REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Subprefectul Constanței, învestit în funcție

Subprefectul Constanței, învestit în funcție

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:51 461

După multă vreme în care județul Constanța a funcționat fără cei doi subprefecți, iată că lucrurile par să se îndrepte la instituția Guvernului. Noul subprefect al Constanței, Ionuț Done, a fost învestit în funcție, luni, 17 decembrie anul curent, în prezența secretarului de stat al MAI, Adrian Petcu, dar și a președintelui CJC, Horia Țuțuianu.

Ionuț Done, vizibil emoționat, a depus jurământul, apoi a făcut primele sale declarații în calitate de subprefect al județului Constanța. ”Multumesc pentru încrederea acordată de Guvernul României pentru numirea mea în această funcție. Sunt, de profesie, jurist. Am experiență în instituțiile publice. Am lucrat ca și consilier juridic, și auditor, cunosc instituțiile României prin prisma faptului ca am fost auditor și am avut impact cu câteva entități din județ, dar și din județele limitrofe. Consider că pregătirea mea profesională vine în sprijinul colaboratorilor cu care voi lucra și voi încerca să creez o echipă", a declarat noul subprefect al județului. "Cunosc problemele instutuțiilor publice, Poliție, Jandarmerie,ISU, Frontieră, problemele le cunosc, dar nu le pot relata, sunt diferite", a continuat Done. Prefectul Dumitru Jeacă a ținut să-i aducă la cunoștință noului subprefect faptul că-i va acorda tot sprijinul de acre are nevoie în noua activitate. ”Instituția județului Constanța se reîntregește. Îi urez succes și-l asigur de toată deschiderea din partea mea în cadrul instituției și sper că și din partea deconcentratelor”, a spus prefectul. ”Am spus, la un moment dat, că ne-ar trebui, un jurist foarte bun. Se pare că MAI a găsit omul potrivit pentru această funcție. Este soluția cea mai bună pentru funcția de subprefect. Îl cunosc foarte bine de 28 de ani, am fost colegi de fcultate, este un profesionist. Am încredere că se vor face lucruri, că va colabora foarte bine împreună cu prefectul. Succes și îi doresc o colaborare foarte bună cu deconcentratele, cu primarii, cu Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța!", i-a transmis, la rândul său, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, prezent la evenimentul de învestire. Prefectul Dumitru Jeaca a anunțat că urmează să se întâlnească într-o ședință pentru stabilirea atribuțiilor noului subprefect. Precizăm că cel de-al doilea subprefect urmează să fie numit la începutul anului viitor.

.

VIDEO:

M.P., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce are de facut ? Va vedea el ce are de facut ! Eu cred ca are de semnat ce nu a mai vrut sa semneze Levent Acoium. A picat fix in mijlocul controlului Comisiei Senatoriale.
2
0
Succes celui mai mediatizat subprefect! Sa vedem ce va face dupa atata reclama. De altfel nici nu stim ce are de facut...
3
0
SUNT DOAR JOCURI DE INTERESE OCULTE FOLOSINDU-SE DE UNII OAMENI AN BAROMETRUL DE TIMP RAMAS 2019-2020 ADICA UN AN SI SASE LUNI PERIOADA AN CARE MAI AU PUTERE SA FACA LUCRURI DE OCHII LUMII DAR FORMALE SI PLASTICE IAR REPLICA PRESA LUI BRAILOIU LE FACE IMAGINE BUNA LOR DAR NIMIC REAL DE SUSTINERE NOUA CETATENILOR SUNTEM MINTITI PRIN ACEASTA PRESA LOCALA NUMITA REPLICA CARE REPREZINTA SI PREZINTA NIMIC REAL DOAR MINCIUNI SI POVESTI DE ADORMIT MITZURA
6
1
Noul subprefect este prietenul lui Tutuianu. L-a adus ca sa nu-i creeze probleme si sa mearga treaba ca unsa. Daca punea Stroe subprefect, era problema pentru Tutuianu in derularea HCJ.
7
0
Aiurea in tramvai, numeni nu il stia pe acest domn numit Subprefect pana la deedinta de Guvern de saptamana trecuta. Noul Subprefect este numit la ordinul ministrului de interne dupa ce timp de 3 luni PSD a traganat desemnarea unei persoane fara probleme de imagine si nu numai. Adevarat ca este solutia cea mai buna in lipsa de altceva .... dar nu il stia nimeniu pe acest domn ...sa fim seriosi .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614