REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Suma fabuloasă pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul câștiga o avere

Suma fabuloasă pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul câștiga o avere

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 832

Dependența de droguri de care a suferit Johnny Depp nu i-a afectat doar imaginea, ci și contul din bancă. Fostul manager al actorului a dezvăluit sumele fabuloase pe care le plătea starul din ”Pirații din Caraibe” pentru staff-ul personal, dar și un pentru un doctor adus special pentru problema legată de substanțele nocive.

Johnny Depp

Procesul anului în Statele Unite ale Americii a produs un adevărat tsunami din punct de vedere al dezvăluirilor hâde și grotești din relația, cândva de iubire, dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Fostul manager financiar al actorului, Joel Mandel, a povestit despre unele dintre obiceiurile costisitoare ale starului de cinema. În timpul mărturiei de joi, 19 mai, omul care se ocupa de finanțele lui Depp a dezvăluit că actorul cheltuia sute de mii de dolari pe lună pentru angajați și nu era dispus să reducă în niciun fel cheltuieli, scrie click.ro.

Actorul din Pirații din Caraibe a câștigat 600 de milioane de dolari, între 1999 și 2016

În sala de judecată, omul care s-a ocupat timp de 17 ani de banii lui Johnny Depp a precizat că actorul a câștigat peste 600 de milioane de dolari între anii 1999 și 2016, conform The Insider.

Mandel a mai declarat și faptul că starul de cinema a început să cheltuie bani și să consume droguri și alcool mai mult ca niciodată, după ce a a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la filmul ”The Rum Diary”, din 2011.

Astfel, actorul a ajuns să cheltuie 100.000 de dolari în fiecare lună pentru David Kipper, un medic angajat în 2014 pentru a ajuta la tratarea problemelor de dependență.

Johnny Depp cheltuia 100.000 dolari pe lună pentru un doctor personal care-i trata dependența de droguri

În plus, actorul cheltuia 300.000 de dolari pe lună pentru stafful personal, din care făceau parte Nathan Holmes, un fost asistent personal, Kevin Murphy, fost manager de proprietate, și Stephen Deuters, un alt asistent personal care a lucrat la câteva proiecte ale lui Depp.

Sumele amețitoare nu se opresc aici. Actorul plătea 10.000 de dolari în fiecare zi pentru Jerry Judge, un agent de securitate. Acesta a angajat o echipă de bodyguarzi care l-au păzit non-stop pe starul de la Hollywood.

Depp era „paranoic” când consuma droguri

În această săptămână, un fost prieten al lui Johnny Depp și Amber Heard, a susținut că, atunci când consumă droguri, starul de la Hollywood are o latură „crudă și misogină".

În timpul mărturiei sale, prietenul celor două vedete a precizat că Depp devenea „paranoic” atunci când a consuma alcool și droguri, dar era „magic, prietenos și blând", atunci când era treaz. De altfel, actorul ar fi recunoscut că abuzul de alcool și droguri i-au cauzat probleme și în relațiile cu Kate Moss și Winona Ryder.

Cel mai mediatizat proces din ultima perioadă a fost plin de detalii horror din relația zbuciumată care a durat mai puțin de doi ani. Johnny Depp o dă înjudecată pe fosta lui soție pentru defăimare. Acesta susține că acuzațiile ei false i-au distrus cariera. Actorul cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. În același timp, Heard cere daune de 100 de milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367