REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SUA, UE și Canada, noi SANCȚIUNI împotriva Rusiei - Nu vom permite ca agresiunea împotriva Ucrainei să continue neobservată

SUA, UE și Canada, noi SANCȚIUNI împotriva Rusiei - Nu vom permite ca agresiunea împotriva Ucrainei să continue neobservată

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 256

Statele Unite au adoptat sancţiuni împotriva a şase cetăţeni ruşi şi opt organizaţii din Rusia în legătură cu ''agresiunea continuă a Moscovei în Ucraina", a anunţat Trezoreria SUA, potrivit unui comunicat difuzat vineri, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Măsura îi vizează pe cei care au avut un rol în atacurile ruseşti asupra unor nave ucrainene în strâmtoarea Kerci de la Marea Neagră, în anexarea Crimeii de către Rusia în 2014 şi susţinerea oferită de Rusia în organizarea de alegeri în estul separatist al Ucrainei.

"Statele Unite şi partenerii noştri transatlantici nu vor permite ca agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei să continue neobservată", a declarat secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin.

"Această iniţiativă comună cu partenerii noştri din UE şi Canada întăreşte angajamentul nostru comun de a impune sancţiuni direcţionate şi semnificative ca reacţie la încercările Kremlinului de a submina suveranitatea Ucrainei şi integritatea teritorială a acesteia", a adăugat el.

Printre persoanele vizate de sancţiuni se află patru oficiali ruşi care au fost implicaţi în atacul din strâmtoarea Kerci, în largul coastei Crimeii, a indicat Trezoreria.

Şase companii ruse din sectorul apărării şi care desfăşoară operaţiuni în Crimeea au fost incluse pe lista de sancţiuni americane pentru deturnarea de active ucrainene de stat pentru a oferi servicii armatei ruse.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie-mi scapa o chestie: ori cei care posteaza mai jos sint prostuti, ori nu inteleg ca ne-am cam saturat ca laba ruseasca sa ne proteguiasca de dusmanii de clasa. daca tot sint prea mic si trebuie sa ma apere cineva, prefer sa fiu aparat in BMW, fumind marlboro, decit calare pe bicicleta fumind mahorca!
0
0
Ce interesant... @Rika a expus foarte elegant situatia. Dar a uitat sa adauge Afganistanul, Venezuela s. a.
0
0
Natarailor,ati fortat Rusia acest colos ca suprafata sa se dezvolte cu forte proprii.
1
0
Daca SUA nu intervenea in Yugoslavia sarbii ii exterminau pe bosniaci. Nici ceilalti, afara de muntenegreni, nu prea erau la adapost.
3
3
Bine ca SUA & Co nu au afectat suveranitatea Yugoslaviei, Irakului, Afganistanului, Libiei, Siriei,etc
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108