REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SUA - Bărbatul suspectat că l-a împuşcat mortal pe Nipsey Hussle este un rapper aspirant

SUA - Bărbatul suspectat că l-a împuşcat mortal pe Nipsey Hussle este un rapper aspirant

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 372

Eric Holde

Bărbatul suspectat că l-a împuşcat mortal pe rapperul american nominalizat la Grammy Nipsey Hussle este un rapper aspirant care, chiar şi după standardele adepţilor acestui gen muzical, afişa un comportament arogant, relatează miercuri DPA.

Fly Mac, pe numele său real Eric Holder, a fost arestat marţi în legătură cu uciderea prin împuşcare a lui Nipsey Hussle, eveniment ce a marcat mare parte a oraşului Los Angeles, dar şi industria muzicală americană.

Numele de profil utilizat de Holder pe Instagram este ''ima _ god _ in _ da _ streetz'' (sunt un Dumnezeu pe străzi), iar printre subiectele abordate de rapperul aspirant în cântecele sale se numărau împuşcături cu ''armă de calibrul 38'', saci pentru transportul cadavrelor şi omucideri sângeroase, notează DPA.

Hussle, în vârstă de 33 de ani, pe numele real Ermias Asghedom, a fost împuşcat de mai multe ori, duminică după-amiază, în faţa magazinului său, Marathon Clothing, din sudul Los Angeles. Alte două persoane au fost rănite în urma împuşcăturilor, a precizat poliţia.

Eric Holder a fost arestat într-o suburbie a oraşului american Los Angeles, la o zi după ce autorităţile i-au făcut public numele. O persoană a sunat la poliţie marţi şi a declarat că l-a văzut în comunitatea suburbană Bellflower. Poliţiştii au descins la adresa indicată şi l-au arestat pe Holder, în vârstă de 29 de ani.

Conflictul ar fi pornit de la o dispută personală între cei doi, după cum a declarat directorul Departamentului de Poliţie din Los Angeles, Michel Moore, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută marţi dimineaţă.

Potrivit informaţiilor date publicităţii de poliţie, în urma unei conversaţii avute cu Hussle, Holder a plecat şi s-a întors cu un pistol cu care l-a împuşcat pe acesta şi pe alţi doi bărbaţi. El a alergat apoi pe o alee şi a plecat cu o maşină condusă de o femeie.

Potrivit unei surse citate de DPA, femeia a declarat la secţia de poliţie unde a fost audiată că nu ştia despre împuşcături în momentul în care Holder a intrat în maşina ei, parcată pe o alee.

Hussle a vorbit direct despre afilierea la banda Rollin' 60s Crips, iar Holder este bănuit că ar face parte de asemenea dintr-o bandă, a declarat Moore. Însă poliţia nu crede că evenimentul a avut legătură cu rivalităţile între bande.

Holder a fost arestat în 2012 pentru port de armă, condamnat la 180 de zile de închisoare şi eliberat condiţionat, potrivit datelor înregistrate la tribunal.

După ce în tinereţe s-a confruntat cu violenţa de pe străzi, Hussle s-a implicat în identificarea unor soluţii în cadrul comunităţii sale.

Discul de debut al lui Hussle, ''Victory Lap'', a fost nominalizat la categoria ''Cel mai bun album rap'' la ediţia din acest a premiilor Grammy.

În ziua în care a decedat, Hussle a scris pe contul său de Twitter: ''Să ai duşmani puternici este o binecuvântare''.

În ultimele săptămâni, în zona în care a fost omorât Hussle a fost înregistrată o creştere a numărului de cazuri de împuşcături, a declarat primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Câteva sute de persoane s-au adunat luni pentru a aduce un omagiu rapperului în apropierea locului în care a fost împuşcat. Din motive necunoscute, o busculadă s-a produs în timpul adunării iar cel puţin două persoane au fost grav rănite.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concurenta face victime !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369