REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sună sirenele! Nou exerciţiu pentru verificarea sistemelor de avertizare, la Constanţa!

Sună sirenele! Nou exerciţiu pentru verificarea sistemelor de avertizare, la Constanţa!

Replica API 4 iulie 2018 | 01:51 939

Atenţiune, atenţiune! Sună sirenele la Constanţa! Aşa cum ne-am obişnuit, "Miercurea sirenelor" este prima zi de miercuri din lună dedicată sistemului de avertizare a populaţiei în caz de calamităţi naturale, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Astfel, miercuri, 4 iulie a.c., are loc un nou exercițiu de verificare a sistemelor de avertizare – alarmare a populației la nivel național. Astfel, timp de o oră, în intervalul 10:00-11:00, locuitorii județului Constanţa vor auzi semnalele sirenelor, semnale ce vor anunța în funcție de scenariul propus de IGSU – prealarmă aeriană, alarma aeriană, alarma la dezastre.

La final va fi introdus semnalul de încetarea alarmei.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De exemplu in Mangalia in caz de alarma pe bune,singura sansa sa supravietuiesti este sa te afli afara,sa cauti sa iesi in camp. Blocurile vechi sunt capcane,cele noi si mai si. Iesi afara si tot te duci,ca in urma ta vin tigani si alte scurdsuri care-ti fura tot,alte specimene te pot ucide acolo unde te afli,astea pana sa vina dusmani inarmati sau dezastrul natural.Concluzia,in caz real mangaliotii se pot caca pe ei sau se pot salva iesind rapid dintre blocuri,in camp. Si da,nu va luati dupa cretinii sefi de la serviciu,ca muriti nevinovati! Ganditi singuri,oricum aveti sanse mai mari .
4
0
Sigura in casa, cu bebe mic de cateva luni, ultimjl etaj fara lift. Ma panichez cand le aud si caut repede pe internet sa vad daca este exercitiu. Doamna aia de vorbeste abia se intelege
3
0
Se plictiseau aia de la I.G.S.U. si acum se joaca in fiecare luna cu sirenele, probabil vor sa arate ca au activitate. Noi insa stim ca ei muncesc doar cand le arde.
4
1
O sirena la timpul ei salveaza multi marinari. Astea sunt sirene sparte si stricate.
2
1
mai lasati drak sirenele astea,ani de zile nu ati facut nimic,acum v au apucat exercitiile. Pai daca se intampla doamne fereste ceva ,lumea o sa creada ca faceti exercitii..vreti si voi sa aratati ca treaba e buna si sunteti vigilenti si profesionisti,repet dc au tacut sirenele ani de zile? Voi trebuie sa explicati oamenilor si ce sa faca daca suna sirena intr o spetza reala. exista coordonare,aveti buncare pregatite si semnalate? voi o ardeti cu sirenele,ce sa zic mare vrajeala..
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102