptată în fața instanţei Judecătoriei Sectorului 2

CUM A MURIT EKENG

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MI se pare normal: unul castiga zeci de mii de euro pentru alergat. Mi se pare corecta ura.
4
4
Sa-i dea 5 ani si sa-i faca sub calorifer
1
4
nimeni nu realizeaza ca in 2016 telefoanele medicilor si a intreh personalului de la ambulanta erau ascultate ...pe mandat de siguranta nationala, ca altfel nu se poate...nu va dati seama in ce tara traim In alta ordine de idei nu are scuza asistentul
12
0
Un cocalar vorbeste urat de o cioara!
7
2
Este ca asistentul este si el un cioroi de Ferentari. Corb la corb nu-si scoate ochii, doar dintii de aur din gura !
11
1
nu este nimic, dar acum va trebui sa raspunda in fata legii
10
1
Astea sint jegurile de asistenti angajati sa ne salveze noua viata si care vor doar bani bani bani
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102