REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Suntem SPECIALIŞTI în TRAFIC de FIINŢE umane şi în BELGIA

Suntem SPECIALIŞTI în TRAFIC de FIINŢE umane şi în BELGIA

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 12608

Foarte mulţi indivizi, între care, bineînţeles, şi constănţeni, aleg să comită infracţiuni peste hotare, după care fug în ţară. Astfel, pe numele lor există mandate europene de arestare, iar oamenii legii trec la cercetări în vederea identificării şi depistării lor, după care sunt prezentaţi instanţei de judecată în vederea predării. Acesta este şi cazul a doi indivizi, Nicolae Danteş şi Nicolae Florin, cu domiciliul în Tulcea, care făceau trafic de fiinţe umane în Belgia. Acum sunt arestaţi la Constanţa.

foto: brusselstimes.com

Mai exact, la data de 16.09. 2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a înaintat, în baza Legii nr. 302/2004, privind cooperarea judiciară internațională în materie penală, republicată, documentele privind pe tinerii amintiţi mai sus,, respectiv Nicolae Danteş şi Nicolae Florin, pentru punerea în executare mandatului european de arestare în vederea continuării urmăririi penale, emis la data de 10.09.2020 de către Judecătorul de Instrucție de pe lângă Tribunalul de Primă Instanță din Bruxelles, Belgia în dosarul nr. 2020/091, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de ființe umane în scopul exploatării prostituției și exploatarea, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind de 5 ani închisoare și o amendă de la 500 euro până la 25.000 euro. S-a arătat că faptele penale susmenționate sunt incriminate și de legea penală, pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de până la 10 ani închisoare și interzicerea exercitării unor drepturi.

Ce făceau indivizii

În fapt, se reține că indivizii, în luna martie 2020, au fost depistați exploatând prostituția mai multor tinere, cetățeni români, printre care numitele T.V., M.G., M.C. și R. M., de pe urma cărora obțineau suma mari de bani , săvârșind infracțiunile de trafic de ființe umane în scopul exploatării prostituției și exploatarea prostituției. Ambii au fost arestaţi preventive la Constanţa, urmând a fi predaţi autorităţilor din Belgia.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa fac sa muncesc pe 1300 net ca cu atata ramai in mana din salariul minim mai bine sug banane sammd decat sa mor de foame si sa dorm in parc de invatat am invatat dar nu am avut posibilitatea ca altii copii care aveau bani de meditatii pt ca parintii lor furau si le au oferit o sansa sa si gaseasca de munca pe un salariul mai bun nu este de laudat ce fac dar sistemul din romania nu ti da alta seansa sa te realizezi copii mei nu o sa ajunga ca mn pt ca imi permit sa i tin in scoala si facultate si daca este nevoie o sa dau si spaga sa lucreze in administratie publica sau in spitale
8
3
In acvariul din Cernavoda cand intervine politia!
10
2
Cu siguranta si ma-ta are aceeasi meserie. Spor la treaba!
4
5
Si ce-ai vrea sa faca fetele ma decat sa se angajeze la patron si sa le fwta ala de cate ori are chef pentru ca altfel le da afara mai bine joaca pe cont propriu, nici nu trebuie sa munceasca pentru un borfas jegos si castiga si mai mult decat alea angajate,muncitoare si hai sa spunem cinstite.
6
7
Romancelor le si place , sunt printre cele mai kracoase si frumoase din Europa dar faptul ca esti saraca nu justifica placerea, n-a mmurit de foame nimeni dar ele au fofoanka larga si cu mankarici de tinere, asa ca,,,!
8
1
Moldovencele sunt cele mai tari gagici
15
4
Pai pastia care aduc banii pestilor din afara nui vede nimeni , k sihan serif si alti din medgidia
5
4
Romania tara cu hoti.Tara cu politisti cu afaceri cu interlopi.O tara de hoti,cu judecatori hoti cu doasare cu traficanti de droguri.Parlamentari hoti. Primar Fagadau hot cu furturi de bani din subventii caldura, primesti subventie 25% de la bugetul local si te pune primaria sa dai inapoi banii si iti trece si subventie de la guvern in instanta. Cine a furat banii? Nu am beneficiat de subventia de la guvern. Cum pot dovedi in instanta ca nu am beneficiat de subventia de la guvern? Sumele sunt uriase de inapoiat.Cetatenii nu au acte de la primarie nu pot dovedi furtul banilor pentru subventii.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920