REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Suma uriașă pe care i-o cere Marian „Ceaușescu“ daune lui Dragnea pentru că l-a numit „Securilă“

Suma uriașă pe care i-o cere Marian „Ceaușescu“ daune lui Dragnea pentru că l-a numit „Securilă“

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 343

Marian Moroșanu

Protestatarul Marian Moroșanu, poreclit "Ceaușescu", a depus, miercuri, la Judecătoria Sectorului 3, o cerere de chemare în judecată a liderului PSD Liviu Dragnea, căruia îi cere daune morale de 45.000 de lei pentru că i s-a adresat cu apelativul de "Securilă", scrie Mediafax.

Potrivit cererii de chemare în judecată, manifestantul cere ca instanța să-l oblige pe Liviu Dragnea la plata unei sume de 45.000 de lei reprezentând contravaloarea unei daune morale pentru faptul că președintele PSD i-a "adresat injuria de «Securilă» în public".

Totodată, Marian Moroșanu, poreclit "Ceaușescu", solicită ca președintele PSD să-i prezinte scuze publice, la o oră de maximă audiență, "la posturile de televiziune care au difuzat știrea, cu arătarea faptului că acuza de securist a fost nedreaptă și lipsită de orice temei".

Manifestantul mai susține, în cererea de chemare în judecată, că e vechi luptător anticomunist foarte cunoscut ca "Marian Ceaușescu", suferind în timp "foarte multe maltratări fizice atât înainte de 1989, când am fost reținut de organe ale miliției pentru acte de nesupunere civică, cât și după 1989, când am fost bătut crunt de mineri și de organele de represiune ale anilor 90".

Cererea de chemare în judecată vine după ce, la începutul lunii februarie, după ce protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la ieșirea de la o ședință a Asociației Municipiilor din România, liderul PSD i s-a adresat cu "Securilă". „Câți bani ai furat? (...) La pușcărie” - a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci când Liviu Dragnea a ieșit de la discuțiile cu primarii de municipii. „La pușcărie să mergi tu, securilă! Direct!” - a fost răspunsul liderului PSD.

De altfel, Marian Ceaușescu a participat, marți, seară, alături de alți protestatari, la o acțiune de protest în fața ministerului Justiției, acolo unde au aruncat cu ketchup pe pereții instituției. Tot el este cel care l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache și, împreună cu alți protestatari #rezist, a lipit afișe pe garajul parlamentarului și l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, președinte al Curții Constituționale. Este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru prostul de la 10,35....mai maimuistule.. Daca dna mama ta.. Avea putina minte, te avorta.. Tu esti rezultatul unui viol facut in haita de catre o gasca de saori, veniti special sa o frece pe dna mama ta.. Si tu si multi dintre astia de mai jos.. Sunte-ti niste frustrati... Ratati.. Putopalmisti.. Prea dobitoci sa vedeti dincolo de nasul vostru.. Ai sictir... Va meritati soarta..
0
0
ai vazut ca ma-ta suge pula cu masaj uscat , gata , recomanzi altora ! cati bani cere ma-ta ?
0
1
Jos aveti curaj sa comentati doar in anonimat,mi-e sila de voi si de partidul pe care il sustineti,asistatilor...
2
2
Platit sa faca tara de ras.
4
1
Unde munceste Morosanu asta sau e revolutionar de meserie .
4
2
Securistul asta este un penal condamnat in 1990 la 1 an si 8 luni cu suspendare,o jigodie mincinoasa cine stie cand vor apare si alte informatii
4
0
eu ma bucur ca mi0a spus asa, pentru ca nu mi-a descoperit adevarata mea identitate de poponila-nebunila,
3
1
bai jigodie comunisto-securista,daca te-ar da in judecata toti cei pe care i-ai hartuit,jignit si injurat nu-ti ajung banii trimisi de Soros sa platesti.Locul tau este la Balaceanca, poate te faci bine ,ce zici?.Mergi de buna voie cu nenea doctorul?
9
1
Nu poti tu asta de jos sa o soogi fara sa o uzi ?
4
8
Nu poate fi aruncat la coaul de gunoi ast cioflingar ?
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108