REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sunt premise ca pentru secțiunea de autostradă Râșnov-Cristian să se semneze în acest an contractul de execuție lucrări

Sunt premise ca pentru secțiunea de autostradă Râșnov-Cristian să se semneze în acest an contractul de execuție lucrări

Replica API 4 februarie 2017 | 00:00 299

Ministrul Transporturilor:

Ministrul Transporturilor:

Răzvan Cuc

Contractul de execuție lucrări pentru secțiunea 5 Râșnov - Cristian a autostrăzii Comarnic - Brașov ar putea fi semnat în cursul acestui an, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în ședința comisiilor de specialitate ale Parlamentului, reunite.

"La autostrada Comarnic Brașov, secțiunile 1 Varianta de Ocolire Comarnic și secțiunea 5 Râșnov — Cristian sunt foarte avansate. Astfel, sunt premise pentru secțiunea 5 să se semneze în acest an contractul de execuție lucrări. Pentru secțiunea 1, procedura de achiziție publică este anulată, însă aceasta va redemara pentru proiectare și execuție", a spus Cuc.

În ceea ce privește tronsonul de mijloc al autostrăzii, respectiv secțiunile 2, 3 și 4, se vor declanșa procedurile de achiziție publică pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Potrivit ministrului, până la realizarea autostrăzii, pentru decongestionarea traficului pe Valea Prahovei, se vor demara lucrările pentru aducerea variantelor de ocolire Comarnic și Bușteni la profil de drum național.

"Până la implementarea acestui proiect, foarte important de altfel, pentru a decongestiona traficul rutier pe Valea Prahovei, avem în vedere rezolvarea unor sectoare critice de trafic prin demararea lucrărilor pentru Varianta de Ocolire Comarnic și Varianta de Ocolire Bușteni la profil de drum național. Sunt în derulare procedurile de achiziție pentru proiectare și execuție", a precizat șeful de la Transporturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
5 kilometri, atat este distanta intre Rasnov si Cristian, defapt se leaga centura nou terminata a Brasovului de Cristian
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102