REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Succes pentru năvodăreni! CJC a votat suplimentarea numărului de curse pe ruta Năvodari - Mamaia - Constanța

Succes pentru năvodăreni! CJC a votat suplimentarea numărului de curse pe ruta Năvodari - Mamaia - Constanța

Replica API 29 iulie 2017 | 00:16 327

Navetiștii sunt fericiți de vineri, 28 iulie a.c.! Consiliul Județean Constanța a votat în ședința de luna aceasta suplimentarea numărului de microbuze și autocare care deservesc rutei Constanța - Mamaia - Năvodari.

Astfel, potrivit hotărârilor, numărul de microbuze a crescut cu 10, de la 14 la 24, iar numărul de autocare cu 2, de la 9 la 11, astfel, cursele vor fi mai dese și, potrivit vicepreședintelui CJC, Claudiu Palaz, o cursă nu va dura mai mult de 30 de minute.

Daniel Turcu, consilier PMP, și-a retras proiectul de pe ordinea de zi, care cerea înființarea unei linii suplimentare pe linia Constanța - Năvodari - Lumina. Astfel, acesta va aștepta să vadă cât de mult se rezolvă problema și care urmează a fi soluția cea mai bună pe viitor. Marius Horia Țuțuianu a precizat că se va lua decizia înființării unei curse speciale către Lumina sau actualii operatori își vor prelungi ruta, dar asta din toamnă, de când vor începe elevii școala.

„Am primit un raport al Direcției de Transport, s-au luat niște măsuri, s-au aplicat niște contravenții, am înțeles că s-a ajuns la discuții de operatorii și se va remedia problema în două rânduri. Momentan, suntem de acord cu proiectele de pe ordinea de zi. Dacă se rezolvă problema pe ruta Constanța – Năvodari, amânăm proiectul. Dacă la începutul anului școlar, situația în trafic este la fel, revin cu introducerea proiectului pe ordinea de zi”, a spus Daniel Turcu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din Navodari, si individul cu ochelari si CIOCOFON intre buze, dar mai vad unul cu ochelari pe scofilie si mustata care sa dea bine la supt sunt muiisti lu palaz.
0
0
Asta de la 10:50 si 29 iul 14:22 e acelasi oligofren catelus- potaie de paza a unuia dintre aia din poza si care schelalaie bolnavicios- turbat la orice comentariu care il vizeaza pe stapanul sau!
3
2
dar ala cu mainile pe burta mustatile caraghioase si coatele murdare cine e si ca cauta acolo?!?
1
0
Ce interese au cei de la CONSILIUL JUDETEAN Cta de nu REinfiinteaza liniile 22 si 23 de stat R.A.T.C. , CUM A FOST PANA IN 2001 ?!?!? Ce avantaj avem noi cetatenii sa le facem pola mare lui TUCAN si BABINCIUC de la JTA si GMS cu microbuzele lor infecte si cu soferii babalici expirati ?!?!?
5
0
Va rugam frumos sa-l scuzati pe tanarul de mai jos! A facut obsesie pentru cateva persoane, iar de cate ori apare un articol despre aceste persoane, acesta nu se poate abtine si scrie comentarii sub diferite nume folosind un limbaj neadecvat. Are nevoie de ajutor de specialitate. Va multumim!
4
4
Si dumitrascu si turcu daniel sunt VENETICI in Dobrogea, de ce votati indivizi care incurca lumea. O sa va convingeti.
7
2
Cati burtosi si oameni de stiinta din sala ar fi sapat santuri daca traia Ceausescu ,cati nemernici care azi au functii nemeritate ar fi fost muncitori necalificati cu statul de chirias in bloc de nefamilisti sau simpli ciobani pe tarla
6
1
Domnule Tucan , va rugam mult de tot retrageti-o in garaj pe BABA ANICA , controloare care vorbeste permanent cu soferul si ne terorizeaza cu vocea ei stil mihai traistariu cand vede femei . Vreti sa se intample un accident pt ca ea distrage atentia soferului , care trebuie sa-i citeasca graficul sau este pus sa sune un alt coleg sa afle in ce zona este . LA PENSIE , ANICA , DU-TE !!!!
1
0
Politica la Gms e ca fiecare sofer la sfarsit de program e sa predea 700 lei pe zi ,asa ca el treebuie sai ingesuie
3
0
Turcu si Dumitrascu doua pisaturi...ce viseaza noaptea fac galagie ziua si de fapt Taticul Palaz dicteaza si ii dreseaza ca pe Catei....mars ordinarilor ...doar latrati pe la sedinte sa nu zica lumea ca nu ridicati si voi ratul d porci din banca
7
4
Microbuzul a venit cu soferul obosit Cu biletul stampilat si de cursa preparat Dai viteza pe traseu pe o ruta de troleu La Cta mergeti toti ca i plina de mafioti !
3
1
l-ati votat pe dumitrascu,aveti exact ce va trebuie looser
4
2
hai ca ai zis-o peasta
0
3
Dl Dumitrascu chiar face treaba in CL Navodari.
7
2
VA LAUDATI DE PARCA OR SA CIRCULE GRATIS CA PE R.A.T.C. IN Constanta ! este interesul NABABILOR de TUCAN si celalalt de la GMS sa ia banii la calatori ! Cei de la GMS TOT ASA NU DAU BILETE LA CALATORI !... Cica '' s-au terminat controalele din trafic'' grohaia azi dimineata un bolovan de sofer care vorbea la telefon cu alt coleg de al lui si care se anuntau '' Ba .... e gabori pe la Pod ?''...
11
0
Rusine mafiotilor sinteti niste escremente mafiote
7
1
O frectie la un picior de lemn.
9
2
v-ati facut de cacao,turcu si ceilalti prostalai,activisti in canalizarea feisbucului
8
5
Priviti HAL de consilier! Uitati-va si dvoastra cum arata ala cu microfonul in mana din foto! Ca un lautar cand face dedicatii!
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614